У Кропивницькому дорослих безплатно вчать англійській мові

У Кропивницькому дорослих безплатно вчать англійській мові

У Кропивницькому дорослих безплатно вчать англійській мові
Безкоштовні уроки з англійської у Гончаренко центрі. Фото: Суспільне Кропивницький

У Кропивницькому організували курс з вивчення англійської мови. Він для тих, хто має початковий рівень знань. Щоб записатися, потрібно прийти на пробне заняття, пояснила співорганізаторка курсу Вікторія Талашкевич.

На курс запрошують охочих від 20 років. Якщо під час пробного заняття рівень знань виявляється вищим за початковий, то рекомендують його не відвідувати, бо буде нецікаво. Уроки безплатні, гроші потрібно платити за підручники, розповіла співорганізаторка курсу.

Організовують такі навчання кожні чотири місяці в Гончаренко центрі. Більшість відвідувачів – переселенці.

Нині записалися 99 людей, сформували чотири групи. Кожен курс триває три місяці. Уроки проводять двічі на тиждень – у понеділок і четвер.

Оцінює рівень знань і далі навчатиме охочих вчитель англійської мови Дмитро Шульга.

"Рівень, на який ми готуємо – для декого він здасться занадто простим, для декого – занадто складним. 30 уроків, серед яких є і звичайні уроки, є тести".

Відвідувачка курсу Вікторія Суханевич розповіла, намагалася вивчати англійську мову самостійно.

"Я пробувала це робити самостійно, але це не виходило, тому що діти, сім'я, інші справи. Вважаю, якщо буду вивчати мову з вчителем, це буде дисциплінувати мене, також для мене дуже важливе спілкування в групі".

Вікторія Вахнік англійську вивчала у школі, яку закінчила 40 років тому. На курс прийшла спробувати свої сили.

"Чи здатна я ще для навчання, для нового досвіду, по-перше. По-друге, в мене син володіє дуже непогано англійською. Навчаємо двох онуків, і для того, щоб я могла з ними спілкуватися і не відставати, я прийшла вчитися".

На початок