Телеканал Суспільне Культура вдруге ексклюзивно транслюватиме вручення "Оскара"

Телеканал Суспільне Культура вдруге ексклюзивно транслюватиме вручення "Оскара"


Телеканал Суспільне Культура транслюватиме вручення "Оскара"
Телеканал Суспільне Культура транслюватиме вручення "Оскара".

Телеканал Суспільне Культура вдруге отримав ексклюзивне право на показ трансляції церемонії вручення премії "Оскар"® в Україні.

Щорічна церемонія збирає сотні мільйонів шанувальників та поціновувачів кіно у всьому світі, щоб дізнатися у прямому ефірі, хто здобуде найвищі нагороди у кіновиробництві.

96-та церемонія "Оскар" відбудеться у неділю, 10 березня, у Лос-Анджелесі у театрі "Долбі"®. Ведучим уже вчетверте буде американський комік і телеведучий Джиммі Кіммел.

Номінанти на премію "Оскар" стали відомі 23 січня. Фільм "20 днів у Маріуполі" (PBS) режисер Мстислава Чернова номінований у категорії "Документальний повнометражний фільм".

Загалом найбільше номінацій отримав "Оппенгеймер" — одразу 13. Другим став фільм "Бідолашні створіння" з Еммою Стоун у головній ролі, який змагається в 11 категоріях.

Трансляція створена за фінансової підтримки Європейського Союзу. Її зміст є виключною відповідальністю АТ "НСТУ" і не обов’язково відображає позицію Європейського Союзу.

Читайте нас у Facebook, Instagram і Telegram, дивіться наш YouTube і TikTok

Поділіться своєю історією з Суспільне Культура. З нами можна зв'язатися у соціальних мережах та через пошту: [email protected]

На початок