"Творчі волонтери" з Кропивницького зібрали один мільйон гривень

"Творчі волонтери" з Кропивницького зібрали один мільйон гривень

"Творчі волонтери" з Кропивницького зібрали один мільйон гривень
. Суспільне Кропивницький

Учасники руху "Творчі волонтери" з Кропивницького за сім місяців, танцюючи і співаючи українських пісень, зібрали один мільйон гривень. Роблять це щодня за будь-якої погоди і продовжуватимуть, допоки Україна не переможе у війні, розповів організатор руху Євген Жердій.

У русі "Творчі волонтери" задіяні до 150 людей – це музиканти, вокалісти, фотографи, відеографи, люди, які технічно допомагають в організації акцій. Якщо рахувати учасників хореографічних колективів – до 500 людей, розповів Євген Жердій. Допомагає збирати гроші на потреби Збройних сил України й військовий оркестр третього полку спецпризначення.

Потреб у військових багато, каже Євген Жердій: "Від теплого одягу, аптечок і противірусних препаратів – до тепловізорів, автівок, "Кунгів" для ППО. Збираємо на все те, на що приходять в Krop:hub запити (Krop:hub – громадський простір для підтримки військовослужбовців – ред.).

Учасники руху "Творчі волонтери" з Кропивницького за сім місяців зібрали один мільйон гривень
Суспільне Кропивницький

Перехожі зупиняються, щоб послухати артистів, дехто танцює поряд, а ще кидають у скриньки гроші. Одна з таких – кропивничанка Вікторія Квіртвелія: "Я хочу підтримати нашу країну, щоб перемога була за нами, щоб ця війна скінчилась і настав мир".

Читайте також

  • "Творчі волонтери" у Кропивницькому купили військовим автомобіль
  • Керівник Кіровоградської ВА призначив своєю заступницею з гуманітарних питань засновницю громадського простору для підтримки військовослужбовців Krop:hub та креативного простору для розумного дозвілля Атмосфера МИР2.0., волонтерку Катерину Колтунову. Вона розповіла Суспільному, чи поєднуватиме адміністративну та громадську роботу?
Підписуйтеся на новини Суспільне: Кропивницький у Вайбері , Телеграм, Інстаграм та Ютуб
На початок