Загинув на Харківщині. У Кропивницькому встановлять меморіальну дошку бійцю Ігорю Бур’янову

Загинув на Харківщині. У Кропивницькому встановлять меморіальну дошку бійцю Ігорю Бур’янову

Загинув на Харківщині. У Кропивницькому встановлять меморіальну дошку бійцю Ігорю Бур’янову
. На будівлі Подільської райради облаштують дошку загиблому бійцеві Ігорю Бур'янову. Фото: Кропивницької міськради

У Кропивницькому встановлять меморіальну дошку військовому Ігорю Бур’янову, який загинув в російсько-українській війні. Він був солдатом 92-ї окремої механізованої бригади імені кошового отамана Івана Сірка і депутатом Подільської районної ради Кропивницького. Рішення про встановлення дошки ухвалив виконавчий комітет Кропивницької міської ради. Це інформація від працівниці пресслужби Любові Попович.

Про встановлення дошки клопотала Подільська районна рада, розповів Суспільному голова райради Володимир Стецюк. Ігоря Бур’янова тричі обирали до її складу. Він був депутатом з 2010 до 2022 року VI, VII, VIII скликань.

"Ігор був депутатом трьох скликань у Подільській райраді. Працював в управлінні соціального захисту, у територіальному центрі. Зважаючи на це під час сесії з депутатами ініціювали рішення встановити йому меморіальну дошку. Ми самі зібрали гроші, тому що вирішили, що недоцільно це робити за державні. Ми не один рік з ним співпрацювали, тож я вважаю, що він заслуговує на це", – сказав Володимир Стецюк.

Дошку встановлять на будівлі, де розташований виконавчий комітет райради, на вулиці Архітектора Паученка, у будинку 53/39. Відкриють її 29 червня. Скільки грошей витратили на виготовлення, голова Подільської райради не захотів назвати.

Ігор Бур’янов народився 5 вересня 1987 року у Кропивницькому (тоді ще Кіровограді), закінчив Міжрегіональну академію управління персоналом. У перші дні повномасштабної війни пішов на фронт добровольцем. Був мінометником. Загинув 5 жовтня неподалік села Орлянка Куп’янського району Харківської області.

В бійця залишились батьки, дружина та маленька донька.

На початок