Конкурс “Нові технології в новій школі”. Викладачка з Миколаєва стала призером

Конкурс “Нові технології в новій школі”. Викладачка з Миколаєва стала призером

Конкурс “Нові технології в новій школі”. Викладачка з Миколаєва стала призером
. УНІАН

Миколаївська викладачка ЧНУ ім. Петра Могили Людмила Опанасенко перемогла у третьому етапі Всеукраїнського конкурсу авторських програм психологів та соціальних працівників "Нові технології в новій школі" у номінації "Розвивальні програми". Про це в програмі "Радіодень" розповіла завідувачка навчально-методичної лабораторії практичної психології, соціальної роботи та інклюзивного навчання Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти (МОІППО) Тетяна Сливінська.

Проєкт “Нові технології в новій школі” — всеукраїнський конкурс авторських програм практичних психологів і соціальних педагогів, який був започаткований Міністерством освіти та науки України разом з Інститутом модернізації змісту освіти в 2018 році.

Перший обласний етап конкурсу відбувся у 2019 році. У ньому брали участь 18 фахівців. Чотири програми отримали призові місця — представники Миколаєва, закладів професійно-технічної освіти Вознесенщини, закладів дошкільної та загальної середньої освіти. Програма "Стратегія підтримки старшокласників у період ЗНО" Євгенії Курченко була подана на Всеукраїнський конкурс.

У 2020 році до обласного етапу конкурсу подали свої роботи 20 учасників.

"Цей рік для нас значущий — 30-річчя створення психологічної служби системи освіти України. На Миколаївщині багато здобутків. Знаково, що представник освіти Миколаївщини зайняв перше місце в конкурсі авторських програм", — сказала Тетяна Сливінська.

Читайте також: "Освітня реформа на Миколаївщині: чи змінився стан шкільної освіти в громадах"

У 2021 році в конкурсі брали участь 19 фахівців. На всеукраїнський етап були подані дві роботи. Програма Людмили Опанасенко зайняла призове місце, друга робота психолога і соціального педагога Баштанської гімназії Лілії Халявко — отримала схвальні відгуки щодо професійності та змістовності.

Читайте нас у Telegram

Підписуйтеся на Суспільне Миколаїв у Viber

На початок