"Це пранк". У СБУ прокоментували "затримання" футболіста Мілевського в столичному ресторані

"Це пранк". У СБУ прокоментували "затримання" футболіста Мілевського в столичному ресторані

"Це пранк". У СБУ прокоментували "затримання" футболіста Мілевського в столичному ресторані
. AP Images

Інформація про затримання колишнього футболіста київського "Динамо" та збірної України з футболу Артема Мілевського силовиками у ресторані Boho у центрі Києва виявилася фейком. Про це Суспільному повідомив речник СБУ Артем Дехтяренко.

"Вони знімають пранк, наскільки я зрозумів. В будь-якому разі, співробітники СБУ там не залучені", — сказав речник СБУ.

За словами Дехтяренка, якщо звернути увагу на фотографії, які публікуються з того місця, то чітко видно, що у начебто "силовиків" ані форма, ані наліпки СБУ не відповідають тим зразкам, у яких справді працюють співробітники СБУ.

Раніше мережею почало ширитися відео, на якому Артема Мілевського і його агента Олександра Панкова начебто затримують чоловіки у формі з написом "СБУ" у київському ресторані. Люди у "формі" поводилися грубо і агресивно.

Хто такий Артем Мілевський

  • 36-річний нападник, ексгравець збірної України та "Динамо". За кар'єру відіграв більше 500 матчів на професійному рівні - 435 у клубному футболі, 85 за збірні України (від юніорської до національної). Забив 127 м'ячів у кар'єрі.
  • У збірній України Артем Мілевський зіграв 50 матчів: дебютував на ЧС-2006, а останній матч зіграв у вересні після Євро-2012.
  • Усього зіграв за 11 клубів у кар'єрі, розпочав її в київському "Динамо", а завершив у "Минаї". Двічі був визнаний найкращим гравцем України — у 2008 та 2009 роках.
  • 4-разовий чемпіон України з "Динамо", 3-разовий володар Кубка та Суперкубка України (теж з "Динамо"). Також ставав чемпіоном Білорусі та володарем Кубка у складі "Динамо" Брест.
  • У вересні Артем Мілевський повідомив про завершення кар'єри футболіста.

Читайте нас у Telegram: головні новини України та світу

Станьте частиною Суспільного: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини і ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Користувачі акаунтів Google можуть заповнити форму тут. Ваші історії важливі для нас!

На початок