Російські військові намагались заїхати на танках в Орлівку на Авдіївському напрямку — командир батальйону

Російські військові намагались заїхати на танках в Орлівку на Авдіївському напрямку — командир батальйону

Сьогодні, 15 березня, в Орлівку Очеретинської громади Донецької області намагались заїхати російські танки та бронетехніка, три танки — знищені, а дві бойові машини піхоти, які це побачили, розвернулись та поїхали.

Про це в ефірі "Еспресо" розповів командир 2-го штурмового батальйону 3-ї ОШБ ЗСУ Дмитро Кухарчук.

"Зараз на Авдіївському напрямку відбувається те, що на три бригади наступає армія, яка складається з декількох дивізій. Перевагу російські війська намагаються створити в коефіцієнті один до десяти, але ми уповільнили наступ російських військових, але говорити про те, що його ситуація стабільна, сказати не можу. Російські бійці зазнають втрат", — уточнив Кухарчук.

За його словами, попри кількісну перевагу у російських військових немає можливості одночасно наступати по всій лінії бойового зіткнення, тому армія РФ концентрує більшість зусиль на Донецькому напрямку, це стосується безпосередньо Авдіївського та Красногорівського напрямків.

"Російські війська почали застосовувати тактику вагнерівців, "м'ясні штурми" постійно змінюються штурмами на бронетехніці, щоб створювати постійний тиск. З одного боку вони зазнають колосальних втрат, а з іншого – в них є тактичний оперативний успіх", — каже командир другого батальйону 3-ї ОШБ ЗСУ Дмитро Кухарчук.

Читайте всі новини Донбасу в Telegram, Viber, Facebook, YouTube та Instagram

На початок