"Не потрібно тиснути на селебрітіз" — фронтмен гурту "Антитіла" про роботу зі знаменитостями, які підтримують Україну

"Не потрібно тиснути на селебрітіз" — фронтмен гурту "Антитіла" про роботу зі знаменитостями, які підтримують Україну

"Не потрібно тиснути на селебрітіз" — фронтмен гурту "Антитіла" про роботу зі знаменитостями, які підтримують Україну
. Ед Ширан та Тарас Тополя. Фото: Тарас Тополя / Instagram

Фронтмен гурту "Антитіла" Тарас Тополя розповів про особливості роботи зі світовими знаменитостями, які уже долучилися до інформаційної підтримки України та тими, які потенційно можуть стати партнерами України. За його словами, бажання підтримати Україну має бути двостороннім та в жодному разі не перетворюватись на "випрошування колаборацій".

Про це розповів фронтмен гурту "Антитіла" Тарас Тополя в ефірі загальнонаціонального телемарафону на Суспільному.

"Треба розуміти, що величезна кількість запитів йде до світових селебрітіз. І це логічно, тому що українці намагаються будь-яким чином посилити підтримку України в світі, використовують різні комунікації. Але треба робити це правильно. Ми завжди ставилися з обережністю до таких речей, як то, скажімо, "стукатися" і примушувати якимось чином нав'язливо випрошувати ці колаборації чи якісь такі спільні речі. Це все має бути органічним, по волі обох сторін і з бажанням селебрітіз світових допомагати", — розповів Тополя.

Раніше гурт "Антитіла" виступав імпровізованим дует з лідером ірландського рок-гурту U2, а також записав спільний трек з британським пом-музикантом Едом Шираном.

"У тих, з ким ми подружилися і почали співпрацю — це Ширан і Боно, є зацікавленість допомагати Україні. Зокрема, якісь цікаві ініціативи вони підтримують. Є чудова ініціатива United24, у якій, наприклад, Imagine Dragons є амбасадорами. Щойно дізнався історію про Барбару Стрейзанд, яка вже "задонатила" 24 тисячі доларів і ще планує "задонатити", тому що, виявляється, її коріння з Тернопільської області. Цей потенціал ще зберігається, його потрібно реалізовувати", — додав лідер гурту.

Також, він зазначив, що є відмінність між роботою з політиками та представниками шоу-бізнесу.

"Тиснути на світових політиків і звертатися до народів світу потрібно потужно і системно. І там перебору немає. Це треба робити в десятки разів більше, через соцмережі, публічно, непублічно і т.д. Але якщо ми говоримо про селебрітіз, про тих людей, які мають великий вплив на суспільства інших країн, то з ними це потрібно робити досить м’яко, толерантно і коректно. Ми маємо розуміти, що до них таких запитів надходять, думаю, сотні. А за період війни, можливо, й тисячі", — додав Тополя.

Гурт "Антитіла" протягом шести місяців повномасштабної війни перебував на передовій у складі ЗСУ. Наприкінці серпня рішенням головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного учасників "Антитіл" відкомандирували з фронту.

Читайте також

"Ми робимо все можливе. Інше в руках творця", – лідер гурту "Антитіла" про діяльність у теробороні

На початок