Українські військові знищили російський винищувач Су-34 на Маріупольському напрямку

Українські військові знищили російський винищувач Су-34 на Маріупольському напрямку

Українські військові знищили російський винищувач Су-34 на Маріупольському напрямку
Винищувач-бомбардувальник Су-34 ПКС РФ. AP

Командувач Повітряних сил Миколай Олещук заявив, що ЗСУ знищили російський винищувач-бомбардувальник Су-34 на Маріупольському напрямку.

Про це генерал-лейтенант повідомив у своєму Telegram-каналі.

"Підтверджено ураження нашим зенітним ракетним комплексом винищувача-бомбардувальника Су-34 на Маріупольському напрямку. На аеродром — не повернувся", — зазначив Олещук.

Водночас командувач Повітряних сил розповів, що на одеському напрямку була бойова робота по російському Су-30 у Чорному морі.

"Вивчаємо матеріали об'єктивного контролю, аби знати точно, уражена ціль чи ні", — пояснив генерал-лейтенант.

Окрім цього, Олещук додав, що наразі сили ППО відбивають чергову атаку "шахедів" та закликав громадян залишатись в укритті.

Що відомо про знищення трьох російських Су-34

22 грудня командувач Повітряних сил Микола Олещук поінформував про знищення трьох російських винищувачів Су-34 на півдні.

"Блискуче в черговий раз спланована операція зі знищення ворога на підступах до нашої держави. Цього разу відразу три літаки на південному напрямку, такого давно не було. Су-34 давно не потрапляв у нашу з вами позитивну статистику", — вказав згодом речник Ігнат в ефірі телемарафону "Єдині новини".

Опісля секретар РНБО Олексій Данілов розповів, що українські військові протягом тривалого часу "полювали" за російськими винищувачами-бомбардувальниками Су-34 на півдні України.

На початок