Зустріч радників лідерів "Нормандської четвірки" відбудеться в Парижі 26 січня — ОП

Зустріч радників лідерів "Нормандської четвірки" відбудеться в Парижі 26 січня — ОП

Ексклюзивно

Радники лідерів України, Німеччини, Франції та Росії зустрінуться в Парижі 26 січня для обговорення ситуації на Донбасі. Про це Суспільному повідомила речниця глави Офісу президента Андрія Єрмака Дарина Зарівна.

За даними видання "Коммерсант", радники прибудуть до столиці Франції 25 січня, а перемовини відбудуться вже 26 січня. Німеччину, як відомо, буде представляти зовнішньополітичний радник канцлера Єнс Пльотнер, Францію — дипломатичний радник президента Емманюель Бонн, а Росію — заступник глави Кремля Дмитро Козак.

Остання зустріч радників лідерів "Нормандського формату" відбулася 19 квітня 2021 року. У січні 2022-го радники з боку Німеччини та Франції проводили переговори окремо з представниками України та Росії.

19 січня Андрій Єрмак заявив, що зустріч політичних радників країн "Нормандського формату" може відбутися до кінця січня.

Підписуйтесь на розсилку Суспільного — головні новини та тексти тижня в одному листі.

Що відомо

Читайте також

Від провокацій на Донбасі до санкцій. Що писали західні ЗМІ про агресію Росії проти України

Читайте нас у Telegram: головні новини України та світу

Станьте частиною Суспільного: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини і ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Користувачі акаунтів Google можуть заповнити форму тут. Ваші історії важливі для нас!

На початок