Володимира Барну зареєстрували кандидатом на посаду міського голови Тернополя

Володимира Барну зареєстрували кандидатом на посаду міського голови Тернополя

Володимира Барну зареєстрували кандидатом на посаду міського голови Тернополя
. facebook

Члена Радикальної партії – Володимира Барну зареєстрували кандидатом на посаду міського голови Тернополя. Про це повідомила голова Тернопільської міської територіальної виборчої комісії Тетяна Семусь.

Нагадаємо, 30 вересня Тернопільська міська ТВК під час засідання відмовила Володимиру Барні в реєстрації на місцеві вибори. Тоді голова комісії Тетяна Семусь розповіла, що документ про сплату грошової застави, який подали при реєстрації, не відповідав вимогам виборчого законодавства.

"Документи не були комплектні. Ми відмовили. Партія звернулася в суд. Ми прийняли рішення про реєстрацію, нас зобов’язав суд. Вчора, 7 жовтня, відбулося засідання. ТВК зареєструвала список кандидатів до єдиного та територіальних округів, а також кандидата на посаду Тернопільського міського голови від територіальної організації "Радикальна партія Олега Ляшка", – каже Семусь.

Володимир Барна – кандидат на посаду міського голови від "Радикальної партії Олега Ляшка", член Національних спілок письменників і журналістів України. До 2005 року очолював обласну організацію Національної спілки письменників України. Йому 67 років.

Семусь розповіла, що до цього на посаду міського голови Тернополя міська територіальна виборча комісія зареєструвала 9 кандидатів.

Під час засідання комісії також відбулося жеребкування щодо порядку розміщення назв політичних партій у виборчому бюлетені, - каже Тетяна Семусь. За її словами, цей порядок оприлюднять завтра.

Нагадаємо, на місцевих виборах, які мають відбутися 25 жовтня, обиратимуть голів 55-ти об’єднаних громад Тернопільщини та депутатів до 3 райрад і Тернопільської обласної ради. На Тернопільщині – 59 територіальних виборчих комісій. Виборців – 819 тисяч 594, розповіла координаторка спостереження ОПОРИ Ольга Галушка.

Що відомо

На початок