На Миколаївщині завершили досудове розслідування щодо спеціаліста з технагляду за реконструкцією спорткомплексу

На Миколаївщині завершили досудове розслідування щодо спеціаліста з технагляду за реконструкцією спорткомплексу

У Миколаївській області станом на перше серпня 2023 року завершили досудове розслідування щодо спеціаліста з технічного нагляду за реконструкцією спортивного комплексу у селищі Ольшанське. Слідчі встановили, що обсяги та вартість фактично виконаних робіт не відповідають замовленню. Фахівця прокуратура звинувачує у безпідставному отриманні 200 тисяч гривень із держбюджету.

Про це повідомили на сайті Миколаївської обласної прокуратури.

У прокуратурі зазначили, що на замовлення місцевої влади підрядник робив реконструкцію спортивного комплексу в селищі Ольшанське. Слідчі прокуратури встановили, що обсяги та вартість фактично виконаних робіт не відповідають замовленню.

"Підозрюваний, здійснюючи технічний нагляд, не перевірив обсяги та об’єми фактично виконаних робіт і не вніс вказівки та приписи підряднику щодо приведення робіт у відповідність проєктно-кошторисній документації, а завізував акти приймання виконаних робіт із завищеними обсягами. На рахунок підрядника безпідставно перераховано понад 200 тисяч гривень бюджетних грошей", — повідомили у прокуратурі.

Миколаївська окружна прокуратура першого серпня 2023 року скеровувала до суду обвинувальний акт стосовно спеціаліста з технічного нагляду за фактом Частина 1 стаття 367 Кримінального Кодексу Україниненалежного виконання службових обов'язків через несумлінне ставлення до них, що завдало шкоди державним інтересам.

Що відомо про спорткомплекс в Ольшанському

  • На Миколаївщині 20-го червня директора підприємства підозрювали у заволодінні понад 200 тисяч гривень з державного бюджету. За даними слідства, під час реконструкції стадіону в Ольшанській громаді, підозрюваний вніс до документів неправдиві відомості щодо об’єму та вартості робіт.

Слідкуйте за новинами Суспільного Миколаїв у Telegram, Viber, YouTube, Facebook та Instagram.

На початок