Премії та надбавки: як може змінитись зарплатня секретаря Полтавської міськради Катерини Ямщикової

Премії та надбавки: як може змінитись зарплатня секретаря Полтавської міськради Катерини Ямщикової

Яка зарплата у Ямщикової
. Суспільне Полтава

На сесії Полтавської міськради, яка запланована на 15 вересня, депутати можуть розглянути питання щодо додаткових премій та надбавок новообраному секретарю міськради Катерині Ямщиковій.

Як може змінитися дохід Катерини Ямщикової

Згідно з проєктом рішення, який опублікований на сайті Полтавської міськради, Катерині Ямщикові можуть призначити грошову надбавку за виконання особливо важливої роботи у розмірі 50% посадового окладу.

Також планується встановити розмір щомісячної премії цього року у розмірі 50% від середньомісячної заробітної плати за місяць.

У проєкті зазначено, що за рахунок економії фонду оплати праці можуть здійснювати 2023-го року одноразові преміювання секретаря. Вони пов’язані із особистим вкладом узагальні результати роботи, за виконання особливо важливих завдань, до державних та професійних свят тощо. Розмір – не більше середньомісячної заробітної плати, згідно з розпорядженнями міського голови.

Якщо депутати підтримають проєкт рішення, то Катерина Ямщикова цьогоріч може отримати матеріальну допомогу для вирішення соціально-побутових питань в розмірі середньомісячної зарплати та допомогу для оздоровлення при наданні щорічної відпустки у розмірі середньомісячної заробітної плати.

Що каже про це Катерина Ямщикова

Як розповіла Суспільному секретар Полтавської міськради Катерина Ямщикова, це є стандартна процедура, яка застосовувалась і до її попередників.

У відповіді на інформаційний запит Суспільного, в управлінні обліку, звітності Полтавської міськради повідомили, що посадовий оклад секретаря міськради згідно штатного розпису становить 13 500 гривень.

Катерина Ямщикова, її зарплата
Катерина Ямщикова, секретар Полтавської міськради. Суспільне Полтава

Катерина Ямщикова полтавка, їй 32 роки. 2020-го року вона стала депутаткою Полтавської міської ради від партії "Слуга Народу".

Після початку повномасштабної війни вона долучилася до війська на посаду старша медикиня евакуаційного екіпажу та інструкторка з тактичної медицини.

До цього була підприємицею та громадською діячкою, також – директоркою парку "Перемога" у Полтаві, а ще працювала у Полтавському краєзнавчому музеї.

28 липня її призначили на посаду секретаря міськради.

Читайте і дивіться Суспільне Полтава на платформах:

Telegram | Viber | Instagram | Twitter | YouTube | Facebook

На початок