Пісня фіналісток Нацвідбору на "Євробачення-2024" потрапила у десятку найпопулярніших відео на YouTube в Україні

Пісня фіналісток Нацвідбору на "Євробачення-2024" потрапила у десятку найпопулярніших відео на YouTube в Україні

Пісня фіналісток Нацвідбору на "Євробачення-2024" потрапила у десятку найпопулярніших відео на YouTube в Україні
. Фото надані пресслужбою

Пісня фіналісток Нацвідбору на "Євробачення-2024" alyona alyona та Jerry Heil Teresa & Maria менше ніж за добу після публікації вирвалася у тренди YouTube в Україні. Станом на 12 січня вона перебуває на 4 місці серед десятки найпопулярніших відео на платформі.

Усього відео на YouTube (станом на 10:00 12 січня) має понад 167 тисяч переглядів.

Фінал нацвідбору відбудеться 3 лютого 2024 року. alyona alyona та Jerry Heil виступатимуть під номером "6". Прослухати пісні усіх 11 фіналістів можна тут.

З міркувань безпеки фінал шоу буде закритим, і навіть місце проведення оголошувати не будуть.

Як і в попередні роки, переможця або переможницю відбору, що представлятиме Україну на "Євробаченні-2024", визначать за результатами голосування журі й глядачів.

Музичний продюсер Нацвідбору Дмитро Шуров закликав українців послухати всі пісні та робити вибір свідомо.

Голосування за членів журі відкриється у застосунку "Дія" наступного тижня.

Jerry Heil уже брала участь у Нацвідборі на "Євробачення". Вперше у 2020 році – тоді вона з піснею Vegan посіла 6 місце, а у 2023 році з треком WHEN GOD SHUT THE DOOR стала третьою. Цьогоріч у її боротьбі за право представляти Україну на міжнародному пісенному конкурсі долучиться реперка alyona alyona.

Їхню спільну пісню Teresa & Maria зараз активно обговорюють у соцмережі. Хоча багатьом вона сподобалася, її критикують за згадки Матері Терези, оскільки жінка, ймовірно, була не такою хорошою та благородною, як багато хто вважає — деякі історики стверджували, що жінка прикривалася благодійністю та наживалася на хворих.

Що відомо про "Євробачення-2024"

68-й пісенний конкурс відбудеться у шведському місті Мальме. Перший і другий півфінали заплановані на 7 та 9 травня (на одному з них виступить Україна), а грандфінал — на 11 травня.

Суспільне Культура та Радіо Промінь — офіційні медіапартнери "Євробачення".

Читайте нас у Facebook, Instagram і Telegram, дивіться наш YouTube і TikTok

Поділіться своєю історією з Суспільне Культура. З нами можна зв'язатися у соціальних мережах та через пошту: [email protected]

На початок