В Росії сталася пожежа в управлінні Росгвардії та на автобазі обласної думи — росЗМІ

В Росії сталася пожежа в управлінні Росгвардії та на автобазі обласної думи — росЗМІ

В Росії сталася пожежа в управлінні Росгвардії та на автобазі обласної думи — росЗМІ
. Скріншот з відео

У російському Комсомольську-на-Амурі, Хабаровський край, чоловік підпалив будівлю управління Росгвардії. Крім цього, у місті Тюмень спалахнула автобаза обласної думи, внаслідок чого полум'я охопило практично всі приміщення будівлі.

Як розповів журналіст Андрій Цаплієнко, місцевий мешканець підпалив каністру з бензином на ґанку будівлі Росгвардії.

Місцеві ЗМІ та телеграм канали пишуть, що чоловік спробував зайти з пластиковою каністрою з горючою рідиною в будівлю Росгвардії, але двері були зачинені. Тоді він поставив її біля дверей і підпалив, внаслідок чого на ґанку сталася пожежа.

У медіа пишуть, що за попередніми даними підпал вчинив 50-річний Володимир Золотарьов, якого вже затримали й доправили на допит до слідчих.

Як повідомляють росЗМІ, у Тюмені пожежа охопила будівлю на території автобази обласної думи поруч із виправною колонією. Загальна площа займання становить близько 1500 квадратних метрів.

За повідомленням російських рятувальників, з місця події було евакуйовано 30 автомобілів, 13 кисневих та 2 газові балони.

Що відомо

  • 3 червня У РФ у Москві загорівся бізнес-центр "Гранд Сетунь плаза". Людей евакуювали. Причиною пожежі в будівлі могло стати коротке замикання під вентиляційним фасадом, повідомляють із посиланням на екстрені служби ТАСС та “Интерфакс”. Водночас “РИА Новости” пишуть про те, що, можливо, пожежа сталася через підпал.

Читайте також

Вторгнення Росії в Україну, день 101. Текстовий онлайн

Підписуйтесь на розсилку Суспільного — головні новини та тексти тижня в одному листі.

Читайте нас у Telegram: головні новини України та світу

На початок