Біатлон: Кубок світу
Біатлон: Кубок світу
Стартлист чоловічої індивідуальної гонки на етапі Кубка світу з біатлону в Рупольдингу: коли бігтимуть українці

Стартлист чоловічої індивідуальної гонки на етапі Кубка світу з біатлону в Рупольдингу: коли бігтимуть українці

Стартлист чоловічої індивідуальної гонки на етапі Кубка світу з біатлону в Рупольдингу: коли бігтимуть українці
. Biathlon.com.ua / Dmytro Yevenko

Розклад п'ятого етапу Кубка світу сезону 2022/23.

П'ятий етап Кубка світу з біатлону пройде у німецькому Рупольдингу (11-15 січня). Біатлоністи виступлять в індивідуальній гонці, а також класичних естафетах та масстартах.

Першим стартом етапу в Рупольдингу стане чоловіча індивідуальна гонка. На старт заявлено 101 біатлоніста, п'ять з яких українці.

З семи українців, які потрапили до складу на етап у Рупольдингу, стартуватимуть п'ять - максимальна квота. Артем Прима та Антон Дудченко участі в гонці не візьмуть - ще після етапу в Поклюці старший тренер чоловічої збірної Юрай Санітра в ексклюзивному коментарі Суспільне Спорт відзначав, що розраховує на їхню участь лише в естафеті.

Читайте також: Збірна України з біатлону назвала склад на п'ятий етап Кубка світу в Рупольдингу: у заявці одна дебютантка

Тож, до складу збірної України на індивідуальну гонку потрапила решта біатлоністів. До першої стартової групи потрапили Богдан Цимбал та Артем Тищенко, які отримали 24-й та 40-й номери. У другій групі гонку бігтиме Тарас Лесюк (56-й), у третій - Руслан Ткаленко (78-й). Закриватиме гонку у збірній Україні Денис Насико - він отримав 89-й номер.

Стартлист чоловічої індивідуальної гонки у Рупольдингу (старт - о 15:10):

  • 24. Богдан Цимбал
  • 40. Артем Тищенко
  • 56. Тарас Лесюк
  • 78. Руслан Ткаленко
  • 89. Денис Насико

До першої стартової групи увійшов лідер загального заліку Йоганнес Бьо, який отримав 3-й номер, а також його партнер по збірній Норвегії та головний конкурент за Великий кришталевий глобус Штурла Легрейд (13-й). Також у першій групі - лідер заліку індивідуальних гонок Мартін Понсілуома, він стартує 11-м, його партнер по збірній Швеції Себастьян Самуельссон бігтиме її під 35-м номером. Француз Кантен Фійон-Майє замикає першу групу - 42-й номер.

У другій стартовій групі - чинний володар Малого кришталевого глобусу в індивідуальних гонках Тарьєй Бьо, який отримав 47-й номер. Також туди потрапили ще два норвежці: Філіп Ф'єльд Андерсен (51-й) та Йоганнес Дале (60-й).

Біатлон: Кубок світу 2022/23 де дивитися

Усі гонки Кубка світу та чемпіонат світу будуть показані на сайті Суспільне Спорт, а також на місцевих телеканалах Суспільного мовлення (Суспільне Київ, Суспільне Полтава і т.д). Дивитися матчі можете у вашому регіоні на телебаченні або ж в інтернеті на сайті Суспільне Спорт.

На початок