Авіаудар по будинку в Харкові: вісім людей загинуло, шестеро — травмувались

Авіаудар по будинку в Харкові: вісім людей загинуло, шестеро — травмувались

Авіаудар по будинку в Харкові: вісім людей загинуло, шестеро — травмувались
. Фото ілюстративне. Харків — 2022 рік. Фото: Держслуба з надзвичайних ситуацій

Внаслідок авіаудару по будинку в Харкові загинуло вісім людей. Шестеро травмувались, ще 38 — врятували. Рятувальники продовжують шукати людей під завалами.

Про це повідомляють на сторінці ДСНС у Facebook.

Авіаудар трапився між другим та третім під'їздами п'ятиповерхівки на проспекті Новобаварському, 5. Частину будинку зруйнувало. Для порятунку залучили 8 машин рятувальників.

Як раніше повідомляло Суспільне Харків, жителі Новобаварського району повідомляли про бомбардування. Глава Адміністрації району Тетяна Цибульник сказала Суспільному, що бомба влетіла у п’ятиповерхівку.

Що відомо

  • З початку війни Росії проти України російська армія не припиняє обстрілювати Харків: руйнувань зазнає житло, інфраструктура, історичний центр. Є жертви серед цивільного населення.
  • Центр Харкова 1 березня російські військові обстріляли із "Градів" та крилатих ракет. Є загиблі та травмовані. Російські війська здійснили удар по майдану Свободи, де розташована Харківська обласна державна адміністрація.
  • Під час перемовин між Росією та Україною, які відбулись біля Прип’яті, ввечері 28 лютого Росія обстрілювала Харків.
  • Одразу після перемовин Росія здійснила авіаналіт на околиці Броварів, внаслідок чого одна людина загинула, ще п'ятеро дістали поранення.
  • За п'ять днів з початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну російські війська завдали вже 56 ракетних ударів та випустили 113 крилатих ракет по українській території.
  • Уранці 24 лютого президент Росії Володимир Путін виступив з екстреним зверненням до громадян, в якому повідомив про рішення щодо початку військової операції на Донбасі. Президент Володимир Зеленський оголосив про запровадження воєнного стану по всій Україні.

Читайте також

Гроші, маскувальні сітки, донорство крові — чим та де можна допомогти армії

Підписуйтесь на розсилку Суспільного головні новини та тексти тижня в одному листі.

Читайте нас у Telegram: головні новини України та світу

Станьте частиною Суспільного: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини і ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Користувачі акаунтів Google можуть заповнити форму тут. Ваші історії важливі для нас!

На початок