Російські танки зайшли у Старобільськ, їх зупиняють місцеві жителі

Російські танки зайшли у Старобільськ, їх зупиняють місцеві жителі

Російські танки зайшли у Старобільськ, їх зупиняють місцеві жителі
. Жителі Старобільська зупиняються російські танки

Російські військові на танках заїжджають у Старобільськ. Місцеві без зброї чинять опір окупантам. Про це Суспільному повідомляють місцеві жителі.

"Їдуть до нас полями через Омелькове, Шульгинку, Хворостянівку. Вони дійшли до Новоайдару, Старобільська, пруть на Сватове. Нам треба підмогу. Їх дуже багато. Лише сьогодні 60 машин зайшло", — повідомили Суспільному.

Жителі Старобільська вийшли на вулицю та зупиняють колони російської техніки. Люди з прапорами України співають гімн та не розходяться попри стрілянину у повітря. Російські окупанти лякають місцевих і стріляють у повітря.

Що відомо

  • У Луганській області 1 березня всі населені пункти Гірської громади постраждали від обстрілів російських Градів та Смерчів.
  • У Луганській області російські війська обстріляли обласний центр. Натомість люди об'єднуються для забезпечення армії, дають відсіч на лінії фронту та протестують в захоплених містах. Триває евакуація населення.
  • На Донеччині та Луганщині створили централізовані штаби для волонтерів
  • У Сєвєродонецьку після обстрілу Російських військ є загиблі та травмовані
  • Російські окупанти 26 лютого захопили Станицю Луганську, Кримське та Марківку. Про це повідомив голова Луганської обласної ВЦА Сергій Гайдай.
  • Місто Щастя знищено на 80%

Читайте усі новини Донбасу у Telegram та Viber

На початок