Командувач ВМС ЗСУ Неїжпапа подякував кримськотатарському народу за сприяння національному флоту

Командувач ВМС ЗСУ Неїжпапа подякував кримськотатарському народу за сприяння національному флоту

Командувач ВМС ЗСУ Олексій Неїжпапа та лідер кримськотатарського народу Мустафа Джемілєв
Командувач ВМС ЗСУ Олексій Неїжпапа та лідер кримськотатарського народу Мустафа Джемілєв на спільній зустрічі. Telegram/Військово-Морські Сили ЗС України

Командувач Військово-морських сил ЗСУ віцеадмірал Олексій Неїжпапа на зустрічі з лідером кримськотатарського народу, народним депутатом Мустафою Джемілєвим подякував кримським татарам за сприяння Збройним Силам України, у тому числі українському флоту.

Читайте цей матеріал кримськотатарською

Про це повідомляє пресслужба ВМС ЗСУ у Telegram 7 травня.

"Віце-адмірал Олексій Неїжпапа подякував усьому кримськотатарському народові за їх внесок у захист України та сприяння Збройним Силам України, зокрема і національному флоту, а особливо — за тих їх синів і доньок, які сьогодні служать в лавах Сил оборони України і за тих, хто поклав своє життя у боротьбі із російськими загарбниками", — йдеться у повідомленні.

Крім того, вони обговорили схожість між депортацією кримськотатарського народу 1944 року, жертв якої в Україні вшановують 18 травня, та утисками кримських татар від окупантів у Криму зараз. Також Неїжпапа та Джемілєв обмінялись думками стосовно подальшої співпраці найближчим часом та після деокупації півострова.

Підписуйтеся на новини Суспільне Крим у Telegram та у Facebook

На початок