На Кіровоградщині дві ракети влучили в залізничну інфраструктуру

На Кіровоградщині дві ракети влучили в залізничну інфраструктуру

Оновлено
На Кіровоградщині дві ракети влучили в залізничну інфраструктуру
. Канал Молния

22:05 Дві випущені з Каспійського напрямку ракети влучили в залізничну інфраструктуру Долинської громади Кіровоградської області. Є загиблі та поранені. Про це Суспільному розповіла начальниця пресцентру Сил охорони та оборони Півдня Наталя Гуменюк.

У Долинській територіальній громаді Кіровоградської області вдарила ракета. Про це на своїй сторінці у Facebook о 20:48 написав голова громади Євгеній Звіздовський

"Маємо приліт ракети на території громади! Фото не виставляти! Без паніки!", – йдеться у повідомленні.

Суспільному голова громади сказав, що поки не буде офіційного коментаря обласної військової адміністрації, про наслідки удару ракети він говорити не буде.

Що відомо

З моменту вторгнення Росії в Україну це шостий обстріл Кіровоградської області російськими військами.

  • 21 квітня в небі над Кіровоградщиною українська протиповітряна оборона збила дві російські ракети.
  • 15 квітня о 22:26 ракетний удар завдали по аеродрому цивільної авіації в Олександрії. Загинули шестеро військових.
  • 8 квітня з акваторії Чорного моря російські військові нанесли два ракетні удари по території Кіровоградської та Одеської областей. Про це йшлося у відеозвіті щодо оперативної обстановки від представника оперативного командування "Південь" Збройних сил України. Відомо, що в обох випадках мітили у об’єкти критичної інфраструктури. Загиблих не було.
  • 12 березня російські війська обстріляли ракетами Канатове в Кіровоградській області. Сирену у Кропивницькому увімкнули о 05:11. Було чути вибухи. Повітряна тривога тривала до 08:08. Внаслідок авіаудару загинули семеро військових.
  • 26 лютого ексголова обласної військової адміністрації Марія Чорна поінформувала, що о 05:00 в аеропорту Канатове увімкнули сигнал тривоги. Аеропорт не обстрілювали, був вибух у полі.
Підписуйтеся на новини Суспільне: Кропивницький у Вайбері , Телеграм, Інстаграм та Ютуб
На початок