У Кетрисанівці знайшли мертвою дівчину, яка зникла чотири дні тому

У Кетрисанівці знайшли мертвою дівчину, яка зникла чотири дні тому

У Кетрисанівці знайшли мертвою дівчину, яка зникла чотири дні тому
. Фото Суспільне Кропивницький/поліції області

У селі Кетрисанівка Кропивницького району знайшли мертвою 16-річну Вікторію Макаренко. Тіло дівчини з тілесними ушкодженнями виявили у закинутому колодязі. Про це Суспільному розповіла речниця поліції області Віталіна Бевзенко.

За її словами, причину смерті встановлять після проведення судово-медичної експертизи. "На місці події працюють слідчо-оперативна група, кінологи та експерти. Поліцейські проводять слідчо-розшукові заходи, спрямовані на встановлення обставин події та людей причетних до скоєння злочину", – сказала речниця.

Читайте також: Як тривали пошуки дівчини та що говорять батьки

Що відомо

  • Вікторія Макаренко 2005 року народження зникла вночі з 14 на 15 серпня. О 23 годині вечора 14 серпня неповнолітня прийшла додому і сказала батькам, що лягає спати. О другій годині ночі батьки побачили, що доньки немає вдома. Розповів Суспільному начальник відділення поліції №3 міста Бобринець Юрій Хандис.
  • З того часу її телефон був вимкнений, у соціальних мережах вона не з’являлась. Шукали дівчину 50 поліцейських, кінологів та рятувальників. Долучились 30 місцевих жителів
  • Юрій Хандис сказав, що повністю перевірили село Кетрисанівка, всі балки, ставки та закинуті будівлі. Залучали до пошуків водолазів.

На початок