Російська армія атакувала Київ безпілотниками, є постраждалі

Російська армія атакувала Київ безпілотниками, є постраждалі

Оновлено
Російська армія атакувала Київ безпілотниками, є постраждалі
. Наслідки нічної атаки РФ на Київ 13 липня 2023 року. Фото: КМВА

У ніч проти 13 липня окупаційна армія РФ атакувала Київ та область ударними безпілотниками. Четверо людей отримали поранення, повідомив міський голова Києва Кличко.

У Києві та області повітряна тривога почалася о 00:16. Через годину Київська ОВА повідомила про фіксацію ударних безпілотників у регіоні та роботу ППО.

Згодом у столиці пролунала серія вибухів. Пресслужба КМВА додала, що в місті працюють сили протиповітряної оборони.

У Соломʼянському районі Києва зафіксоване ймовірне падіння уламків. В Дарницькому районі через падіння уламків зруйнований фасад житлового будинку на рівні технічного поверху. У Шевченківському — загоряння на балконі багатоквартирного будинку.

У Подільському районі Києва загорілася нежитлова будівля. Пожежники працюють на місці.

Міський голова Києва Віталій Кличко повідомив про двох постраждалих в Дарницькому районі столиці. 19-річну дівчину та 23-річного чоловіка госпіталізували з осколковими пораненнями. Ще двом пораненим надали допомогу на місці в Шевченківському районі. В інших районах, де впали уламки, наразі постраждалих немає.

Під час гасіння пожежі в багатоквартирному будинку у Подільському районі Києві пожежники виявили тіло загиблого, повідомив міський голова Віталій Кличко.

Зранку у пресслужбі ДСНС Києва уточнили Суспільному, що пожежа в багатоповерхівці за адресою просп. Правди, 78, була побутовою і загибель людини не пов'язана з обстрілами РФ. Займання на площі 20 кв.м рятувальники ліквідували о 03:06.

Відбій тривоги у столиці оголосили о 03:12, а в області о 03:33.

У Києві ППО знищило біля десятка безпілотників іранського виробництва, повідомили в КМВА. У Дарницькому, Соломʼянському, Шевченківському, Оболонському та Подільському районах міста зафіксовані випадки падіння уламків. Є пошкодження житлових будинків.

На початок