Політика конфіденційності та умови користування веб-сайтом suspilne.media

ПАТ «НСТУ» розробило та публікує дану політику конфіденційності та умови користування веб-сайтом suspilne.media (далі - політика конфіденційності та умови) з метою уникнення будь-яких непорозумінь та конфліктів з відвідувачами.

Зокрема, у цій політиці конфіденційності та умовах роз'яснюється, які види інформації ПАТ «НСТУ» може збирати і зберігати. Також ПАТ «НСТУ» зазначає, як може використовуватися та надаватися ця інформація.

ПАТ «НСТУ» може у будь-який час переглянути дану політику конфіденційності та умови.

Збір та використання персональних даних

Персональні дані – це відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована.

Персональні дані можуть бути отримані через обслуговування відвідувачів веб-сайту, письмово або електронною формою на веб-сайті.

Відвідувачу на веб-сайті може бути запропоновано ввести персональні дані при наявності його згоди. Зокрема, може бути запропоновано ввести ім'я, прізвище, адресу електронної пошти, номер телефону, дату народження, стать, а також зареєструватися на веб-сайті за допомогою соціальних мереж, таких як Google, Facebook, Twitter. Якщо користувач приймає рішення надати свої персональні дані, він тим самим дає згоду на передачу, обробку і зберігання цих даних. ПАТ «НСТУ» може звертатися до відвідувача веб-сайту з проханням про надання інших даних.

ПАТ «НСТУ» може збирати дані про відвідування веб-сайту або з'єднання, які проходять через веб-сайт. Дані відомості можуть містити інформацію про з'єднання, трафік, дату та час тривалості роботи в мережі Інтернет.

Персональні дані відвідувачів використовуються задля забезпечення обміну інформацією, відносин у сфері реклами та комунікації відповідно до Законів України "Про захист персональних даних", "Про інформацію", "Про рекламу", "Про телекомунікації", "Про підприємництво", "Про захист інформації в інформаційно-телекомунікаційних системах", НД ТЗІ 2.5-010-03 "Вимоги до захисту інформації WEB-сторінки від несанкціонованого доступу", Статуту ПАТ «НСТУ» та нормативних актів, які регулюють діяльність ПАТ «НСТУ».

Персональні дані користувачів можуть зберігатися протягом 3 років після того, як суб'єкт персональних даних перестав бути відвідувачем веб-сайту.

Сервер ПАТ «НСТУ» тимчасово реєструє доменне ім'я або IP-адресу комп'ютера відвідувача, а також дату доступу, файли (ім'я файлу і URL ), код відповіді HTTP та веб-сайт, з якого відвідувач потрапив на веб-сайт suspilne.media, кількість байт, переданих в ході сесії.

Cookie-файли веб-сайту та сторонніх сервісів

При роботі веб-сайту suspilne.media використовуються файли cookie. За їх допомогою можлива ідентифікація браузера відвідувача. В даних файлах можливе збереження налаштувань користувачів та інших відомостей. Відвідувач може налаштувати браузер таким чином, щоб відхиляти всі файли cookie чи сповіщати про їх відправку.

Файли cookie використовуються, щоб зробити веб-сайт suspilne.media безпечним і зручним. Файли cookie забезпечують підтримку функцій безпеки та їх запуск. Файли cookie також дозволяють відстежувати порушення політика конфіденційності та умови відвідувачами або пристроями. Файли cookie допомагають оцінити кількість і частоту запитів, а також виявляти і блокувати тих відвідувачів або пристрої, які намагаються виконати пакетні завантаження інформації з веб-сайту.

Для детального аналізу контенту на веб-сайті, ПАТ «НСТУ» користується послугами, які є власністю інших сторонніх компаній таких як Facebook, Twitter, Alphabet Inc. та інші.

Наведені як приклад компанії можуть використовувати файли cookie на пристрої користувача, під час роботи на веб-сайті.

Веб-сайт не може вплинути на роботу файлів cookie, які використовуються сторонніми сервісами. Всі необхідні відомості про їх використання можна дізнатися, відвідавши відповідний ресурс:

Основні веббраузери налаштовані на автоматичний прийом файлів cookie. Для того щоб їх відключити скористайтеся функцією довідки в своєму браузері. Довідку можна викликати через меню або за допомогою кнопки F1.

Безпека неповнолітніх

Веб-сайт призначений лише для повнолітніх користувачів. ПАТ «НСТУ» дуже серйозно ставиться до питань безпеки, особливо щодо осіб, які не досягли повноліття. Ми радимо батькам та опікунам стежити за тим, які веб-сайти відвідують їхні діти.

Надання доступу до інформації

ПАТ «НСТУ» не здійснює передачу персональних даних третім особам, крім випадків, коли така передача є вимогою законодавства, на прохання суб'єкта персональних даних або в інших випадках, викладених в цій Політиці.

Захист інформації

ПАТ «НСТУ» вживає всіх необхідних заходів для захисту даних від несанкціонованого доступу, зміни, розкриття чи знищення. До цих заходів належать, зокрема, внутрішня перевірка процесів збору, зберігання та обробки даних і заходів безпеки, включаючи відповідне шифрування і заходи щодо забезпечення фізичної безпеки даних для запобігання неавторизованого доступу до систем, в яких ми зберігаємо особисті дані.

Зміна даної політики конфіденційності

До цієї Політики конфіденційності та умов періодично та без попереднього повідомлення користувача можуть вноситись зміни та доповнення, у тому числі, при зміні вимог законодавства. Зміни, що вносяться до політики конфіденційності, публікуються ПАТ «НСТУ» на цій сторінці.

У випадку внесення істотних змін до цієї Політики конфіденційності та умов буде розміщено повідомлення на веб-сайті та зазначено термін набрання цими змінами чинності. Якщо протягом зазначеного терміну Ви не відмовитеся від їх прийняття в письмовій формі, це означатиме, що Ви погоджуєтеся з відповідними змінами Політики.

Періодично переглядайте Політику конфіденційності та умов для того, щоб бути в курсі будь-яких змін або доповнень.

Категорії
ПолітикаЕкономікаКультураСвітСпортВідеоПодіїТоп дняПриродаРегіониСтильДітиНаукаТехнологіїУрбаністикаЇжаДомашні твариниЛюди