У Києві вибухи біля ТЕЦ-6. Поруч працювали українські "Піони"

У Києві вибухи біля ТЕЦ-6. Поруч працювали українські "Піони"

У Києві сталися п'ять вибухів з інтервалом в 3-5 хвилин біля ТЕЦ-6. Сама ТЕЦ працює у штатному режимі.

Про це повідомляє Київський міський голова Віталій Кличко.

За інформацією ДСНС, поряд з ТЕЦ-6 працювали українські "Піони".

В КМДА повідомили про загрозу авіаудару в Києві та закликали всіх мешканців терміново прослідкувати в укриття.

Що відомо

  • У Ворзелі, в Київській області, російські військові обстріляли дитячий будинок. Імовірно обстріл здійснено з реактивної системи залпового вогню "Град".
  • Українські військові знищили колону російської бойової техніки, яка рухалася у напрямку Києва за допомогою Джавелінів. Бої тривають в районі населених пунктів Гостомель, Ворзель і Буча.
  • Вранці 24 лютого президент Росії Володимир Путін виступив з екстреним зверненням до громадян, в якому повідомив про рішення щодо початку військової операції на Донбасі.
  • 21 лютого президент РФ Володимир Путін визнав правосуб'єктність самопроголошених "ЛНР" і "ДНР" і підписав відповідний указ. Путін заявив, що "Л/ДНР" визнають у межах Донецької та Луганської областей, і підтвердив, що це означає крах Мінських домовленостей.
  • Президент Володимир Зеленський оголосив про запровадження воєнного стану по всій Україні. Верховна рада проголосувала за запровадження воєнного стану.
  • Речник президента РФ Дмитро Пєсков заявив, що Москва готова вести перемовини з керівництвом України про нейтральний статус України і відмову від розміщення на українській території озброєння.
  • Міністр охорони здоров'я Польщі Адам Недзельський повідомив, що в країні підготувати 120 шпиталів для прийняття українських поранених.
  • Згідно з оперативною інформацією станом на 10:00 годину 25 лютого підрозділи 1 окремої танкової бригади зупинили противника на Сіверщині по річці Білоус.
  • Президент Володимир Зеленський заявив, що попри те, що російські війська продовжують атаку на Україну, українські військові не втомлені й продовжують захищатися.

Читайте також

Збитий в Дарниці безпілотник, обстріли й спроба прориву на Київ. Вторгнення РФ, день другий. Онлайн

Підписуйтесь на розсилку Суспільного – головні новини та тексти тижня в одному листі.

Читайте нас у Telegram: головні новини України та світу

Станьте частиною Суспільного: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини і ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Користувачі акаунтів Google можуть заповнити форму тут. Ваші історії важливі для нас!

На початок