Кропивничанин, який загинув внаслідок вибуху, був військовим

Кропивничанин, який загинув внаслідок вибуху, був військовим

Кропивничанин, який загинув внаслідок вибуху, був військовим
.

У Кропивницькому внаслідок вибуху загинув чоловік. Він військовий на пенсії. Вибухнула граната РГД-5. Про це Суспільному повідомило джерело в поліції. Факт загибелі чоловіка підтвердила речниця поліції області Віталіна Бевзенко. 59-річна дружина загиблого отримала травми. Її шпиталізували в обласну лікарню.

Вибух стався на вулиці Андріївська. Поліцейські, які працювали на місці подіїї від коментарів відмовилися. Що чули і бачили, розповідають сусіди загиблого.

"Тільки вибух чув. Або пропановий, або гранати, або від скату проїжджаючої фури, і все. Не видно ж нічого. Сім’я ніби спокійна, я рідко їх бачив на вулиці" - розповів Дмитро Підкамінний.

Алла Кріпак, сусідка загиблого каже:

"Хтось кинув якусь вибухівку, це тільки що почула, як чоловіки розмовляють. Чоловік якийсь кинув, кажуть, вискочив у майці".

Інформацію про смерть чоловіка від вибуху підтвердила речниця обласної поліції Віталіна Бевзенко.

"Він загинув на місці. Також травмувалася його родичка. Слідчі зберуть фрагменти вибухового пристрою, встановлять що це. Коли жінка зможе давати свідчення, буде з’ясовано, чи це навмисно, чи це нещасний випадок".

Дружину загиблого привезли в обласну лікарню о десятій сорок, розповідає чергова лікарка Вікторія Крачун:

"Із вогнепальними пораненнями тім’яної ділянки голови, грудної клітини, правого передпліччя. Після обстежень жінка буде госпіталізована в торакальне відділення".

З її слів, жінку лікуватимуть два тижні.

На початок