Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни. Згадуємо їх

Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни. Згадуємо їх

Оновлюється
загиблі військові з буковини
Прощання з військовим. Фото: Суспільне Чернівці

Суспільне згадує військових з Чернівецької області, які полягли у боях від початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну. Їхню загибель підтвердили в обласному центрі комплектування.

Солдат Микола Миленко служив у військовій частині А4350. Він загинув 30 вересня 2022 року поблизу Білогірки на Херсонщині. Понад півтора року військового вважали зниклим безвісти. З ним прощалися у місті Чернівці на Алеї слави.

Загиблий військовий Микола Миленко
Загиблий військовий Микола Миленко. facebook/Чернівецька обласна рада

Олексій Соломін був солдатом військової частини А4267. З ним прощалися у Чернівцях на Алеї слави.

Загиблий військовий Олексій Соломін
Загиблий військовий Олексій Соломін. facebook/Чернівецька обласна рада

Старший солдат Андрій Дубіцький воював у складі військової частини А4640. Загинув, виконуючи бойове завдання. Дубіцький був родом із Хмельниччини. У 2001-2007 роках проходив службу в органах внутрішніх справ, з липня 2011 по липень 2013 року служив на посаді молодшого інспектора відділу режиму і охорони Чернівецького слідчого ізолятора. Про це написали на сторінці закладу у Facebook. З бійцем прощалися на Алеї слави в Чернівцях.

Полеглий військовий Андрій Дубіцький
Полеглий військовий Андрій Дубіцький. Facebook / Чернівецька обласна рада

Мирослав Семенюк був солдатом військової частини А4856 та стрільцем зенітного ракетного взводу. З 20 червня 2023 року бійця вважали зниклим безвісти поблизу міста Кремінна на Луганщині. Йому був 31 рік. З військовим прощалися у Розтоках Вижницького району.

Солдат Вадим Кричун служив у військовій частині А0221. З жовтня 2022 року військового вважали зниклим безвісти під час звільнення Херсонщини. Він загинув у 21 рік. З бійцем прощалися у селі Бабин.

Загиблі військові Мирослав Семенюк та Вадим Кричун
Загиблі військові Мирослав Семенюк та Вадим Кричун. facebook/Чернівецька обласна рада

Юрій Гладчук орієнтовно пів року воював під Авдіївкою, а потім за ротацією перейшов у прикордонний загін на Буковині. У серпні в бійця мав завершитися контракт. Гладчук загинув 6 травня в аварії. З ним прощалися у селі Мигове.

Загиблий військовий Юрій Гладчук
Загиблий військовий Юрій Гладчук. facebook/Берегометська селищна рада

Солдат Дмитро Якушев служив у військовій частині А4722. Він загинув торік 20 листопада в районі Авдіївки та майже пів року вважався зниклим безвісти. Йому було 33 роки. З бійцем прощалися у селі Михальча.

Загиблі військові Роман Горват та Дмитро Якушев
Загиблі військові Роман Горват та Дмитро Якушев. facebook/Чернівецька обласна адміністрація

Старший солдат Іван Бойчук служив у 10-й гірсько-штурмовій бригаді військової частини А4267. Загинув торік 17 січня на Донеччині. Бойчуку був 51 рік. З ним прощалися у Мамаївцях.

Загиблий військовий Іван Бойчук
Загиблий військовий Іван Бойчук. facebook/Чернівецька обласна рада

Солдат Микола Рилов був кулеметником військової частини А2167. Він загинув 30 квітня поблизу Вугледару на Донеччині. Чоловіку було 44 роки. Бійця поховали у Глибоці.

Загиблий військовий Микола Рилов
Загиблий військовий Микола Рилов. facebook/Чернівецька ОВА

Сергій Бричак служив у військовій частині А3715. З ним попрощалися у Чернівцях на Алеї слави.

Загиблий військовий Сергій Бричак
Сергій Бричак. Фото: Чернівецька обласна рада

2 травня у братській могилі на Садгірському кладовищі у Чернівцях поховали останки 19 загиблих сержантів та солдатів. Це військові, які загинули 11 березня 2022 року на Київщині внаслідок російського авіанальоту та ударів по позиціях ЗСУ. У межах кримінальних проваджень окремі фрагменти тіл ідентифікували. Втім залишилися понад 250 обгорілих кісток, за якими неможливо встановити ДНК, щоб розділити їх між родинами загиблих та окремо допоховати. Рідні загиблих просили поховати останки разом у Чернівцях, звідки були родом частина бійців.

Із солдатом Юрієм Дорошем, який служив у військовій частині А4821, прощалися 2 травня у селі Камʼяна.

Дмитро Пую мав звання молодшого сержанта та служив у Чортківському районному центрі комплектування. З ним прощалися у селі Верхні Синівці.

Дмитро Пую та Юрій Дорош
Дмитро Пую та Юрій Дорош. facebook/Чернівецька обласна адміністрація

Головного сержанта Віталія Лізуна, воїна військової частини А4056, поховали у Чернівцях на Центральному кладовищі.

З сержантом Русланом Іосифовичем, воїном військової частини А4056, попрощалися у Чернівцях на Центральному кладовищі.

Солдат Володимир Карча воював в АТО у 2015-2016 роках. У 2023 році його мобілізували в ЗСУ, був навідником. Був нагороджений Хрестом хоробрих та відзнакою "За відвагу". Боєць загинув 27 квітня 2024 року внаслідок удару дрона в районі села Веселе Бахмутського району Донецької області. Про це повідомили на сторінці Магальської громади у Facebook. З Карчею попрощалися у селі Рідківці.

Старший солдат Віталій Годнюк брав участь в АТО. На початку вторгнення мобілізувався в ЗСУ. Був стрільцем. Загинув на Запорізькому напрямку. Про це повідомили на сторінці Хотинські вісті у Facebook. З бійцем попрощалися у селі Атаки Хотинської громади.

Загиблі військові Лізун, Карча, Іосифович та Годнюк
Загиблі військові Лізун, Карча, Іосифович та Годнюк. Чернівецька обласна рада

Артем Козаков мав звання старшого солдата та служив у військовій частині А4069. З 19 березня його вважали зниклим безвісти на Донеччині. Чоловік загинув у віці 44 років. З ним прощалися на Алеї Слави у Чернівцях.

Солдата Едуарда Каралаша, воїна військової частини А4069, поховали на Алеї Слави Центрального кладовища Чернівців.

З майором Ігорем Богуцьким, який служив у військовій частині А4667, попрощалися у Хотині.

Загиблі військові Едуард Каралаш, Артем Козаков та Ігор Богуцький
Загиблі військові Едуард Каралаш, Артем Козаков та Ігор Богуцький. facebook/Чернівецька обласна адміністрація, Хотинська міськрада

Солдат Андрій Семеген був воїном військової частини А4699 та служив 47 штурмовій бригаді "Маґура". Торік у червні він загинув на Запорізькому напрямку у віці 39 років. З ним попрощалися у Чернівцях на Алеї Слави.

Роман Грис — старший лейтенант. Він служив у військовій частині А1376. Чоловік загинув 20 квітня. Йому було 45 років. З бійцем прощалися на Алеї Слави Центрального кладовища Чернівців.

Із солдатом Олегом Сапожніковим, воїном військової частини А4069, прощалися у Чернівцях на Алеї Слави. Сапожніков був учасником АТО. На початку повномасштубного вторгнення його призвали до ЗСУ, був радіотелефоністом стрілецького взводу. Загинув 19 березня внаслідок мінометного обстрілу на Донеччині. Чоловіку був 41 рік.

Іван Шелестинський — житель села Лукачівка. Він загинув 24 квітня у віці 53 років, йдеться на Facebook-сторінці Кельменецької селищної ради. Мав звання молодшого сержанта й служив у військовій частині А4856. З ним попрощалися у селі Лукачівка Дністровського району.

Андрій Семеген, Роман Грис, Олег Сапожник та Іван Шелестинський
Андрій Семеген, Роман Грис, Олег Сапожніков та Іван Шелестинський. facebook / Чернівецька ОВА

Володимир Данич мав звання молодшого сержанта та служив у військовій частині 3027. З ним прощалися на Центральному кладовищі Чернівців.

Військовий Володимир Данич
Військовий Володимир Данич. facebook/Чернівецька обласна рада

Солдат Олег Забудько загинув 14 квітня під час виконання бойового завдання на Луганщині. Йому було 43 роки. Бійця поховають у Сокирянах.

Загиблий військовий Олег Забудько
Загиблий військовий Олег Забудько. facebook/Чернівецька обласна адміністрація

Старший солдат Мар'ян Бурлака був учасником АТО й повернувся на фронт коли почалось повномасштабне вторгнення. Військовий зник безвісти у вересні 2022 року біля Берестового на Донеччині. Його тіло повернули в межах обміну у квітні 2023 року. Загибель військового підтвердили за результатами двох ДНК експертиз. У бійця залишились дружина та двоє синів. З військовим прощались у селі Ломачинці.

Загиблий військовий Мар'ян Бурлака
Загиблий військовий Мар'ян Бурлака. Чернівецька обласна рада

Рядовий Руслан Дєдов служив у військовій частині А4917. Чоловіка призвали до лав ЗСУ влітку 2022 року. Військовий помер від гострого інфаркту. Йому був 51 рік. З бійцем прощалися у селі Глиниця.

Військовий Руслан Дєдов
Військовий Руслан Дєдов. Чернівецька обласна рада

Олександр Остяков був солдатом військової частини А0284. Він загинув 13 квітня на Донеччині. Чоловіку був 41 рік. З бійцем прощалися у місті Кіцмань.

Старшого солдата Віктора Пипелю, який служив у військовій частині А7035, поховали у селі Молодія.

Загиблі військові Олександр Остяков та Віктор Пипеля
Загиблі військові Олександр Остяков та Віктор Пипеля. Facebook/Чернівецька обласна адміністрація

Старший сержант Ілля Хажіу служив у військовій частині 1556. Він загинув у віці 27 років. З бійцем прощаються об 11:00 у селі Драниця Дністровського району.

Загиблий військовий Ілля Хажіу
Загиблий військовий Ілля Хажіу. facebook/Мамалигівська сільрада

Солдат Ілля Ротар служив у військовій частині А4267. Він загинув 13 квітня на Донеччині. Бійцеві було 52 роки. З ним прощалися у селі Камʼянка.

З молодшим сержантом Антоном Чуприною, який служив у військовій частині А4267, прощалися на Алеї Слави Центрального кладовища Чернівців. Він долучився до ЗСУ у серпні 2022 року та був кулетником. Брав участь у боях під Бахмутом та Кліщіївкою. Загинув 7 квітня під Соледаром. Чуприні було 39 років. У нього залишилися дружина та донька.

Загиблі військові Антон Чуприна та Ілля Ротар
Загиблі військові Антон Чуприна та Ілля Ротар. Facebook/Чернівецька обласна адміністрація

Максим Бучацький мав звання сержанта та служив у військовій частині 9936. Він загинув 12 квітня під час виконання бойового завдання на Донеччині. Бійцеві був 21 рік. З ним прощалися у Лужанах.

Загиблий військовий Максим Бучацький
Загиблий військовий Максим Бучацький. facebook/Мамаївська ОТГ

Віталій Федоренко був старшим солдатом військової частини А3029. Боєць загинув 7 квітня внаслідок мінометного обстрілу в районі Спірного на Донеччині. З полеглим прощалися у селі Лопушна Берегометської громади.

Дмитро Ткачук був солдатом військової частини А3113. Військовий загинув 5 квітня. Йому був 31 рік. Прощання з бійцем відбулося в місті Кіцмань.

Полеглі військові Віталій Федоренко та Дмитро Ткачук
Полеглі військові Віталій Федоренко та Дмитро Ткачук. Фото: Facebook/Чернівецька обласна рада

Юрій Бунзяк був солдатом військової частини А4436. Він загинув торік 18 лютого внаслідок мінометно-артилерійського обстрілу на Донеччині. Бійцеві було 29 років. З ним прощалися у селі Гаврилівці.

Загиблий військовий Юрій Бунзяк
Загиблий військовий Юрій Бунзяк. facebook/Чернівецька обласна адміністрація

Молодший сержант Євгеній Нагорний був воїном військової частини А7400. З ним попрощалися у Новодністровську. Євгеній був стрільцем-помічником гранатометника. Загинув 6 квітня внаслідок скиду з ворожого БПЛА в районі міста Часів Яр Донецької області. Йому було 48 років.

Загиблий військовий з Новодністровська Євгеній Нагорний
Євгеній Нагорний. facebook / Чернівецька обласна військова адміністрація

Юрій Артемов служив у військовій частині А4069. Мав звання молодшого сержанта. З бійцем прощалися на Алеї слави Центрального кладовища Чернівців.

Загиблий військовий з Чернівців Юрій Артемов
Загиблий військовий з Чернівців Юрій Артемов. Facebook/Чернівецька обласна рада

Максим Музика був старшим солдатом військової частини А4069. Він загинув 19 березня на Донеччині. Раніше його вважали зниклим безвісти. З бійцем прощалися у селі Клішківці.

Зі старшим солдатом Русланом Куришем, який служив у військовій частині А3029, прощалися у Чернівцях на Садгірському кладовищі.

Загиблі військові Максим Музика та Руслан Куриш
Загиблі військові Максим Музика та Руслан Куриш. Чернівецька обласна адміністрація

Юрій Мельничук був молодшим сержантом та служив у військовій частині А4069. З ним попрощалися на Алеї слави Центрального кладовища Чернівців.

Загиблий військовий з Чернівців Юрій Мельничук
Загиблий військовий з Чернівців Юрій Мельничук. Facebook/Чернівецька обласна рада

Військовий Михайло Дімітраш був на фронті орієнтовно два роки, зокрема служив у Бахмуті та на Запорізькому напрямку. Військовий родом із села Котелеве. 24 лютого його сестра повідомила поліцію, що чоловік пішов з дому й не повернувся. Він помер 25 лютого – тіло військового після місяця пошуків знайшли у полі в Маршинцях. З бійцем прощалися 4 квітня в рідному селі.

Загиблий військовий Дмитро Дімітраш
Загиблий військовий Дмитро Дімітраш. facebook/Газета "Слово правди"

Ілля Мельнечук мав звання молодшого сержанта та служив у військовій частині 1551. З 29 жовтня 2023 року його вважали зниклим безвісти. ДНК-експертиза підтвердила, що військовий загинув – це сталося на Харківщині. Йому було 22 роки. З бійцем прощалися у селі Горбівці Чернівецького району.

Із солдатом Віктором Молочем, який служив у військовій частині А4069, прощалися у Чернівцях на Алеї Слави.

Василь Вікірюк був солдатом військової частини А4069. До лав ЗСУ долучився у квітні 2022 року. Загинув 20 березня у бою на Донеччині. Чоловіку було 47 років. З Вікірюком прощалися у Заставні.

Загиблі військові Віктор Молоч, Ілля Мельнечук, Василь Вікірюк
Загиблі військові Віктор Молоч, Ілля Мельнечук, Василь Вікірюк. facebook/Чернівецька обласна адміністрація

Владислав Волковський був солдатом військової частини А4267. З ним прощалися 2 квітня на Алеї слави Центрального кладовища Чернівців.

Загиблий військовий з Чернівців Владислав Волковський
Загиблий військовий з Чернівців Владислав Волковський. facebook/Чернівецька обласна рада

Молодший сержант Дмитро Дущак служив у військовій частині А2582. Воював понад півтора року та помер у відділенні інтенсивної терапії обласної клінічної лікарні 25 березня. Бійцю було 34 роки. На фронті також загинув його брат Андрій Кучмій. З Дущаком прощалися у селі Тисовець.

Віктор Борецький був солдатом військової частини А3719. 20 березня він помер у госпіталі. З бійцем прощалися у селі Мошанець.

Загиблі військові Дмитро Дущак та Віктор Борецький
Загиблі військові Дмитро Дущак та Віктор Борецький. Facebook/Чернівецька обласна адміністрація

Іван Романко мав звання молодшого сержанта та служив у військовій частині А4056. Загинув 21 березня під час виконання бойового завдання на Луганщині. Раніше бійця нагородили нагрудним знаком Головнокомандувача ЗСУ "Золотий хрест". З військовим прощалися у селі Киселів.

Старший солдат Юрій Сливчук служив у військовій частині А1937. Він загинув в аварії у місті Київ. З військовим прощалися у селі Довгопілля.

Молодший сержант Євген Волощук служив у військовій частині А4267. Чоловік загинув під Бахмутом. З Волощуком прощалися на Алеї слави Центрального кладовища Чернівців.

Загиблі військові Іван Романко, Юрій Сливчук та Євген Волощук
Загиблі військові Іван Романко, Юрій Сливчук та Євген Волощук. Чернівецька обласна адміністрація

Сержант Дмитро Ткачук служив у військовій частині А7015. Боєць помер 16 березня в медзакладі в Харкові. З бійцем прощалися у селі Комарівці.

Дмитро Бідняк був солдатом військової частини А4010 та воював у складі штурмової бригади. На Донеччині чоловік отримав важке поранення та проходив реабілітацію у лікарні Києва. Помер 14 березня у віці 33 років. З Бідняком прощалися у селі Малий Кучурів.

Загиблі військові Дмитро Ткачук та Дмитро Бідняк
Загиблі військові Дмитро Ткачук та Дмитро Бідняк. facebook/Чернівецька обласна адміністрація

Дмитро Іліка був солдатом військової частини А3829. Загинув 20 березня на Донеччині у віці 44 років. Бійця поховали у Сторожинці. У нього залишилися дружина та син.

Загиблий військовий Дмитро Іліка
Загиблий військовий Дмитро Іліка. . facebook/Чернівецька обласна адміністрація

Полковник Сергій Допіряк служив у військовій частині А149. Був прикордонником. З ним прощалися у селі Круглик Хотинської громади. Чоловіку було 47 років.

Загиблий військовий Сергій Допіряк
Загиблий військовий Сергій Допіряк. facebook/Чернівецька обласна адміністрація

Василь Коваль був солдатом військової частини А1778. До повномасштабної війни займався сільським господарством, у перші дні вторгнення долучився до ЗСУ. Майже півтора року Коваля вважали зниклим безвісти. Чоловік загинув 7 жовтня 2022 року на Донеччині. Йому було 38 років. З бійцем прощаються у селі Кормань.

Загиблий військовий Василь Коваль
Загиблий військовий Василь Коваль. facebook/Чернівецька обласна адміністрація

Солдат Олександр Мецканюк був воїном військової частини А7187. Дев'ять місяців його вважали зниклим безвісти. З бійцем попрощалися у Чернівцях на Алеї Слави Центрального кладовища.

Солдату Михайлу Голоднікову було 40 років. Він загинув 10 березня на Запоріжжі. Михайла мобілізували 23 червня, він служив на посаді стрілець-санітар у військовій частині А4949. З Михайлом попрощалися у місті Новодністровськ.

Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни. Згадуємо їх
Олександр Мецканюк та Михайло Голодніков. Джерело: facebook/Чернівецька обласна адміністрація

Із солдатом Макаром Цурцуманом, який служив у військовій частині А0284, прощаються о 10:00 у селі Чагор. Чоловік був снайпером. Загинув 14 березня у Дніпропетровській області. Йому було 38 років.

Макар Цурцуман
Макар Цурцуман. Facebook/Чернівецька обласна адміністрація

Дмитро Клим був солдатом військової частини А4436. Загинув 18 лютого 2023 року внаслідок мінометно-артилерійського обстрілу на Донеччині. З ним прощалися у Виженці.

Військовому Олексію Гавриліну був 50 років. До ЗСУ долучився торік у лютому, був бійцем військової частини А4856 та обіймав посаду стрільця-санітара. Чоловік загинув 1 січня на Донеччині. З ним прощалися у Новодністровську.

Загиблі військові Дмитро Клим та Олексій Гаврилін
Загиблі військові Дмитро Клим та Олексій Гаврилін. Facebook/Чернівецька обласна рада

Молодший сержант Руслан Івасюк служив у військовій частині А4689. Він загинув 5 березня на Донеччині, повідомили на сторінці Кельменецької громади у Facebook. З бійцем прощалися у селищі Кельменці.

Руслан Івасюк загиблий з Кельменців
Руслан Івасюк. Джерело: facebook/Чернівецька ОВА

Руслан Гаврилюк був старшим солдатом військової частини А4856. Внаслідок ракетного обстрілу на Донеччині він отримав важкі поранення. Чоловіка госпіталізували, однак лікарям не вдалося його врятувати. Про це повідомив староста Коровії Юрій Продан у Facebook. З Гаврилюком прощалися у Коровії.

Солдат Ярослав Клим служив у військовій частині А4856. Він загинув 7 березня під час виконання бойового завдання на Донеччині, повідомили на сторінці Вижницької районної військової адміністрації. Із солдатом прощалися у селі Мілієве.

Руслан Гаврилюк та Ярослав Клим
Руслан Гаврилюк та Ярослав Клим. Facebook/Чернівецька ОВА

Солдат Сергій Шевченко був сапером військової частини А2300. Він служив вже два роки. Загинув 7 березня на Донеччині, коли разом з побратимами повертався з бойового завдання: потрапили під обстріл, повідомили на сторінці Рукшинської громади у Facebook. Бійцеві було 29 років. З ним прощаються у селі Рукшин.

Сергій Шевченко
Сергій Шевченко. Сергій Шевченко. Джерело: facebook/Чернівецька обласна рада

Віталій Єремійчук був солдатом військової частини А4436. Військового понад рік вважали зниклим безвісти. З ним прощались 10 березня у селі Кисилиці. Бійцеві було 39 років.

Віталій Єремійчук
Віталій Єремійчук. Чернівецька обласна рада

Адріан Пуліску був солдатом військової частини А4949. З ним попрощалися 9 березня на Алеї слави Центрального кладовища Чернівців.

Загиблий військовий Адріан Пуліску
Адріан Пуліску. Фото: Facebook/Чернівецька ОВА

Іван Адамчук був солдатом військової частини А4949. Внаслідок бойових дій на Запоріжжі боєць отримав важке поранення, помер 3 березня в лікарні Дніпропетровської області. Адамчуку було 35 років. З Адамчуком прощалися у місті Заставна. У бійця залишилися дружина та двоє дітей.

Іван Адамчук
Іван Адамчук. Джерело: Facebook/Чернівецька обласна рада

Андрій Малованюк був солдатом військової частини А4350. До ЗСУ його призвали торік у лютому, служив на Житомирщині. Чоловік помер 1 березня. Про це повідомили на сторінці Сокирянської міськради у Facebook. Бійцеві було 42 роки. З ним прощалися в селі Ожеве.

Солдат Олександр Сторонський служив у військовій частині А0221. Він загинув 2 березня внаслідок танкового обстрілу на Донеччині. Йому було 43 роки, повідомили на Facebook-сторінці Берегометської громади. З бійцем прощалися у селищі Берегомет.

Іон Олар був солдатом військової частини 3113. Він загинув 4 березня на Донеччині у віці 36 років, повідомили на сторінці Сторожинецької міської ради у Facebook. З військовим прощалися у селі Ропча.

Андрій Малованюк, Іон Олар та Олександр Сторонський
Андрій Малованюк, Іон Олар та Олександр Сторонський. Джерело: facebook/Чернівецька ОВА

Григорій Крічун був солдатом військової частини А4267. З ним прощалися на Алеї Слави Центрального кладовища Чернівців.

Григорій Крічун
Григорій Крічун. Джерело: Чернівецька обласна рада

Іван Пилипик служив у військові частині А4667. Військовий загинув 23 лютого у госпіталі від отриманих поранень під час виконання бойового завдання на Донеччині, повідомили на сторінці Банилівської сільської ради у Facebook. З ним попрощалися в селі Банилів.

Солдат Ігор Кміт був військослужбовцем військової частини 4722. З ним попрощалися у Чернівцях на Алеї слави.

Василь Кирилюк служив у військовій частині А4638. Мав звання старшого сержанта. З ним попрощалися у селі Динівці.

Солдат Іван Петруник був воїном військової частини А4722. Він загинув 23 лютого на Запоріжжі, повідомили на сторінці Ставчанської громади у Facebook. Йому було 43 роки. З військовим попрощалися у селі Ставчани.

Загиблі військові Іван Пилипик, Ігор Кміт, Василь Кириляк та Іван Петруник
Загиблі військові Іван Пилипик, Ігор Кміт, Василь Кирилюк та Іван Петруник. Джерело: Чернівецька обласна рада

Солдат Максим Кириленко був воїном військової частини А4722. Його поховали у селі Клішківці. Максим пішов на фронт разом із молодшим братом. Він загинув торік 5 серпня у Запорізькій області у віці 44 років. Певний час Максима вважали зниклим безвісти.

Родина військового проживає на Буковині через початок повномасштабного вторгнення — переїхали сюди із Запорізької області. Про це повідомили на сайті Клішковецької територіальної громади.

Максим Кириленко загиблий військовий
Максим Кириленко. Чернівецька обласна рада

Василь Репчук був солдатом військової частини А2582 та водієм десантно-штурмового взводу. У перші дні війни його призвали до ЗСУ у межах мобілізації. Боєць загинув 19 лютого на Запоріжжі. Йому був 21 рік. Про це повідомили на сторінці Чагорської громади у Facebook. З бійцем прощалися у селі Чагор.

Із солдатом військової частини А2039 Олексієм Смілянцем прощалися на Алеї Слави Центрального кладовища Чернівців.

Андрій Гандабура був солдатом військової частини А4856. Він загинув внаслідок ракетного обстрілу на Запоріжжі. Бійцеві було 29 років, повідомив голова Кадубовецької сільради Микола Катеринчук у Facebook. З Гандабурою прощалися у селі Кадубівці.

Василь Репчук, Олексій Смілянець, Андрій Гандабура
Василь Репчук, Олексій Смілянець, Андрій Гандабура. Джерело: Чернівецька ОВА

Солдат Іван Поліброда служив у військовій частині А4856. Він загинув на Донеччині, повідомив голова Юрковецької сільради Віталій Шафер у Facebook. З Полібродою прощалися у селі Чорний Потік Чернівецького району.

Віктор Ковальчук мав звання штаб-сержанта та служив у військовій частині А2573. Його поховали у Чернівцях на Алеї слави.

Петро Татарин мав звання молодшого сержанта й служив у військовій частині А2039. За інформацією на Facebook-сторінці Вижницької райради, на Татарина з безпілотника скинули невідому хімічну речовину – чоловік помер 21 лютого у лікарні на Запоріжжі. З ним прощалися у селі Мілієве.

Іван Поліброда, Віктор Ковальчук та Петро Татарин - загиблі військові
Іван Поліброда, Віктор Ковальчук та Петро Татарин. Джерело: Чернівецька ОВА

Солдат Олександр Фівка був військовослужбовцем військової частини А4069. Він загинув 24 лютого під час бойового чергування на Сумщині, повідомили на сторінці Вижницької райради у Facebook. З бійцем прощалися у селі Мигове.

Богдан Максимчук був солдатом військової частини А4856. Його мобілізували торік наприкінці лютого. Загинув 25 лютого внаслідок ракетного удару на Донеччині, повідомили на сторінці Кельменецької селищної ради. З бійцем прощалися у селі Бурдюг Дністровського району.

Олександр Фівка та Богдан Максимчук
Олександр Фівка та Богдан Максимчук. Джерело: Чернівецька обласна адміністрація

Сергій Сарахман служив у військовій частині А7185. Мав звання капітана. З ним прощалися у Чернівцях на Алеї слави.

Михайло Шундрій служив у військовій частині А4456 й був стрільцем-санітаром. На службу його призвали торік у лютому. Він загинув 25 лютого на Донеччині внаслідок ракетного удару. Йому було 38 років. Про це повідомила голова Новодністровської міськради Наталія Цимбалюк у Facebook. З військовим прощалися у Новодністровську.

Сергій Сарахман та Михайло Шундрій
Сергій Сарахман та Михайло Шундрій. Джерело: Чернівецька ОВА

Степан Сарафінчан був солдатом військової частини А4699. Раніше його вважали зниклим безвісти. 15 лютого ДНК-експертиза підтвердила, що боєць загинув торік 9 червня на Запоріжжі. Про це повідомили на сторінці Чагорської громади у Facebook. Чоловіку було 45 років. З ним прощалися у селі Чагор.

Степан Сарафінчан загиблий військовий з Буковини
Степан Сарафінчан. Джерело: Чернівецька ОВА

Солдат Олександр Ушаков служив у військовій частині А1008. Чоловік родом з міста Сєвєродонецьк. Через повномасштабне вторгнення він з родиною вимушено переселився до Веренчанської громади. До ЗСУ пішов добровольцем. Загинув 29 жовтня на Харківщині у віці 38 років, повідомили на сторінці Веренчанської громади у Facebook. З бійцем прощаються у селі Борівці. У нього залишилися дружина та донька.

Із солдатом Григорієм Сторощуком, який служив у військовій частині А4949, прощаються у селі Банилів. Чоловік помер 19 лютого у госпіталі на Запоріжжі.

Олександр Ушаков та Григорій Сторощук – загиблі з Буковини
Олександр Ушаков та Григорій Сторощук. Джерело: Чернівецька обласна адміністрація

Георгій Верега помер у лікарні від травм, які отримав під час виконання бойового завдання. Йому було 34 роки. Прощання з військовим відбулося в селі Остриця.

Георгій Верега – загиблий з Буковини
Георгій Верега. Фото: Острицька ТГ

Володимир Шлюсар був воїном військової частини А1008. Він загинув 18 лютого під час виконання бойового завдання. Йому було 33 роки. З бійцем прощалися на Алеї Слави Центрального кладовища Чернівців.

Володимир Шлюсар – загиблий з Буковини
Володимир Шлюсар. Джерело: Чернівецька обласна адміністрація

Із солдатом Олегом Сверидюком, який служив у військовій частині А4667, прощалися у селі Клішківці. Боєць загинув 13 лютого під час артилерійського обстрілу на Донеччині, повідомили на Facebook-сторінці Клішковецької громади.

Солдат Андрій Хліб служив у військовій частині А1556, був стрільцем-гранатометником гірсько-штурмового взводу. Він загинув на Запоріжжі внаслідок удару FPV-дрона. З бійцем прощалися у місті Новоселиця.

Анатолій Кравчук був солдатом військової частини А4856. Він помер 19 лютого у госпіталі внаслідок поранення, яке отримав на Донеччині, повідомили на сторінці Вижницької райради у Facebook. З бійцем прощалися у Вижниці.

Олег Сверидюк, Андрій Хліб, Анатолій Кравчук
Олег Сверидюк, Андрій Хліб, Анатолій Кравчук. Олег Сверидюк, Андрій Хліб, Анатолій Кравчук. Джерело: Чернівецька обласна адміністрація

Старший солдат Михайло Букатка служив у військовій частині А4267. Загинув 14 лютого внаслідок атаки дронів-камікадзе на Донеччині, повідомили на сторінці Вижницької райради у Facebook. З бійцем прощалися у селі Киселиці.

Дмитро Данилюк був солдатом військової частини А4667. Він загинув 13 лютого під час артилерійського обстрілу в Донецькій області, повідомили на Facebook-сторінці Вижницької райради. З військовим прощалися у селі Діброва Вижницького району.

Із солдатом Павлом Палагнюком, який служив у військовій частині А0998, прощалися у місті Заставна. Він воював на Донеччині, де отримав осколкове поранення внаслідок скиду боєприпасу з безпілотника. 14 лютого боєць помер у лікарні. Йому було 25 років.

Михайло Букатка, Дмитро Данилюк та Павло Палагнюк
Михайло Букатка, Дмитро Данилюк та Павло Палагнюк. Джерело: Чернівецька обласна адміністрація

Володимир Шуйван був солдатом військової частини А3113. До ЗСУ його призвали торік у березні, він обіймав посаду кулеметника. Загинув 15 лютого внаслідок мінометного обстрілу на Донеччині. Йому було 35 років, повідомили на facebook-сторінці Новодністровського радіо. З бійцем прощалися на Центральній алеї у Новодністровську.

Володимир Шуйван загиблий військовий
Володимир Шуйван. Джерело: Чернівецька обласна адміністрація

Вячеслав Незвещук був солдатом військової частини А4856. Він загинув 12 лютого. Бійцеві було 48 років, повідомили на Facebook-сторінці Мамалигівської сільради. З Незвещуком прощалися у селі Подвірне Дністровського району.

Вячеслав Незвещук загиблий військовий з буковини
Вячеслав Незвещук. Джерело: facebook/Чернівецька обласна рада

Старший лейтенант Сергій Ілій служив у військовій частині А4007. Був випускником Академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного. Боєць загинув 9 лютого під час виконання бойового завдання на Авдіївському напрямку у віці 30 років, повідомили на сторінці Острицької громади у Facebook. З Ілієм прощання відбулося у селі Годинівка.

Матрос Михайло Воєвідко служив у військовій частині А0216 в одній з бригад морської піхоти. Він загинув 10 лютого, коли його підрозділ виконував завдання на лівому березі Дніпра на Херсонщині. Про це повідомили на Facebook-сторінці Мамаївської громади. З бійцем прощалися у селі Біла.

Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни. Сергій Ілій та Михайло Воєвідко.
Сергій Ілій та Михайло Воєвідко. Джерело: Чернівецька обласна адміністрація

Солдат Руслан Гікавий був старшим навідником гранатометного відділення у військовій частині А3892. Його призвали до ЗСУ торік 13 грудня. Боєць загинув 11 лютого на Донеччині, повідомили на сторінці Клішковецької громади у Facebook. З ним прощалися у селі Млинки.

Загиблий військовий з Буковини Руслан Гікавий
Руслан Гікавий. Джерело: Чернівецька обласна адміністрація

Солдат Олександр Ріпка долучився до лав ЗСУ в березні 2022 року. Боєць загинув 30 січня поблизу Очеретного у Донецькій області. У полеглого військового залишилися дружина, двоє доньок, батьки та сестри. Бійця поховали у селі Веренчанка.

Солдат Костянтин Мілесі загинув 5 лютого внаслідок мінно-вибухової травми, несумісної з життям, під час виконання бойового завдання в районі Райгородки Сватівського району Луганської області. Військовому було 53 роки. З ним прощалися у селі Банилів-Підгірний.

Солдат Іван Кушнірюк був воїном військової частини А2900, він загинув 4 лютого. Полеглому військовому був 41 рік. З бійцем прощалися в місті Кіцмань.

Солдат Максим Савіцький був воїном військової частини А4949. Боєць загинув 5 лютого, внаслідок мінометного обстрілу на Запоріжжі. З військовим прощалися у місті Новодністровськ.

Олександр Ріпка, Костянтин Мілесі, Іван Кушнірюк, Максим Савіцький
Олександр Ріпка, Костянтин Мілесі, Іван Кушнірюк, Максим Савіцький. Фото: Facebook/Чернівецька обласна рада

З капітаном Русланом Сенчуком, який служив у військовій частині А2582, прощалися у місті Вижниця. Він був командиром роти протитанкових ракетних комплексів у складі 82-ої десантно-штурмової бригади. Військовий загинув 6 січня в районі села Роботине, що на Запоріжжі. Йому був 51 рік.

Раніше Сенчук очолював Вижницьку РДА у 2016-2019 роках. На посаду його призначили указом тодішнього президента України Петра Порошенка. Був звільнений у зв'язку з закінченням повноважень президента. Також працював гірським рятувальником, повідомили у Facebook обласного управління ДСНС.

Із старшим солдатом Петром Гаврилоє, який служив у військовій частині А4856, прощалися у місті Сторожинець. Боєць загинув 2 лютого внаслідок пожежі у Слов'янську на Донеччині. Йому було 37 років, повідомили на сторінці Сторожинецької міськради у Facebook.

Павло Кочирган загинув 18 лютого 2023 року під час оборонного бою на Донеччині, повідомили на сторінці Вижницької військової адміністрації у Facebook. Із солдатом прощалися у селі Киселиці.

Руслан Сенчук, Павло Кочирган, Петро Гаврилоє загиблі з буковини
Руслан Сенчук, Павло Кочирган, Петро Гаврилоє. Джерело: Чернівецька обласна адміністрація, facebook/Anastasiia Bodnarchuk

Павло Крисов мав звання молодшого сержанта та служив у військовій частині А4699. Він загинув 31 січня на Донеччині, повідомили на сторінці Вижницької військової адміністрації у Facebook. З бійцем прощалися у селі Розтоки Вижницького району.

Ігор Побережний був військовослужбовцем військової частини А7127. Торік у грудні його нагородили нагрудним знаком головнокомандувача ЗСУ "Золотий хрест". Невдовзі військовий отримав важке поранення під час виконання бойового завдання, повідомили на Facebook-сторінці Недобоївської громади. Помер у лікарні в Києві. Солдата поховали у селі Зарожани.

Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни. Згадуємо їх
Павло Крисов та Ігор Побережний. Джерело: Чернівецька обласна адміністрація

Лейтенант Сергій Римлянський служив у військовій частині А4856. До ЗСУ долучився у межах мобілізації торік у лютому. Загинув 2 лютого у місті Слов'янськ на Донеччині. Йому було 39 років, повідомили на Facebook-сторінці Новодністровського радіо. З бійцем прощалися у селі Білоусівка. У нього залишилися дружина та син.

Андрій Чіпіга служив у військовій частині А3369. Мав звання підполковника. З ним прощалися на Годилівському кладовищі у Чернівцях.

Загиблі військові з Буковини Сергій Римлянський та Андрій Чіпіга
Сергій Римлянський та Андрій Чіпіга. Джерело: Чернівецька обласна адміністрація

Сержант Ілля Шелепніцький був воїном військової частини А1619, служив у складі 59-ої окремої мотопіхотної бригади імені Якова Гандзюка. Був командиром танка. Військовий загинув на Донеччині у віці 26 років. Про це повідомили на Facebook-сторінці Мамаївської громади. Бійця поховали у селищі Лужани.

Ілля Шелепніцький – загиблий військовий з Буковини
Ілля Шелепніцький. Джерело: Чернівецька обласна адміністрація

Молодший сержант Ярослав Костенюк служив у військовій частині А1556. Йому було 55 років. Бійця поховали у селі Горішні Шерівці Заставнівської громади.

Ярослав Костенюк – загиблий військовий з Буковини
Ярослав Костенюк. Фото: Чернівецька обласна рада/Facebook

Солдат Володимир Герега служив у військовій частині А4682. Загинув під час виконання бойового завдання. Йому було 40 років. З бійцем прощалися 1 лютого у Кельменцях Дністровського району.

Володимир Герега
Володимир Герега. Джерело: Чернівецька ОВА

Солдат Віктор Хоріков був сапером та служив у військовій частині А0284. Чоловік жив у селі Долиняни. Торік 24 жовтня його мобілізували до ЗСУ, повідомили на сторінці Недобоївської громади у Facebook. Боєць загинув у Бахмутському районі у свій день народження – 25 січня. Чоловіку виповнилося 39 років. Прощання з ним відбулося у селі Долиняни Дністровського району.

З молодшим сержантом Анатолієм Русу, який служив у військовій частині А4856, прощалися у Чернівцях на Алеї слави Центрального кладовища.

Анатолій Русу та Віктор Хоріков - загиблі військові з Буковини
Анатолій Русу та Віктор Хоріков. Джерело: Чернівецька обласна адміністрація

Молодший сержант Сергій Спрінчану був воїном військової частини А4856. З ним попрощалися на Алеї слави Центрального кладовища Чернівців.

Сергій Спрінчану загиблий військовий з Чернівців
Сергій Спрінчану. Фото: Facebook/Чернівецька обласна рада

Старший солдат Микола Ремпега служив у військовій частині А3215. Він загинув 24 січня на Запорізькому напрямку, повідомили на сторінці Горішньошеровецької сільради. Бійцеві було 46 років. З ним прощалися у селі Шубранець.

Микола Ремпега - загиблий військовий з Буковини
Микола Ремпега. Джерело: Чернівецька ОВА

Солдат Василь Ватрич був воїном військової частини А4447. Він загинув 23 січня 2024 року внаслідок застосування противником БПЛА у Запорізькій області, повідомили на сторінці Вижницької районної військової адміністрації у Facebook. З ним попрощалися у селі Брусенки Вижницького району.

Солдату Івану Тенкалюку було 23 роки, чоловік солдат військової частини А2120. Військовий загинув 22 січня 2024 року поблизу населеного пункту Білогорівка Сєвєродонецького району Луганської області, повідомили на сторінці Кіцманської громади у Facebook. З ним попрощалися у селі Іванківці Чернівецького району.

Солдат Анатолій Чинчик був воїном військової частини А4574, він загинув у населеному пункті Костянтинівка Донецької області, повідомили на сторінці Дністровської районної ради у Facebook. Прощання з ним відбулося у селі Кроква Дністровського району.

Полеглі військові Ватрич, Тенкалюк, Чинчик.
Полеглі військові Ватрич, Тенкалюк, Чинчик. Facebook/Чернівецька обласна рада

Роман Димнич був сержантом, служив у військовій частині А7371. На війну пішов з перших днів повномасштабного вторгнення — 24 лютого 2022 року. Про це йдеться на сторінці управління держпраці у Чернівецькій області, де він працював з 2015 року. У загиблого військового залишилися дружина та донька.

Молодший сержант Микола Николайчук був воїном військової частини А1556. Михайло Лола був солдатом військової частини А1778. З ними прощалися на Алеї Слави Центрального кладовища Чернівців.

Загиблі військові Роман Димнич, Микола Николайчук та Михайло Лола
Загиблі військові Роман Димнич, Микола Николайчук та Михайло Лола. Джерело: Facebook / Чернівецька облрада

Старший солдат Олександр Божескул був аеророзвідником та служив у військовій частині А4722. Він загинув 17 січня на Авдіївському напрямку. Йому було 40 років, повідомили на сторінці Кам'янецької громади у Facebook. З бійцем прощалися у Чернівцях на Алеї Слави. У нього залишилися дружина та син.

Із солдатом військової частини А4056 Сергієм Ісарем прощалися на Алеї Слави Центрального кладовища у Чернівцях.

Солдат Іван Булига служив у військовій частині А3892. Він загинув 21 січня внаслідок артилерійського обстрілу у Бахмутському районі, повідомили на Facebook-сторінці Герцаївської громади. З бійцем прощалися у Герці.

Сергій Ткач був солдатом військової частини А3715. Він загинув 21 січня внаслідок артилерійського обстрілу на Харківщині. Йому було 36 років. Про це повідомили на сторінці Банилівської сільради у Facebook. Бійця поховали у селі Банилів Вижницького району.

Солдат Ярослав Тарасюк служив у військовій частині А3892. Він загинув 21 січня внаслідок артилерійського обстрілу у Бахмутському районі. Йому було 33 роки, повідомили на сторінці Банилівської сільради у Facebook. Військового поховали у селі Бережонка Вижницького району.

Полеглі військові з Буковини Божескул, Ісар, Булига, Ткач, Тарасюк
Полеглі військові Божескул, Ісар, Булига, Ткач, Тарасюк. Фото: Facebook/Чернівецька обласна рада

Майор Олексій Лозовський служив у військовій частині А4267. У грудні 2022 року на війні загинув його син. З Лозовським прощалися на Алеї Слави Центрального кладовища Чернівців.

З молодшим сержантом Сергієм Берекою, який служив у військовій частині А4856, прощалися у селі Нагоряни Дністровського району. Бійцеві було 26 років. Раніше його вважали зниклим безвісти на Бахмутському напрямку.

Сергій Берека та Олексій Лозовський – Військові з Буковини, які полягли у боях
Сергій Берека та Олексій Лозовський. Джерело: Чернівецька обласна адміністрація

Ігор Василенко був солдатом військової частини А2582. Торік 3 січня він долучився до ЗСУ. Загинув 13 січня під час виконання бойового завдання. З бійцем прощаються об 11:00 на Алеї Слави Центрального кладовища Чернівців.

Ігор Василенко загиблий військовий з Буковини
Ігор Василенко. Джерело: Чернівецька обласна адміністрація

Солдат Валентин Андронік служив у військовій частині А3715. Він загинув внаслідок артилерійського обстрілу на Донеччині. З бійцем прощалися 23 січня в селі Коровія.

Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни. Валентин Андронік.
Валентин Андронік. Джерело: Чернівецька обласна рада

Дмитро Мурару був солдатом військової частини А2582. Військовий загинув 16 січня на Запоріжжі, повідомили на сторінці Острицької громади у Facebook. З ним прощалися 22 січня в селі Остриця.

Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни. Дмитро Мурару
Дмитро Мурару. Джерело: Чернівецька обласна адміністрація

Солдат Віталій Липницький був кулеметником у військовій частині А7017. Військовий загинув під час виконання завдання у Запорізькій області. Йому було 54 роки. З військовим попрощалися 21 січня у селі Рідківці.

Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни. Згадуємо їх
Віталій Липницький. Фото: Чернівецька обласна рада

Солдат Георгій Штефанюк служив у військовій частині А1910. Прощання з військовим відбулося 20 січня на Алеї слави Центрального кладовища Чернівців.

Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни. Георгій Штефанюк
Георгій Штефанюк. Фото: Чернівецька ОВА

Роман Кіронда був солдатом, воїном військової частини А4667. Боєць загинув 14 січня під час виконання бойового завдання у Донецькій області. Йому було 39 років. З військовим попрощалися 19 січня в селі Рідківці.

Полеглий Роман Кіронда – загиблий військовий з Буковини
Полеглий Роман Кіронда. Фото: Facebook/Чернівецька обласна рада

Ігор Безверхній був солдатом військової частини А0335. З ним попрощалися 18 січня у селищі Кельменці.

Солдат Володимир Безборотько служив гранатометником у десантних військах. До цього він був футбольним арбітром та тренером. Чоловіка мобілізували рік тому, він навчався у Британії. Він загинув 3 січня: бійці підрозділу відходили від бойових позицій на Запорізькому напрямку, тоді з російського дрона скинули вибуховий елемент. Через активні бойові дії на цій території, тіло Володимира змогли забрати за два тижні після загибелі. Йому було 27 років. З бійцем прощалися 18 січня у селі Горішні Шерівці.

Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни. Згадуємо їх
Полеглі військові Ігор Безверхній та Володимир Безборотько. Фото: Facebook/Чернівецька обласна рада

Василь Захарчук був солдатом військової частини А4667. З бійцем прощалися 17 січня у селі Кроква Дністровського району.

Василь Захарчук – загиблий військовий з Буковини
Василь Захарчук. Джерело: Чернівецька обласна адміністрація

Солдат Мирослав Циганчук служив у військовій частині А1778. Прощання з військовим відбулося 15 січня на Алеї слави Центрального кладовища Чернівців.

Мирослав Циганчук – загиблий військовий з Буковини
Мирослав Циганчук. Джерело: Чернівецька обласна рада

Ігор Трачук був старшим лейтенантом та служив у військовій частині А7187. Він загинув 10 січня внаслідок мінометного обстрілу на Донеччині. Бійцеві було 53 роки. Прощання з ним відбулося 13 січня у Сторожинці.

З молодшим сержантом Сергієм Фіщуком, який служив у військовій частині А4722, прощалися 13 січня на Алеї Слави Центрального кладовища Чернівців.

Рядовий Юрій Горюк загинув 7 січня під час виконання бойового завдання на Донеччині. З військовим прощалися 13 січня у селі Виженка Вижницького району.

Ігор Трачук, Сергій Фіщук та Юрій Горюк – військові з Буковини, які полягли у боях
Ігор Трачук, Сергій Фіщук та Юрій Горюк. Джерело: Чернівецька обласна адміністрація

Із солдатом Віталієм Командиром, який служив у військовій частині А4947, прощалися 12 січня на кладовищі "Роша" в Чернівцях.

Юрій Сарапулов був солдатом військової частини А4267. Він загинув 11 січня. Чоловіку було 57 років. З ним прощалися 21 січня у місті Кіцмань.

Із солдатом Сергієм Кузиком, який служив у військовій частині А4748, прощалися 12 січня у місті Вижниця. Він помер 8 січня.

Віталій Командир, Юрій Сарапулов та Сергій Кузик – загиблі військові з Буковини
Віталій Командир, Юрій Сарапулов та Сергій Кузик. Фото: Чернівецька обласна рада

Головного сержанта Володимира Залуцького, який служив у військовій частині А3892, поховали 10 січня у селі Карапчів. Він загинув 21 грудня на Донеччині. Раніше бійця вважали зниклим безвісти.

Володимир Залуцький – загиблий військовий з Буковини
Володимир Залуцький. Фото: facebook/Mykola Perch

З Петром Іванюком, молодшим сержантом військової частини А3892, прощалися 9 січня у селі Задубрівка. Військовому був 51 рік. У нього залишились дружина, донька та батько.

Із Сергієм Палічуком, солдатом військової частини А7187, попрощаються 9 січня у селі Зруб-Комарівський. Військовому було 52 роки. Він загинув напередодні свого дня народження 5 січня поблизу Богданівки Бахмутського району на Донеччині.

Полеглі військові Петро Іванюк, Сергій Палійчук – загиблі військові з Буковини
Полеглі військові Петро Іванюк, Сергій Палійчук. Петро Іванюк та Сергій Палічук. Джерело: Facebook / Чернівецька обласна військова адміністрація

Сергій Перепилиця служив у військовій частині А4548. Він загинув у 41 рік. З ним попрощалися 7 січня у рідному селищі Берегомет Вижницького району.

Сергій Перепилиця – військовий з Буковини, який загинув
Сергій Перепилиця. Сергій Перепилиця. Фото: facebook / Чернівецька облрада

Михайло Кішкан був солдатом військової частини А0666. Він загинув 30 грудня. З бійцем попрощалися 6 січня у селі Реваківці. Йому було 27 років.

Михайло Кішкан – загиблий військовий з Буковини
Михайло Кішкан. Фото: Facebook/Чернівецька ОВА

Павло Руснак був солдатом військової частини А3028. У перші дні повномасштабного вторгнення він долучився до ЗСУ. Загинув 31 грудня під час виконання бойового завдання на Запоріжжі. У бійця залишилися дружина та двоє дітей. З ним прощалися 5 січня у селі Романківці.

Солдат Володимир Чикалюк служив у військовій частині А3715. Загинув 29 грудня від поранень. Йому було 53 роки. Бійця поховали 5 січня у селі Ставчани.

Із солдатом військової частини А4267 Ігорем Манолієм прощалися 5 січня на Алеї Слави Центрального кладовища Чернівців.

Павло Руснак, Ігор Манолій, Володимир Чикалюк
Павло Руснак, Ігор Манолій, Володимир Чикалюк. Джерело: Сокирянська міськрада, Чернівецька облрада

Солдат Іван Гончаров служив у військовій частині А7400. З ним прощалися 4 січня на Алеї слави Центрального кладовища Чернівців.

Іван Гончаров - загиблий військовий з Буковини
Іван Гончаров. Джерело: Чернівецька обласна рада

Старший солдат Йосип Чубей служив у військовій частині А7029. Він загинув 27 грудня 2023 року під час виконання бойового завдання. Бійцеві було 32 роки. З ним прощалися 3 січня у селі Топорівці.

Йосип Чубей – загиблий військовий з Буковини
Йосип Чубей. Чернівецька обласна адміністрація

Солдат Олександр Андрущак служив у військовій частині А4355. З ним прощалися 2 січня у селі Бабин. У військового залишилися дружина та двоє дітей.

Олександр Андрущак – загиблий військовий з Буковини
Олександр Андрущак. Джерело: Чернівецька обласна рада

Солдат Павло Самолюк помер 24 грудня 2023 року в лікарні внаслідок отриманих поранень. Чоловік воював у Бахмутському районі Донецької області. Йому було 26 років. З ним попрощались 30 грудня в селі Дібрівка.

Володимир Молдован загинув 24 грудня 2023 року через артилерійський обстріл на Бахмутському напрямку. Володимиру було 44 роки. Прощання з ним відбулося в Хотині 30 грудня.

Полеглі військові з Буковини Павло Самолюк та Володимир Молдован
Полеглі військові Павло Самолюк та Володимир Молдован. Полеглі військові Самолюк та Молдован. Фото: Чернівецька ОВА

Андрій Федін мав звання старшого солдата та служив у військовій частині А0998. Він загинув 23 грудня на Донеччині. Федіну був 41 рік. З ним прощалися 29 грудня у селі Шипинці.

Солдат Петро Досяк служив у військовій частині А4128. До повномасштабного вторгнення працював майстром з виготовлення дерев'яних виробів. Загинув 25 грудня на Донеччині. Чоловіку було 34 роки. З бійцем прощалися 29 грудня в селі Шебутинці.

Із солдатом Сергієм Черновим, воїном військової частини А4699, прощання відбулося 29 грудня на Центральному кладовищі в Чернівцях.

Андрій Федін, Петро Досяк та Сергій Чернов – загиблі військові з Буковини
Андрій Федін, Петро Досяк та Сергій Чернов. Джерело: Чернівецька обласна рада

Віталій Проданек мав звання молодшого сержанта та служив у військовій частині А4674. Він загинув 4 вересня. Чоловіку було 46 років. З ним прощалися 28 грудня в Кіцмані.

Солдат Валентин Горобчук служив у військовій частині А4165. Був учасником АТО. На початку повномасштабної війни він повернувся з-за кордону й долучився до ЗСУ. Чоловік помер 25 грудня у госпіталі внаслідок отриманих поранень. Військового поховали 28 грудня у селі Крутеньки. У нього залишилися дружина та син.

Віталій Проданек та Валентин Горобчук – загиблі військові з Буковини
Віталій Проданек та Валентин Горобчук. Джерело: Чернівецька обласна адміністрація

Артем Максимюк був солдатом військової частини А7187. Зокрема, воював на Донецькому напрямку. З бійцем прощалися 27 грудня в селі Боянчук.

Артем Максимюк загиблий військовий з Буковини
Артем Максимюк. Джерело: Чернівецька обласна адміністрація

Андрій Воронко на позивний Патрон був солдатом військової частини А7186. Він долучився до ЗСУ у перші дні повномасштабного вторгнення. Брав участь у контрнаступі на Харківщині. Загинув 21 грудня внаслідок мінометного обстрілу на Луганщині. З бійцем прощалися 26 грудня у Чагрі. Йому був 21 рік.

Старший сержант Олександр Харабара служив у військовій частині А0998. Долучився до ЗСУ у перші дні повномасштабної війни та був розвідником. Він загинув 20 грудня внаслідок авіаудару на Донеччині. Бійцеві було 23 роки. Його поховали 26 грудня у Сокирянах.

Андрій Воронко та Олександр Харабара - загиблі військові
Джерело: Чернівецька обласна адміністрація

Старший сержант Ігор Севостян служив у військовій частині А2582. Він мав бойовий досвід, бо воював з 2014 року, служив у складі десантно-штурмового батальйону. Загинув у бою на Запоріжжі. З ним прощалися 26 грудня у селі Пригородок.

Ігор Севостян загиблий з буковини
Ігор Севостян. Джерело: Чернівецька обласна адміністрація

Валерій Морошан був молодшим сержантом та служив у військовій частині А7013. Він загинув 18 грудня на Запоріжжі. З бійцем прощалися 25 грудня в селі Остриця.

Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни. Згадуємо їх
Валерій Морошан. Загиблий військовий Валерій Морошан. Фото: Чернівецька ОВА

Олег Онуфрейчук був помічником гранатометника, служив у військовій частині А4030. Загинув 14 грудня під Авдіївкою. Йому було 32 роки.

Олег Онуфрейчук.
Олег Онуфрейчук. Фото: Чернівецька ОВА

Сержант Ян Швець служив у військовій частині А1008. Чоловік родом із Сокирян. З травня 2020 року проходив військову службу за контрактом. Швець помер 19 грудня в одному з медзакладів на Волині. Чоловіку було 42 роки. З ним прощалися 22 грудня у місті Сокиряни.

Солдат Микола Черневич служив у військовій частині А4667, а Юрій Дем’ян у військовій частині А7187. З бійцями прощалися 22 грудня на Алеї слави Центрального кладовища Чернівців.

Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни – Ян Швець, Микола Черневич та Юрій Дем'ян
Ян Швець, Микола Черневич та Юрій Дем'ян. Джерело: Чернівецька обласна адміністрація

Артем Тищенко служив у військовій частині А7403. Він був родом зі Слов’янська на Донеччині, але останні 17 років проживав у Кіцманській громаді. Чоловік загинув 28 листопада під час виконання бойового завдання на Запоріжжі. Йому було 45 років. З бійцем попрощалися 21 грудня у селі Давидівці.

Солдат Едгар Грігорян служив у військовій частині А7187 за контрактом. Він загинув 18 грудня під час обстрілу на Донеччині. Йому було 23 роки. З бійцем прощалися 21 грудня у селі Гвіздівці.

Старшого солдата Олександра Рингача, який служив у військовій частині А4832, поховали 21 грудня у селищі Кельменці.

Артем Тищенко, Едгар Грігорян та Олександр Рингач – загиблі військові з Буковини
Артем Тищенко, Едгар Грігорян та Олександр Рингач. Джерело: Чернівецька обласна адміністрація

Павло Бабинський був солдатом військової частини А0284. Він загинув у боях на Донеччині. Бабинський долучився до ЗСУ у січні. Йому було 33 роки.

Павло Бабинський
Павло Бабинський. Джерело: Чернівецька обласна адміністрація

Андрій Галюк був солдатом мінометного взводу військової частини 3028. Він загинув 13 грудня під час виконання бойового завдання на Запоріжжі. Бійцеві було 28 років. З ним прощалися 19 грудня в селі Грінячка.

Солдат Микола Попович служив у військовій частині А7186. Він загинув 14 грудня внаслідок мінометного обстрілу на Донеччині. Чоловіку було 56 років. Бійця поховали 19 грудня в селі Банилів-Підгірний.

Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни. Згадуємо їх
Андрій Галюк та Микола Попович. Джерело: Чернівецька обласна адміністрація

Ігор Аузяк мав звання штаб-сержанта та служив у військовій частині А1008. Брав участь в АТО. Він загинув 14 грудня. З бійцем прощалися 18 грудня у Сокирянах.

Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни. Згадуємо їх
Загиблий військовий Ігор Аузяк. Джерело: Чернівецька обласна адміністрація

Олексій Візір був старшим сержантом військової частини А4267. Загинув 10 грудня, виконуючи бойове завдання в Донецькій області. Прощання з ним відбулося 17 грудня у селі Брусниця.

Солдат військової частини А4125 В'ячеслав Вакарюк був кулеметником стрілецького відділення стрілецького взводу стрілецької роти. Служив у місті Курахове Донецької області. Помер у лікарні імені Мечникова у місті Дніпро. Військового поховали 17 грудня у селі Вали. Йому було 53 роки.

Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни. Згадуємо їх
Олексій Візір та В'ячеслав Вакарюк. Facebook / Чернівецька обласна військова адміністрація

Ярослав Карпов був молодшим сержантом аеромобільного батальйону, воїном військової частини А0281. Боєць жив у селі Рея на Житомирщині, але одружився і переїхав у Чернівецьку область. Був мобілізований у лютому 2023 року. Карпов загинув внаслідок артилерійського обстрілу поблизу Мар'янки в Донецькій області. Йому був 31 рік. Із загиблим попрощалися 15 грудня у селищі Берегомет.

Валентин Тулюлюк був командиром лінійно-кабельного відділення зв’язку взводу зв’язку 1-го аеромобільного батальйону. Боєць загинув під час виконання бойового завдання поблизу Білогорівки Луганської області. Бійця поховали 15 грудня в Новоселиці.

Артем Голиш був солдатом, воїном військової частини А4447. Військовий жив у місті Торецьк, Донецької області, був родом із селища Північне. Переїхав у Хотин у квітні 2022 року, де жив у готелі при спортшколі. Голиш був неодружений, не мав рідних у Хотині, бо вони залишилися на тимчасово окупованій території. Наприкінці січня 2023 року був мобілізований до ЗСУ. Прощання з військовим відбулося 15 грудня у місті Хотин.

Олександр Танявський був головним сержантом, бійцем 10-ої гірсько-штурмової бригади. Танявський пішов до ЗСУ добровольцем у перші дні повномасштабної війни, у червні 2023 року одружився. Боєць загинув 5 грудня у бою з росіянами біля села Берестове Бахмутського району. Військовому було 38 років. Його поховали 15 грудня у селі Мамаївці.

Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни. Згадуємо їх
Полеглі військові Карпов, Тулюлюк, Голиш, Танявський. Фото: Facebook/Чернівецька ОВА

Микола Чехменок був штаб-сержантом та служив у військовій частині А4447. З ним прощалися 13 грудня у селі Нелипівці.

Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни. Згадуємо їх
Микола Чехменок. Фото: Facebook/Чернівецька ОВА

Солдат Олександр Яворський був воїном військової частини А7187. Він загинув 5 грудня від поранень, які отримав внаслідок мінометного обстрілу на Бахмутському напрямку. Військовому було 43 роки. З ним попрощалися 12 грудня у Селятині.

Загиблий військовий з Буковини Олександр Яворський
Олександр Яворський. Фото: facebook / Чернівецька ОВА

Василю Меренюку було 46 років. Він служив старшим оператором відділення протитанкових ракетних комплексів. Загинув 5 грудня під час наступально-штурмових дій в Бахмутському районі Донецької області. З воїном військової частини А3829 прощалися 10 грудня у рідному селі Молодія.

Роман Снігур (Руслан Свищ) родом з Веренчанки. Йому було 45 років. Загинув 6 грудня під час виконання бойового завдання поблизу Берестове Бахмутського району на Донеччині. Прощання з воїном військової частини А3892 відбулося 10 грудня в селі Веренчанка.

Іван Бакриу служив у військовійчастині А7401. Він загинув 30 листопада. Чоловіка поховали 10 грудня в рідному селі Вахнівці.

Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни. Згадуємо їх
Василь Меренюк, Роман Снігур (Руслан Свищ) та Іван Бакриу. Джерело: Facebook / Чернівецька облрада

Старший сержант Микола Ласковенков був бійцем військової частини А7013. Сержант Олександр Бабешко, служив у військовій частині А0414. Двох бійців поховали 9 грудня на Центральному міському кладовищі в Чернівцях.

Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни. Згадуємо їх
Загиблі військові Олександр Бабешко та Микола Ласковенков. Чернівецька обласна військова адміністрація

Сержант Радміл Шерман був водієм-хіміком у військовій частині А0281. Військовий мав вищу освіту за спеціальністю "інженер-механік". До служби в ЗСУ працював майстром з ремонту взуття. До війська Шерман приєднався у серпні цього року. З бійцем попрощалися 9 грудня у селі Василівка.

Старшого солдата Родіона Гречанюка, який служив у військовій частині А4699, поховали 9 грудня в селі Нелипівці Кельменецької громади.

Солдат Ілля Крилюк, був бійцем військової частини 3028. Загинув військовий 15 листопада. З ним прощалися 9 грудня в селі Слобода.

Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни. Згадуємо їх
Загиблі військові Радміл Шерман, Родіон Гречанюк, Ілля Крилюк. Чернівецька обласна військова адміністрація

Андрій Досяк був солдатом військової частини А7185. Він загинув 2 грудня під час танкового обстрілу на Донеччині. З бійцем прощалися 7 грудня у Вашківцях.

Сержант Сергій Будз служив у військовій частині А3719. Понад рік він воював на Донеччині, помер 3 грудня. Бійцеві було 47 років. Його поховали 7 грудня на Центральному міському кладовищі в Чернівцях.

Загиблі військові Андрій Досяк та Сергійс Будз
Загиблі військові Андрій Досяк та Сергійс Будз. Джерело: facebook/Чернівецька обласна адміністрація

Солдат Віктор Волощук був воїном військової частини А4030. Його поховали 5 грудня у Лужанах.

Ілля Мелещук був матросом. Служив у військової частини А4765. З ним прощалися 5 грудня в Кострижівці.

Віктор Волощук та Ілля Мелещук
Віктор Волощук та Ілля Мелещук. Віктор Волощук та Ілля Мелещук. Джерело: facebook / Чернівецька ОВА

Сергій Москалюк мав звання сержанта. Йому було 49 років. У бійця залишились дружина та дочка. З Москалюком попрощалися 3 грудня в Рідківцях.

Старший солдат Ігор Костишин був родом з міста Сокиряни і багато років жив у Чернівцях. Військовий вступив до ЗСУ у перші дні повномасштабної війни. 6 грудня Івану Костишину мало б виповнитися 54 роки. З ним попрощалися 4 грудня в Сокирянах.

Солдату Віталію Ріпку було 38 років. Він служив у ЗСУ з 27 липня 2022 року. Військовий народився в селі Будилів на Івано-Франківщині, але жив у Задубрівці. Віталій Ріпко помер від хвороби 24 листопада у лікарні на Дніпропетровщині. Бійця поховали 4 грудня в селі Задубрівка.

Полеглі військові Сергій Москалюк, Ігор Костишин та Віталій Ріпко
Полеглі військові Сергій Москалюк, Ігор Костишин та Віталій Ріпко. Полеглі військові Сергій Москалюк, Ігор Костишин та Віталій Ріпко. Фото: Facebook/Чернівецька ОВА

Вадим Чорней та Артем Заморока були солдатами військової частини А7185. Заморока загинув на Бахмутському напрямку. З обома бійцями прощалися 2 грудня на Центральному міському кладовищі в Чернівцях.

Старший сержант Дмитро Скидан служив у військові частині А4973. Він долучився до ЗСУ у перші дні повномасштабного вторгнення. Його поховали 2 грудня в селі Дихтинець.

Загиблі військові Дмитро Скидан, Артем Заморока та Вадим Чорней
Загиблі військові Дмитро Скидан, Артем Заморока та Вадим Чорней. Загиблі військові Дмитро Скидан, Артем Заморока та Вадим Чорней. Фото: Чернівецька ОВА

Василь Найда служив у військовій частині А4722. Він отримав важке поранення на фронті та після 5 місяців лікування помер у лікарні. З бійцем прощалися 1 грудня в Глибоці.

Олександр Оринчук був бійцем військової частини А7013. Бійцеві було 26 років. Він загинув внаслідок вибуху гранати. Його поховали 1 грудня на Центральному міському кладовищі в Чернівцях.

Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни. Згадуємо їх
Василь Найда та Олександр Оринчук. Джерело: Чернівецька обласна адміністрація

Максим Грубий був солдатом військової частини А4667. З ним прощалися 29 листопада на Центральному міському кладовищі в Чернівцях.

Старшого солдата Івана Федорчака, який служив у військовій частині А7186, поховали 29 листопада в селі Михальча.

Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни. Згадуємо їх
Загиблі військові Максим Грубий та Іван Федорчак. Джерело: Чернівецька обласна адміністрація

Сержант Михайло Косован був воїном військової частини А3719. З ним прощаються о 10:00 в селі Слобода-Комарівці.

Старший солдат Анатолій Лєкарь служив у військовій частині А4056. У перші дні повномасштабного вторгнення він долучився до лав ЗСУ. Загинув 15 листопада, повідомили на сторінці Сокирянської міськради у Facebook. Чоловіку було 46 років. Його поховали о 9:00 в селі Братанівка. У Лєкаря залишилася дружина та четверо дітей.

Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни. Згадуємо їх
Загиблі військові Анатолій Лєкарь та Михайло Косован. Чернівецька обласна адміністрація

Ігор Горя мав звання сержанта та служив у військовій частині А7186. Бійця поховали 23 листопада на Центральному міському кладовищі в Чернівцях.

З солдатом Сергієм Бойчуком, який служив у військовій частині А0139, прощаюлися 23 листопада в селі Товтри.

Сергій Бойчук та Ігор Горя
Сергій Бойчук та Ігор Горя. Чернівецька обласна адміністрація

Олег Харабара служив у військовій частині А4436. Він загинув 9 листопада на Донеччині у віці 39 років. До Збройних Сил України Харабара долучився у липні 2022 року. Був гранатометником. З бійцем прощалися 18 листопада в селі Ломачинці.

Загиблий військовий з Буковини Олег Харабара
Загиблий військовий Олег Харабара. Джерело: Чернівецька ОВА

Солдат Віталій Цернюк служив у військовій частині А4436. Його поховали 15 листопада на кладовищі, що на вулиці Петра Ткачука в Чернівцях.

Загиблий військовий з Буковини Віталій Цернюк
Загиблий військовий Віталій Цернюк. Джерело: Чернівецька обласна адміністрація

Андрій Поліщук був солдатом військової частини А4267. У квітні його мобілізували до ЗСУ, служив стрільцем. Чоловік загинув 8 листопада на Донеччині від поранень, завданих ударом ворожого дрону. Бійцеві було 30 років. З ним прощалися 14 листопада в селі Владична.

Солдата Ростислава Мартинюка, воїна військової частини А4436, поховали 14 листопада в селі Нелипівці.

Загиблі військові Андрій Поліщук та Ростислав Мартинюк
Загиблі військові Андрій Поліщук та Ростислав Мартинюк. Джерело: Чернівецька обласна адміністрація

Молодший сержант Михайло Щербан був військовослужбовцем військової частини А7013. ВЗ ним прощалися 11 листопада на Центральному кладовищі в Чернівцях.

Загиблий військовий Михайло Щербан
Чернівецька ОВА

Старший солдат Іван Грудей служив у військовій частині А4447. З ним прощалися 8 листопада в селі Бояни.

Юрій Букатка був солдатом військової частини 1551. Чоловік був родом із села Замулинці Івано-Франківської області, однак певний час проживав у Гаврилівцях. Про це повідомили на сторінці Кіцманської громади у Facebook. Букатка загинув 4 листопада. Бійцеві було 47 років. З ним прощалися 8 листопада в селі Гаврилівці.

Загиблі військові Іван Грудей та Юрій Букатка
Загиблі військові Іван Грудей та Юрій Букатка. Джерело: Чернівецька обласна адміністрація

Надія Смук була старшою солдаткою військової частини А4699. Вона завершила Чернівецький педагогічний коледж імені Юрія Федьковича. Певний час жила і працювала у Варшаві, де була учасницею Клубу українських жінок, про це повідомили у польському медіа Слово news.

Під час пандемії коронавірусу Надія Смук повернулась в Україну, працювала репетиторкою польської мови, а також була вчителькою у школі в Кулівцях. Після початку повномасштабної війни займалась волонтерством, а у липні 2022 року вступила в ЗСУ. Військова загинула 23 жовтня у віці 40 років. З нею прощалися 7 листопада у селі Василів.

Загибла медикиня Надія Смук
Загибла медикиня Надія Смук. Фото: Facebook/Микола Катеринчук

Підполковник Андрій Тарасенко був родом з Сумської області. Навчався у Сумському військовому інституті артилерії. З 2002 до 2013 року служив у 300-му окремому механізованому полку в Чернівцях. З 2013 року проходив службу в військовій частині А1556. Його поховали 6 листопада на Центральному міському кладовищі в Чернівцях.

Старший солдат Олег Смеречинський був військовим частини А4640. З ним прощалися на Центральному міському кладовищі Чернівців.

Загиблі військові Андрій Тарасенко та Олег Смеречинський
Загиблі військові Андрій Тарасенко та Олег Смеречинський. Колаж: Суспільне

Олег Шестопалов був солдатом 56-ої бригади. Військовий загинув 31 жовтня у бою в районі Григорівки Бахмутського району. З ним прощалися 4 листопада на Центральному кладовищі в Чернівцях.

Загиблий військовий Олег Шестопалов
Загиблий військовий Олег Шестопалов. Фото: Facebook/Чернівецька ОВА

Солдат Віктор Іваньков був військовослужбовцем військової частини А4856. Він загинув 29 жовтня на Луганщині. До початку повномасштабного вторгнення Іваньков понад 20 років працював на комунальному підприємстві "Сокиряни-благоустрій". Чоловікові був 41 рік, у нього залишилися дружина та син. Бійця поховали 2 листопада в Сокирянах.

Сержант Олександр Танасійчук служив у військовій частині А4599. Він загинув 18 жовтня під час виконання бойового завдання на Луганщині. Бійцеві було 30 років. З ним прощалися 2 листопада в селі Долішній Шепіт.

Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни. Згадуємо їх
Загиблі військові Віктор Іваньков та Олександр Танасійчук. Загиблі військові Віктор Іваньков та Олександр Танасійчук. Джерело: Чернівецька обласна адміністрація

Із солдатом Михайлом Балахтарем, воїном військової частини А4165, прощалися 31 жовтня на Центральному міському кладовищі в Чернівцях. Він був барабанщиком чернівецького гурту "Серцевий напад".

Старшого солдата Василя Безуза, який служив у військовій частині А3631, поховали 31 жовтня в селі Банчени. Він загинув у Запорізькій області.

Майор Олег Капуловський служив у військовій частині А3719. Також був учасником АТО. Він загинув 27 жовтня на Донеччині. Йому було 45 років. Бійця поховали в Сторожинці.

Загиблі військові Михайло Балахтар, Василь Безуз Олег Капуловський
Загиблі військові Михайло Балахтарь, Василь Безуз Олег Капуловський. Фото: Чернівецька обласна рада

З матросом Олегом Столярчуком, воїном військової частини А2802, прощалися 31 жовтня в селі Чагор. Бійцеві було 33 роки.

Анатолій Харабара був старшим солдатом військової частини А7013. Він загинув 16 вересня на Запоріжжі. Понад місяць його вважали зниклим безвісти. Бійцеві було 42 роки. У нього залишилися дружина та двоє дітей. З ним прощалися 31 жовтня в селі Шебутинці.

Загиблі військові Олег Столярчук та Анатолій Харабара
Загиблі військові Олег Столярчук та Анатолій Харабара. Джерело: Чернівецька обласна адміністрація

Старший солдат Сергій Болгов служив у військовій частині А4447. Загинув 8 червня 2023 року під час штурмових дій у Запорізькій області. Його поховали 29 жовтня в селі Ошихліби.

Солдат Анатолій Лобанов служив у військовій частині А0284. Загинув 20 жовтня поблизу села Кліщіївка Бахмутського району на Донеччині. З військовим прощалися 29 жовтня у селищі Лужани.

Сергій Болгов та Анатолій Лобанов
Сергій Болгов та Анатолій Лобанов. Джерело: Чернівецька обласна адміністрація

Старший солдат Тарас Тащук служив у військовій частині 3028. З ним попрощалися 28 жовтня в Стрілецькому Куті Мамаївської громади.

Сержант Іван Мислюк був воїном військової частини А4447. Загинув під час виконання бойового завдання. З військовим прощалися 28 жовтня в Мамаївцях.

Молодшого лейтенанта Василя Ткача, який служив у військовій частині А4018, поховали 28 жовтня на Садгірському кладовищі у Чернівцях. Василь Ткач був депутатом Чернівецької міської ради двох скликань від "Партії регіонів". Помер військовий внаслідок хвороби, повідомив депутат Чернівецької міськради Олексій Каспрук на сторінці у Facebook

Загиблі військові Тащук, Мислюк та Ткач.
Загиблі військові Тарас Тащук, Іван Мислюк та Василь Ткач. Фото: Чернівецька обласна військова адміністрація

Капітан Олександр Гордієнко служив у військовій частині А7035. Був старшим офіцером відділення сил підтримки 107 бригади тероборони. Він помер 23 жовтня. З Гордієнком прощалися 25 жовтня на Центральному кладовищі в Чернівцях.

Молодший сержант Олександр Мацейко був бійцем військової частини А0536. Був учасником АТО. Під час повномасштабного вторгнення служив сапером. Під час виконання бойового завдання на Донеччині Мацейко отримав травми. 17 жовтня він помер у лікарні. З військовим прощалися 25 жовтня в селі Новоселиця.

Загиблі військові Олександр Гордієнко та Олександр Мацейко
Загиблі військові Олександр Гордієнко та Олександр Мацейко. Джерело: Чернівецька обласна адміністрація

Ян Рурак служив у військовій частині А4436. Мав звання сержанта. З ним прощалися 24 жовтня на Центральному кладовищі в Чернівцях.

Сержант Юрій Алексєєв був військовослужбовцем військової частини А4856. Його поховали 24 жовтня на Центральному кладовищі Чернівців.

Загиблі військові Ян Рурак та Юрій Алексєєв
Загиблі військові Ян Рурак та Юрій Алексєєв. Джерело: Чернівецька обласна адміністрація

Солдат Олександр Кушнір був водієм-електриком військової частини А4447. Долучився до ЗСУ влітку цього року, загинув 17 жовтня від вибуху на Запоріжжі. Чоловіку було 48 років. Його поховали 22 жовтня у селі Малинці.

Сержант Михайло Шупарський був командиром інженерно-саперного відділення військової частини А4568. Брав участь в АТО. У перші дні вторгнення добровільно вступив до ЗСУ. Шупарський загинув 18 жовтня внаслідок вибуху на Запоріжжі. Йому було 47 років. З бійцем прощалися 22 жовтня в селі Блищадь.

Загиблі військові Олександр Кушнір та Михайло Шупарський
Загиблі військові Олександр Кушнір та Михайло Шупарський.Фото: Чернівецька ОВА

З солдатом Артуром Магомедовим, бійцем військової частини А4438, попрощалися 21 жовтня на Центральному кладовищі в Чернівцях.

Юрій Николайчук був молодшим сержантом військової частини А7013. Він загинув у вересні, його тіло розпізнали 14 жовтня. З бійцем попрощалися 21 жовтня в Нижніх Станівцях.

Загиблі військові Артур Магомедов та Юрій Николайчук
Загиблі військові Артур Магомедов та Юрій Николайчук. Джерело: Чернівецька ОВА

Солдат Василь Пазюк служив у військовій частині А4056. Він загинув 14 жовтня на Луганщині. З ним прощалися 20 жовтня в Кіцмані.

Молодшого сержанта Романа Грубого, який служив у військовій частині 2195, та солдата Сергія Ткачука, воїна військової частини А4848, поховали 20 жовтня на Центральному кладовищі в Чернівцях.

Загиблі військові Василь Пазюк, Роман Грубий та Сергій Ткачук
Загиблі військові Василь Пазюк, Роман Грубий та Сергій Ткачук. Фото: Чернівецька ОВА

31-річний Олександр Решетник був сержантом та служив у військовій частині 2195. Він загинув 14 жовтня. З Решетником прощалися 19 жовтня в Хотині.

Солдат Сергій Соловйов служив у військовій частині А3029. Він загинув на Бахмутському напрямку. Бійцеві було 39 років. Соловйова поховали 19 жовтня в Сокирянах.

Загиблі військові Олександр Решетник та Сергій Соловйов
Загиблі військові Олександр Решетник та Сергій Соловйов. Джерело: Чернівецька обласна адміністрація

Старший солдат Дмитро Добранський був військовослужбовцем військової частини А7014. Його поховали 19 жовтня на Центральному міському кладовищі в Чернівцях.

Дмитро Ткачук був солдатом військової частини А1556. З ним прощалися 19 жовтня на Центральному міському кладовищі в Чернівцях.

З солдатом Андрієм Тацюком, військовослужбовцем військової частини А4030, прощання відбулося 19 жовтня на Садгірському кладовищі в Чернівцях.

Загиблі військові Андрій Тацюк, Дмитро Ткачук та Дмитро Добранський
Загиблі військові Андрій Тацюк, Дмитро Ткачук та Дмитро Добранський. Джерело: Чернівецька обласна адміністрація

Старший сержант Сергій Бордаус служив у військовій частині А3892. Його поховали 18 жовтня на Центральному кладовищі в Чернівцях.

Олег Гришка був солдатом військової частини А7013. Був водієм відділення підвозу боєприпасів. Він загинув 12 жовтня внаслідок мінометного обстрілу на Запоріжжі. З бійцем прощалися 18 жовтня в селі Вашківці.

Загиблі військові Сергій Бордаус та Олег Гришка
Загиблі військові Сергій Бордаус та Олег Гришка. Джерело: Чернівецька обласна адміністрація

Сержант Ярослав Токарюк служив у військовій частині А1008. Його поховали 17 жовтня на Центральному кладовищі в Чернівцях.

Максим Костюк був солдатом військової частини А7185. Йому було 28 років. Прощання з бійцем відбулося 17 жовтня на Центральному кладовищі в Чернівцях.

Сержант Володимир Дроняк був воїном військової частини А1927. Його поховали 17 жовтня в селі Самакова.

Загиблі військові Ярослав Токарюк, Максим Костюк та Володимир Дроняк
Загиблі військові Ярослав Токарюк, Максим Костюк та Володимир Дроняк. Джерело: Чернівецька ОВА, facebook/Олександр Ставчанський

Лейтенант Владислав Продан служив у військовій частині А0853. Він загинув внаслідок мінометного обстрілу на Донеччині. Продану був 21 рік. З ним прощалися 16 жовтня в селі Клішківці.

Загиблий військовий Владислав Продан
Загиблий військовий Владислав Продан. Джерело: Чернівецька обласна адміністрація

Сержант Степан Данилюк служив у військовій частині А2802. Він загинув 7 жовтня на Херсонщині. Чоловіку було 42 роки. З ним прощалися 13 жовтня в селі Валява.

Василь Піжівський був сержантом військової частини А4640. До повномасштабного вторгнення займався сільським господарством, на фронті був старшим водієм одного із взводів ЗСУ. Піжівського вважали зниклим безвісти. Нещодавно стало відомо, що чоловік загинув на Запоріжжі. У нього залишилися дружина та троє дітей. Військового поховали 13 жовтня в селі Гвіздівці.

Загиблі військові Василь Піжівський та Степан Данилюк
Загиблі військові Василь Піжівський та Степан Данилюк. Джерело: Чернівецька обласна адміністрація

Старший солдат Дмитро Боднарчук був військовослужбовцем військової частини А4722. Його поховали 11 жовтня на Центральному кладовищі в Чернівцях.

Загиблий військовий Дмитро Боднарчук
Загиблий військовий Дмитро Боднарчук. Джерело: Чернівецька обласна адміністрація

Старший солдат Віктор Кіцак служив у військовій частині А4722. З ним прощалися 10 жовтня на Центральному кладовищі в Чернівцях.

Загиблий військовий Віктор Кіцак
Загиблий військовий Віктор Кіцак. Джерело: Чернівецька обласна адміністрація

Молодший сержант Микола Федюк служив у військовій частині А7185. Він загинув 3 жовтня під час виконання бойового завдання на Донеччині. Чоловіку було 23 роки. З Федюком прощалися 7 жовтня у селі Замостя.

Загиблий військовий Микола Федюк
Загиблий військовий Микола Федюк. Джерело: Чернівецька ОВА

Сержант Сергій Романчук служив у військовій частині А4007. З ним прощалися 6 жовтня на Садгірському кладовищі у Чернівцях.

Загиблий військовий Сергій Романчук
Загиблий військовий Сергій Романчук. Джерело: Чернівецька обласна адміністрація

Молодший сержант Дмитро Шпетко служив у військовій частині А4267. З ним прощалися 5 жовтня на кладовищі мікрорайону Ленківці в Чернівцях.

Загиблий військовий Дмитро Шпетко
Загиблий військовий Дмитро Шпетко. Джерело: Чернівецька обласна адміністрація

Сержант Віталій Савицький служив у військовій частині А4741. Він загинув 27 вересня під час виконання бойового завдання на Запоріжжі. Чоловіку було 42 роки. З ним прощалися 2 жовтня у Новодністровську.

Загиблий військовий Віталій Савицький
Загиблий військовий Віталій Савицький. Джерело: Чернівецька ОВА

Ігор Гур'єв був молодшим сержантом військової частини А1126. Його мобілізували у липні 2022 року. Чоловік служив механіком-водієм у парашутно-десантній роті, загинув 27 вересня на Луганщині. Йому було 29 років. З бійцем прощалися 30 вересня у Новодністровську.

Полеглий військовий Ігор Гур'єв
Полеглий військовий Ігор Гур'єв. Фото: Facebook/Чернівецька ОВА

Сергій Мельник був солдатом військової частини А7220. Чоловік почав служити у перші дні повномасштабної війни, спочатку ніс службу у Новодністровській теробороні, а потім — на передовій. Військовому було 45 років, у нього зупинилося серце, повідомили на сторінці Кельменецької селищної ради у Facebook. У Сергія Мельника залишилася дружина та двоє синів. Військового поховали у селі Грушівці.

Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни. Згадуємо їх
Загиблий військовий Сергій Мельник. Фото: Facebook/Кельменецька селищна рада

Петро Кардаш був солдатом, служив у військовій частині А0998. Чоловіку було 45 років, повідомили на сторінці Новодністровської громади у Facebook. З військовим попрощалися у Новодністровську.

Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни. Згадуємо їх
Петро Кардаш. Джерело: Facebook / Чернівецька ОВА

Богдан Михайлецький був воїном військової частини А2582. Військовий загинув під час ворожого удару авіації у Запорізькій області, повідомляє Вижницька районна рада на своїй Facebook-сторінці. З військовим попрощалися 25 вересня у селі Банилів.

Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни. Згадуємо їх
Загиблий військовий Богдан Михайлецький. Джерело: Чернівецька ОВА

Головний сержант Ярослав Мандрик був воїном військової частини А4267. Військовому було 52 роки. Його вважали безвісти зниклим, але рідні отримали повідомлення, що боєць загинув 31 травня 2022 року у бойових діях в місті Сєвєродонецьк. З бійцем попрощалися 24 вересня у селі Бергомет Неполоковецької громади.

Андрій Солдатихін був молодшим сержантом, воїном військової частини А4436. Його поховали в селі Товтри.

Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни. Згадуємо їх
Полеглі військові Ярослав Мандрик та Андрій Солдатихін. Фото: Чернівецька ОВА

З Романом Буряком, воїном військової частини А0284, прощались в селі Подвірне Мамалигівської громади. Військовому було 27 років.

Дениса Галяра, воїна військової частини А0224, поховали на Центральному міському кладовищі в Чернівцях.

Михайло Заручинський був воїном військової частини А4722. Він загинув 16 серпня під час виконання бойового завдання. Про це повідомляють на сторінці Конятинської громади у Facebook. З військовим прощались в селі Довгопілля.

Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни. Згадуємо їх
Загиблі військові Буряк, Галяр, Заручинський. Чернівецька обласна військова адміністрація

Андрій Шевчук, воїн військової частини А4267, загинув від поранень, які отримав внаслідок артилерійського обстрілу в районі ведення бойових дій. Про це повідомляють на сайті Лівинецької громади. Військовому було 28 років, його поховали в селі Лівинці.

Романа Руснака, воїна військової частини А4722, поховали в селі Боянчук.

Сергій Москалюк, воїн військової частини А4722, загинув внаслідок артилерійського обстрілу під час виконання бойового завдання. Про це повідомив голова Глибоцької громади Григорій Ванзуряк у Facebook. З військовим попрощалися в селищі Глибока.

Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни. Згадуємо їх
Загиблі військові Шевчук, Руснак та Москалюк. Чернівецька обласна військова адміністрація

Валерій Смутняк був воїном військової частини А4667. З ним попрощалися 22 вересня в селі Яблунівка.

Валерій Смутняк
Загиблий військовий Валерій Смутняк. Джерело: Чернівецька ОВА

Андрій Келя був молодшим сержантом та воїном військової частини А0284. Його поховали 21 вересня у місті Кіцмань. Військовий загинув 17 вересня поблизу Кліщіївки на Донеччині, повідомили на сторінці Кіцманської громади.

Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни. Згадуємо їх
Загиблий військовий Андрій Келя. Джерело: Чернівецька облрада

Свинціцький Олег був старшим лейтенантом та воїном військової частини А2582. З військовим попрощалися 20 вересня на Центральному міському кладовищі в Чернівцях.

З солдатом Михайлом Серманом, воїном військової частини А2582, попрощалися в селі Кам'янка.

Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни. Згадуємо їх
Загиблі військові Олег Свинціцький та Михайло Cерман. Джерело: Чернівецька ОВА

Солдата Василя Поповича, який служив у військовій частині А3137, поховали 18 вересня на Садгірському кладовищі в Чернівцях.

Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни. Згадуємо їх
Полеглий військовий Василь Попович. Джерело: Чернівецька обласна адміністрація

Сергій Сіліневич загинув 13 вересня у боях на Донеччині. Він був молодшим сержантом, командиром стрілецького відділення. Був призваний на військову службу у квітні 2022 року, повідомили на сторінці Недобоївської громади у Facebook. З військовим попрощалися 17 вересня у селі Долиняни.

З Василем Докучаєвим попрощалися у селищі Глибока. Докучаєв був стрільцем стрілецького батальйону, загинув на Донецькому напрямку, повідомив у Facebook голова громади Григорій Ванзуряк.

Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни. Згадуємо їх
Полеглі військові Сергій Сіліневич та Василь Докучаєв.

Юрій Бодюл був старшим солдатом, військовим частини А4722. З ним попрощалися попрощаються 16 вересня у селі Великий Кучурів. Юрію було 25 років, він загинув 5 серпня на Запорізькому напрямку, повідомив голова громади Василь Тодеренчук у Facebook.

Старшого солдата Євгена Безушку, воїна військової частини 3017, поховали 16 вересня в селі Маршинці.

Солдата Андрія Кельмана, воїна військової частини А4856, поховали в Заставні.

З солдатом Романом Тащуком, воїном військової частини А3719, прощання відбулося на кладовищі мікрорайону Ленківці в Чернівцях.

Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни. Згадуємо їх
Полеглі військові Юрій Бодюл, Євген Безушку, Андрій Кельман, Роман Тащук. Фото: Чернівецька ОВА

Воїна військової частини А2582 Віталія Марчука та воїна військової частини 3017 Микиту Миронова поховали на Центральному кладовищі в Чернівцях.

Житель Сокирян Сергій Антоняк загинув під час виконання бойового завдання на Сумщині, йдеться на Facebook-сторінці громади. Йому було 56 років. Сергій став до лав ЗСУ у січні. З військовим попрощалися в Сокирянах.

25-річний Віталій Кузик загинув поблизу населеного пункту Новомайорське Донецької області внаслідок ворожого артилерійського обстрілу, йдеться на Facebook-сторінці громади. З бійцем попрощалися у селі Слобода-Банилів.

Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни. Згадуємо їх
Віталій Марчук, Микита Миронов, Сергій Антоняк та Віталій Кузик. Загиблі військові Віталій Марчук, Микита Миронов, Сергій Антоняк та Віталій Кузик. Джерело фото: facebook / Чернівецька ОВА

Матрос Олександр Григоряк служив у військовій частині А4210. Він загинув 10 вересня внаслідок артилерійського обстрілу на Донеччині. Григоряка поховали 13 вересня в селі Долішній Шепіт.

Михайло Богачик був сержантом військової частини А2582. Він загинув внаслідок мінометного обстрілу на Запоріжжі. Богачику було 37 років. З ним прощалися 13 вересня у селі Клішківці.

Загиблі військові Олександр Григоряк та Михайло Богачик
Загиблі військові Олександр Григоряк та Михайло Богачик. Джерело: Чернівецька обласна адміністрація

Павло Довганський був солдатом військової частини А0666. З вересня минулого року бійця вважали зниклим безвісти на Херсонщині. Цьогоріч 5 вересня підтвердили його загибель. Довганського поховали 11 вересня в селі Мошанець.

Євгеній Красовський служив у військовій частині А3892. Він загинув 7 вересня внаслідок мінометного обстрілу на Донеччині. Красовському був 31 рік. З ним прощалися 11 вересня в селі Панка.

Загиблі військові Павло Довганський та Євгеній Красовський
Загиблі військові Павло Довганський та Євгеній Красовський. Джерело: Чернівецька обласна адміністрація

Старший солдат Денис Маковій служив у військовій частині А4069. Він загинув 6 вересня у бою проти російської ДРГ на Сумщині. Йому було 30 років. З бійцем прощалися 9 вересня у селі Сербичани.

Старший солдат Олег Пламенний служив у військовій частині А4069. Його поховали 9 вересня у селі Подвірне.

Загиблі військові Олег Пламенний та Денис Маковій
Загиблі військові Олег Пламенний та Денис Маковій. Фото: Чернівецька обласна рада

Майстер-сержант Сергій Горюнов служив у військовій частині А7035. З ним прощалися 8 вересня на Центральному кладовищі Чернівців.

Микола Тонієвич був солдатом військової частини А2582. Він загинув 22 серпня під час виконання бойового завдання на Запоріжжі. Його поховали 8 вересня в селі Руська Селятинської громади.

Загиблі військові з Буковини Сергій Горюнов та Микола Тонієвич
Загиблі військові Сергій Горюнов та Микола Тонієвич. Джерело: Чернівецька обласна адміністрація

Сержант Ігор Гончар, служив у військовій частині А4856. Він загинув під час виконання бойового завдання. Чоловіку було 47 років. З Гончарем прощалися 7 вересня у селі Перківці.

Загиблий військовий з Буковини Ігор Гончар
Загиблий військовий Ігор Гончар. Джерело: Чернівецька обласна адміністрація

Іван Загарійчук був молодшим сержантом військової частини А4674. Боєць помер у лікарні внаслідок поранень, які отримав під час виконання бойового завдання. Загарійчук був учасником АТО. На початку повномасштабного вторгнення повернувся в Україну з-за кордону й вступив до Збройних сил. З ним прощалися 4 вересня в селі Юрківці.

Загиблий військовий Іван Загарійчук
Загиблий військовий Іван Загарійчук. Джерело: Чернівецька обласна адміністрація

Олексій Церкуляк був старшим солдатом військової частини А3215. З бійцем попрощалися 3 вересня в селі Стара Жадова. Церкуляка вважали зниклим безвісти з травня 2022 року. Військового визнали загиблим за результатами ДНК. Він загинув через російський обстріл на Донеччині.

Загибли військовий Олексій Церкуляк
Фото: Чернівецька ОВА

Зі старшим сержантом Олександром Ларіоновим, воїном військової частини 1551, прощання відбулося 2 вересня в селі Турятка.

Зі старшим солдатом Олександром Шкварою, воїном військової частини А2573, попрощалися 2 вересня в селі Клішківці.

Старший солдат Анатолій Вайпан був воїном військової частини А2582. Він загинув 14 серпня у Запорізькій області. З бійцем попрощалися 2 вересня в селі Мигово.

Зі солдатом Віктором Кравцовим, воїном військової частини А0284, прощання відбулося 2 вересня на Центральному кладовищі в Чернівцях.

Загиблі військові Олександ Ларіонов, Олександр Шквара, Анатолій Вайпан та Віктор Кравцов
Загиблі військові Олександ Ларіонов, Олександр Шквара, Анатолій Вайпан та Віктор Кравцов. Джерело: Чернівецька обласна адміністрація

Старшого солдата Олега Семенюка, який служив у військовій частині А4722, поховали 1 вересня на Садгірському кладовищі у Чернівцях.

Солдат Георгій Сирбу служив у військовій частині А3892. Він загинув 23 серпня під час виконання бойового завдання на Донеччині. Йому було 34 роки. З бійцем прощалися 1 вересня в селі Ропча.

Загиблі військові Олег Семенюк та Георгій Сирбу
Загиблі військові Олег Семенюк та Георгій Сирбу. Джерело: Чернівецька обласна адміністрація

Із Сергієм Няйком, старшим солдатом військової частини А0807, прощання відбулося 1 вересня в селищі Глибока. Він був старшим вогнеметником батальйону, загинув 27 серпня на Донеччині. Няйку було 40 років.

Із солдатом військової частини 2144 Віталієм Гордійчуком прощалися 1 вересня на Садгірському кладовищі у Чернівцях.

Загиблі військові Сергій Няйко та Віталій Гордійчук
Загиблі військові Сергій Няйко та Віталій Гордійчук. Джерело: Чернівецька обласна адміністрація

Старший солдат Олександр Петрович служив у військовій частині А4053 водієм кулеметного взводу. Він загинув 19 серпня під час виконання бойового завдання на Харківщині. Йому було 32 роки. З бійцем прощалися 1 вересня в селі Луковиця.

Загиблий військовий Олександр Петрович
Загиблий військовий Олександр Петрович. Джерело: Чернівецька обласна адміністрація

Дмитро Делей був солдатом військової частини А3017. Він загинув 18 серпня внаслідок обстрілу на Запорізькому напрямку. З бійцем прощалися 31 серпня у селі Вербівці.

Солдат Олександр Кучерявий служив у військовій частині А4335. Він був родом з Одеської області, проживав на Сокирянщині. Торік у серпні Кучерявий доєднався до ЗСУ. Він отримав важкі поранення у бою, проходив лікування та реабілітацію. 29 серпня військовий помер внаслідок хвороби. Йому було 40 років. Бійця поховали 31 серпня у селі Білоусівка.

Загиблі військові Дмитро Делей та Олександр Кучерявий
Загиблі військові Дмитро Делей та Олександр Кучерявий. Джерело: Чернівецька обласна адміністрація

Головного сержанта Ігоря Ступніцького, який служив у військовій частині А7013, поховали 30 серпня у Кельменцях.

Загиблий військовий Ігор Ступніцький
Загиблий військовий Ігор Ступніцький. Джерело: Чернівецька обласна адміністрація

Солдата Василя Малика, який служив у військовій частині А2582, поховали 29 серпня на кладовищі по вулиці Луговій в Чернівцях.

Загиблий військовий Василь Малик
Загиблий військовий Василь Малик. Джерело: Чернівецька обласна адміністрація

Владислав Ковальчук був військовослужбовцем військової частини А4053. З ним прощалися 28 серпня на Центральному кладовищі в Чернівцях.

Загиблий військовий Владислав Ковальчук
Загиблий військовий Владислав Ковальчук. Джерело: Чернівецька обласна адміністрація

Сержант Іван Дімед був воїном військової частини А0284. Він загинув на Донеччині. Бійцю було 44 роки. З ним прощалися 27 серпня в селищі Лужани.

З головним сержантом Іваном Поничем прощалися 27 серпня в селі Карапчів. Він загинув 13 червня під час виконання бойового завдання на Донеччині.

Старшого солдата Сергія Шестобанського, поховали в селі Данківці. Він загинув 20 серпня 2023 року. Йому було 28 років.

Загиблі військові Іван Понич, Іван Дімед, Сергій Шестобанський
https://www.facebook.com/CVoda

Молодший сержант Валентин Задорожняк був військовослужбовцем військової частини А3719. Торік у березні він добровольцем долучився до ЗСУ. Задороджняк загинув 2 серпня внаслідок артилерійського обстрілу на Донеччині. З ним прощалися 26 серпня на Центральному кладовищі в Чернівцях.

Олександр Ханнанов служив солдатом у військовій частині А2592. Він загинув під час виконання бойового завдання на Запоріжжі. Бійцю було 25 років. Його поховали 26 серпня в селі Кам'янка.

Загиблі військові Валентин Задорожняк та Олександр Ханнанов
Загиблі військові Валентин Задорожняк та Олександр Ханнанов. Джерело: Чернівецька ОВА

Роман Кривенький був солдатом військової частини А2582. Він загинув 16 серпня у Донецькій області. Військовому було 36 років. Прощання з ним відбулося 25 серпня в селі Великий Кучурів.

Загиблий військовий Роман Кривенький
Загиблий військовий Роман Кривенький. Джерело: Чернівецька обласна адміністрація

Солдат Олександр Малаканов служив у військовій частині А4856. Він загинув 16 серпня внаслідок ворожого обстрілу на Луганщині. Прощання з бійцем відбулося 24 серпня в селі Бережонка.

Загиблий військовий Олександр Малаканов
Загиблий військовий Олександр Малаканов. Джерело: Чернівецька обласна адміністрація

Ярослав Боштан служив у військовій частині А2298. Його поховали 23 серпня на Садгірському кладовищі в Чернівцях.

Загиблий військовий Ярослав Боштан
Загиблий військовий Ярослав Боштан. Джерело: Чернівецька обласна адміністрація

Петро Стринадко був воїном військової частини А4123. Він загинув на Куп'янському напрямку на Харківщині 19 серпня. Йому було 45 років. З ним прощалися 22 серпня у Банилові.

Полеглий військовий Стринадко
Полеглий військовий Стринадко. Фото: Чернівецька ОВА

Старший солдат Андрій Драгомир служив у військовій частині А0998. Військовий загинув 14 серпня через мінометний обстріл у Донецькій області.. Бійцю було 28 років. Його поховали 20 серпня у селі Верхні Петрівці

Солдат Олександр Дарчук був військовим частини А4722. Загинув 11 серпня від артилерійського обстрілу на Запорізькому напрямку. Бійцю було 50 років, з ним прощалися 20 серпня в місті Заставна.

Військові Андрій Драгомир та Олександр Дарчук
Фото: Чернівецька обласна військова адміністрація

З сержантом Моренчуком Олегом, воїном військової частини А4722, прощання відбулося 19 серпня в селищі Лужани.

З молодшим сержантом Юрієм Нікулою прощалися 19 серпня в селі Зелена. Він загинув 4 лютого цього року, але загибель підтвердили нещодавно після проведення ідентифікації тіла. Юрій був воїном військової частини 2144.

З солдатом Юрієм Крупчаком, воїном військової частини А7015, попрощалися 19 серпня в селі Череш.

Загиблі військові з Буковини Олег Моренчук, Юрій Нікула та Юрій Крупчак
Олег Моренчук, Юрій Нікула та Юрій Крупчак. Джерело: facebook / Чернівецька обласна рада

Іван Незвиський служив у військовій частині А1008. Він загинув 11 серпня у Харківській області. Військовому було 26 років. З ним прощалися 18 серпня в селі Оршівці.

Загиблий військовий Іван Незвиський з Буковини
Загиблий військовий Іван Незвиський. Джерело: Чернівецька обласна адміністрація

З матросом Андрієм Громовим, воїном військової частини А4210, прощання відбулося 17 серпня на Алеї Слави Центрального кладовища в Чернівцях.

Ігор Походжай був солдатом військової частини А4436. Він загинув 11 серпня внаслідок мінометно-артилерійського обстрілу на Донеччині. Йому було 55 років. З військовим прощалися 17 серпня в селі Слобода-Комарівці.

Солдат Віктор Кушнір служив у військовій частині А7015. З ним попрощалися в селі Бабино Кельменецької громади.

Загиблі військові Андрій Громов, Ігор Походжай та Віктор Кушнір
Загиблі військові Андрій Громов, Ігор Походжай та Віктор Кушнір. Джерело: Чернівецька обласна адміністрація

Денис Лісничий був солдатом військової частини А4436. Він загинув 9 серпня внаслідок мінометно-артилерійського обстрілу на Донеччині. Бійця поховають 16 серпня у селі Струмок.

Загиблий військовий з Буковини Денис Лісничий
Загиблий військовий Денис Лісничий. Джерело: Чернівецька обласна адміністрація

Солдат Євген Швець служив у військовій частині А0284. Він загинув 11 серпня на Бахмутському напрямку. Військовому було 29 років. У нього залишилися дружина та донька. Бійця поховали 14 серпня у селі Вашківці.

Загиблий військовий Євген Швець
Загиблий військовий Євген Швець. Джерело: Чернівецька обласна адміністрація

Солдат Максим Паламар служив у військовій частині 3028. Загинув внаслідок мінометного обстрілу на Запорізькому напрямку. Паламару було 47 років. З військовим прощалися 12 серпня на "Алеї слави" Центрального кладовища у Чернівцях.

Загиблий військовий Максим Паламар з Буковини
Загиблий військовий Максим Паламар. Джерело: Чернівецька обласна адміністрація

Солдат Дмитро Штефчук служив у військовій частині А1008. Він загинув 4 серпня на Харківщині. З бійцем попрощалися 11 серпня в селі Тисовець.

Наталія Хімчинська служила у військовій частині А1008. Вона загинула 7 серпня на Харківщині. Прощання з військовою відбулося 11 серпня в селі Михальча.

Андрій Бабінський був старшим солдатом військової частини А2582. Торік у березні він доєднався до лав ЗСУ. Загинув внаслідок артилерійського обстрілу на Запоріжжі. Бабінському було 32 роки. З бійцем прощалися 11 серпня у Сокирянах.

Загиблі військові Андрій Бабінський, Наталія Хімчинська та Дмитро Штефчук
Загиблі військові Андрій Бабінський, Наталія Хімчинська та Дмитро Штефчук. Джерело: Чернівецька обласна адміністрація

Старший солдат Олександр Кулій служив у військовій частині А4069. Він доєднався до лав ЗСУ у перші дні повномасштабного вторгнення. Загинув внаслідок артилерійського обстрілу на Сумщині. Кулію був 51 рік. З ним прощаються 10 серпня у Сокирянах.

Солдат Ігор Ілюк служив у військовій частині А4069. Був бійцем тероборони. З ним прощатимуться 10 серпня в селищі Лужани.

Загиблі військові Олександр Кулій та Ігор Ілюк
Загиблі військові Олександр Кулій та Ігор Ілюк. Джерело: Чернівецька ОВА

Петро Сороцький був солдатом у військовій частині А4069. Він загинув 6 серпня внаслідок артилерійського обстрілу на Сумщині. Сороцькому було 50 років. З військовим прощаються о 9:00 в селі Слобода-Комарівці.

Із солдатом Іваном Шлемком, воїном військової частини А4069, прощалися 10 серпня в селі Лашківка.

Загиблі військові Іван Шлемко та Петро Сороцький
Загиблі військові Іван Шлемко та Петро Сороцький. Джерело: Чернівецька ОВА

Молодший сержант Олег Студьоний служив у військовій частині А4069. Торік у березні його призвали на військову службу. Він загинув 6 серпня під час виконання бойового завдання на Сумщині. Студьоному було 46 років. У нього залишилися дружина та дві доньки. Військового поховали 9 серпня у селі Білоусівка.

Загиблий військовий Олег Студьоний
Загиблий військовий Олег Студьоний. Джерело: Чернівецька обласна адміністрація

Полковник Ігор Шевчук був працівником обласного центру комплектування. У 2014 році брав участь у бойових діях та командував танковим взводом. Тоді отримав контузію та два поранення на Луганщині. З 2022 року Шевчук служив заступником начальника центру комплектування. Загинув під час службового відрядження у район бойових дій. Шевчуку було 44 роки. У нього залишились дружина та двоє дітей. Військового ховають 7 серпня на Центральному кладовищі у Чернівцях.

Старший солдат Володимир Станішевський служив у військовій частині А4447. Він загинув під час стрілецького бою на Запоріжжі. Чоловіку було 37 років, у нього залишилися дружина та двоє дітей. Зі Станішевським прощалися 7 серпня в селі Романківці.

Загиблі військові Ігор Шевчук та Володимир Станішевський
Загиблі військові Ігор Шевчук та Володимир Станішевський. Джерело: Чернівецька обласна адміністрація

Старший солдат Володимир Федорняк після важкого поранення поблизу міста Кремінна Луганської області. Йому було 32 роки. Прощання з воїном відбулося 6 серпня у Вашківцях.

Сергій Тернюк загинув внаслідок мінометного обстрілу поблизу селища Урожайне Донецької області. 14 серпня чоловіку мало виповнитися 37 років. Воїна поховали 6 серпня в його рідному селі Пригородок.

Володимир Федорняк та Сергій Тернюк
Володимир Федорняк та Сергій Тернюк. Джерело: facebook / Чернівецька ОВА

Юрій Стратій був старшим солдатом військової частини 3017. Він загинув 29 липня у Запорізькій області. Його поховали 5 серпня в селищі Берегомет.

Сергій Савка був старшиною військової частини А4856. Він загинув 31 липня внаслідок поранення, у бою поблизу Кремінної, Луганської області. Військового поховали 5 серпня у Сторожинці.

Віктор Митрофанов служив у військовій частині А3029. Його поховають о 10:00 в селі Шипинці.

Загиблі військові Юрій Стратій, Сергій Савка та Віктор Митрофанов
Юрій Стратій, Сергій Савка та Віктор Митрофанов. Джерело: Чернівецька обласна адміністрація

Сержант Андрій Тодосійчук служив у військовій частині А2120. Він загинув 30 липня на Донеччині. Йому було 28 років. З військовим прощалися 4 серпня в селі Недобоївці.

Старший солдат Марічел Звинка був старшим стрільцем військової частини А4722. Чоловік був родом з міста Герци. Він воював на Запоріжжі й загинув внаслідок артилерійського обстрілу 27 липня. Звинці було 50 років. Його поховали 4 серпня на центральному кладовищі у Чернівцях.

Солдат військової частини А4722 Віктор Придій загинув внаслідок артилерійського обстрілу на Запоріжжі. Він був навідником мінометного взводу. Військовому було 47 років. Його поховали 4 серпня в селі Молодія.

Загиблі військові Андрій Тодосійчук, Марічел Звинка та Віктор Придій
Загиблі військові Андрій Тодосійчук, Марічел Звинка та Віктор Придій. Джерело: Чернівецька обласна адміністрація

Іван Галиця був старшим солдатом військової частини А4722. Він загинув 27 липня на Запоріжжі. Йому було 50 років. З ним попрощалися 4 серпня в селі Плоске.

Яків Флорескул був солдатом військової частини А4722. Він загинув 29 липня внаслідок артилерійського обстрілу на Запоріжжі. Флорескулу було 43 роки. Його поховали 4 серпня в селі Дібрівка.

Загиблі військові Іван Галиця та Яків Флорескул
Загиблі військові Іван Галиця та Яків Флорескул. Джерело: Чернівецька обласна адміністрація

Сержант Роман Ткачищен служив у військовій частині А4722. До лав ЗСУ він доєднався торік у квітні. Загинув внаслідок артилерійського обстрілу. Ткачищену було 34 роки. У нього залишилися дружина та син. З військовим прощалися 3 серпня у селі Селище.

Загиблий військовий Роман Ткачищин
Загиблий військовий Роман Ткачищин. Джерело: Чернівецька обласна адміністрація

Старший солдат Ростислав Кисельов був старшим кулеметником військової частини 3015. Він загинув 27 липня на Луганщині. Йому було 22 роки. Військового поховали 2 серпня в Селятині.

Загиблий військовий Ростислав Кисельов
Загиблий військовий Ростислав Кисельов. Джерело: Чернівецька обласна адміністрація

Михайло Білецький служив у військовій частині А4447. Його поховали 1 серпня на Садгірському кладовищі в Чернівцях.

Віктор Яковець був солдатом військової частини А4722. З ним прощалися 1 серпня в селі Михайлівка.

Михайло Білецький та Віктор Яковець – військові з Буковини, які полягли у боях
Загиблі військові Михайло Білецький та Віктор Яковець. Джерело: Чернівецька обласна адміністрація

Валентин Лукенюк був солдатом військової частини А4667. З ним прощалися 30 липня в Кельменцях.

Віталій Лукенюк – загиблий військовий з Кельменців
Загиблий військовий Ввлентин Лукенюк. Джерело: Чернівецька ОВА

Максим Шварцман був солдатом військової частини А7185. Чоловік загинув 15 липня на Донеччині, повідомляє медіаагентство АСС. Військового поховали 29 липня на Алеї Слави Центрального кладовища в Чернівцях.

Солдат Віталій Нікіфоров служив у військовій частині А7185. З військовим прощалися 29 липня на Алеї Слави Центрального кладовища в Чернівцях.

Максим Шварцман та Віталій Нікіфоров – загиблі військові з Чернівців
Чернівецька обласна рада

З солдатом військової частини А7185 Іваном Підгурським попрощалися 28 липня на мікрорайоні кладовища Ленківці у Чернівцях.

Іван Підгурський – загиблий військовий з Буковини
Солдат Іван Підгурський. Джерело: Чернівецька облрада

Солдат Дмитро Микуляк служив у військовій частині А7186. Андрій Чехович був солдатом військової частини А4667. Він загинув від вогнепального поранення, яке отримав на Луганщині. З обома військовими попрощалися 27 липня у Чернівцях.

Загиблі військові Дмитро Микуляк та Андрій Чехович
Загиблі військові Дмитро Микуляк та Андрій Чехович. Джерело: Чернівецька обласна адміністрація

Старший сержант Анатолій Русу служив у військовій частині А7013. Торік він повернувся з-за кордону й вступив до лав ЗСУ. Загинув, виконуючи бойове завдання. З ним попрощалися 25 липня на Алеї Слави Центрального кладовища у Чернівцях.

Володимир Луцик був солдатом військової частини А0284. Його поховали 25 липня у Чернівцях.

Загиблі військові Анатолій Русу та Володимир Луцик
Загиблі військові Анатолій Русу та Володимир Луцик. Джерело: Чернівецька обласна адміністрація

Молодший сержант Петро Вакараш служив у військовій частині А4447. Він командував відділенням мінометного взводу. До повномасштабного вторгнення працював електриком. Загинув внаслідок артилерійського обстрілу на Запорізькому напрямку. З ним попрощалися 24 липня у селі Мамалига.

Петро Вакараш - загиблий військовий з Буковини
Загиблий військовий Петро Вакараш. Джерело: Чернівецька обласна адміністрація

Старший солдат Микола Кириленко загинув 10 липня через артобстріл у Запорізькій області. Військовому було 35 років. З ним попрощалися 23 липня в селі Стара Жадова.

Солдат Михайло Бердюк загинув 22 червня у Луганській області. Військового поховали 23 липня у селищі Берегомет.

Загиблі військові Микола Кириленко та Михайло Бердюк
Джерело: Чернівецька обласна рада

Солдат Олександр Гуцол був стрільцем-санітаром механізованого відділення однієї із військових частин. Вступив до лав ЗСУ у квітні 2023 року. Загинув від вогнепального поранення, яке отримав внаслідок обстрілу на Луганщині. Військовому було 42 роки. З ним прощалися 23 липня у Сокирянах.

Солдат Андрій Пепеля був стрільцем-снайпером. Загинув під час виконання бойового завдання в Запорізькій області. Військовому було 39 років. Його поховали 23 липня в селі Молодія.

Солдат Руслан Степанчук з початку повномасштабного вторгнення повернувся з-за кордону в Україну. Загинув у бою проти російської армії у Запорізькій області. Військовому мало виповнитись 48 років. Його поховали 23 липня у Рідківцях.

Загиблі військові з Буковини Олександр Гуцол, Андрій Пепеля, Руслан Степанчук
Джерело: Чернівецька обласна рада

Василь Головач був сержантом військової частини А4667. З ним попрощалися 22 липня в селі Багна на Вижниччині.

Микола Банген був солдатом військової частини А4722. Його поховали 22 липня на Алеї Слави Центрального кладовища в Чернівцях.

Військові з Буковини, які полягли у боях Василь Головач та Микола Банген
Facebook/Чернівецька ОВА

Сергій Турчинський був солдатом військової частини А0998. З 7 липня його вважали зниклим безвісти на Луганщині. Чоловіку було 37 років. З ним попрощалися 21 липня в селі Ошихліби.

Сергій (Скальд) Баламутовський служив у військовій частині А3449. Був учасником АТО. На початку повномасштабного вторгнення поет долучився до ЗСУ й понад місяць воював на Київщині. Згодом пройшов відбір й потрапив у Маріуполь. Скальд був оборонцем "Азовсталі" й загинув торік у квітні. Його поховали 21 липня на Алеї Слави Центрального кладовища у Чернівцях.

Сержант Микола Кибич був військовослужбовцем військової частини А0281. Він загинув 16 липня на Луганщині внаслідок артилерійського обстрілу. З Кибичом прощалися 21 липня в селі Слобода-Банилів.

Загиблі військові з Буковини Сергій Турчинський, Сергій Скальд та Микола Кибич
Загиблі військові Сергій Турчинський, Сергій Скальд та Микола Кибич. Джерело: Чернівецька обласна адміністрація

Молодший сержант Віктор Сабо служив у військовій частині А7186. Йому було 48 років. З ним попрощалися 20 липня у селі Шубранець Горішньошеровецької громади.

Зі старшим сержантом Віталієм Чушином, воїном військової частини 2144, попрощалися 20 липня у селі Стрілецький Кут. Він був молодшим інспектором прикордонної служби та механіком відділення технічного забезпечення. Чоловік загинув 17 липня внаслідок поранень, які отримав на Донеччині. Йому було 40 років.

Віктор Сабо та Віталій Чушин. Військові з Буковини, які полягли у боях
Загиблі військові Віктор Сабо та Віталій Чушин. Джерело: Чернівецька обласна адміністрація

Солдат Іван Чепіль був військовослужбовцем військової частини А3029. Він загинув 16 липня, повідомили на сторінці Вижницької міськради у Facebook. Військового поховали 20 липня в селі Іспас Вижницької громади.

Анатолій Буханець був сержантом військової частини 2144. Він долучився до лав ЗСУ на початку повномасштабного вторгнення. Під час боїв на Луганщині отримав поранення й помер у військовому госпіталі. Військовому було 35 років. У нього залишилися дружина та двоє дітей. З Буханцем прощалися 20 липня в селі Романівці.

Загиблі військові Іван Чепіль та Анатолій Буханець. Військові з Буковини, які полягли у боях
Загиблі військові Іван Чепіль та Анатолій Буханець. Джерело: Чернівецька обласна адміністрація

Солдат Богдан Земелюк служив у військовій частині А0284. Він був гранатометником та загинув 13 липня у Бахмутському районі. З ним попрощалися 18 липня в селищі Глибока.

Солдат Іван Грамчук, воїн військової частини А4436, загинув 15 липня в аварії. Він долучився до ЗСУ з перших днів повномасштабного вторгнення. Грамчуку було 22 роки. Його поховали 18 липня в селі Михалкове.

Дмитро Герасименко був старшим солдатом у військовій частині А7220. Був студентом Чернівецького університету імені Ю. Федьковича та пішов добровольцем до ЗСУ. Він загинув 16 липня у боях під Бахмутом. Герасименку був 21 рік. З ним попрощалися 18 липня в селі Мошанець Кельменецької громади.

Іван Грамчук, Дмитро Герасименко та Богдан Замелюк – загиблі військові з Буковини
Іван Грамчук, Дмитро Герасименко та Богдан Замелюк. Джерело: Чернівецька ОВА

Солдат Юрій Жуков був стрільцем-помічником гранатометника однієї з рот військової частини А7187. Він загинув внаслідок ДТП. З військовим попрощалися о 9:00 у Глибоці.

Військовий з Буковини Юрій Жуков, який загинув внаслідок ДТП
Загиблий військовий Юрій Жуков. Джерело: Чернівецька обласна адміністрація

З солдатом Денисом Кузьміним, військовим частини 2161, прощалися 15 липня в селі Берегомет Неполоковецької громади. Чоловіку було 50 років.

Військові з Буковини Денис Кузьмін, який загинув
Військовий Денис Кузьмін. Фото: Чернівецька ОВА

Федір Дуган був старшим солдатом у військовій частині А4436. Він долучився до лав ЗСУ на початку повномасштабного вторгнення. Служив старшим стрільцем. Дуган загинув на Донецькому напрямку внаслідок артилерійсько-мінометного обстрілу. Йому було 28. Військового поховали 13 липня в селищі Глибока.

Солдат Сергій Пендещук служив у військовій частині А7284. Йому було 37 років. З ним попрощалися 13 липня в селі Шубранець.

Федір Дуган та Сергій Пендещук – військові з Буковини, які загинули
Загиблі військові Федір Дуган та Сергій Пендещук. Джерело: Чернівецька обласна адміністрація

Солдат Ігор Лупуляк служив у військовій частині А1008. Був учасником АТО/ООС. Він загинув на Харківському напрямку внаслідок артилерійського обстрілу. Прощання з військовим відбулося 11 липня в селищі Глибока.

Ігор Лупуляк загиблий військовий з Буковини
Загиблий військовий Ігор Лупуляк. Джерело: Чернівецька обласна адміністрація

Юрій Попюк був солдатом військової частини А3029. Він загинув 2 липня під час виконання бойового завдання в Донецькій області. Йому було 27 років. З військовим попрощалися 8 липня в селі Плоска Селятинської громади.

Солдат Дмитро Маліч служив у військовій частині А3029. З 2 липня його вважали зниклим безвісти на Бахмутському напрямку. Маліч був учасником АТО. Його поховали 8 липня в Хотині.

Олександр Стефанко був старшим солдатом військової частини А1778. З жовтня минулого року його вважали зниклим безвісти. Він загинув на Херсонщині. Стефанку було 34 роки. З ним попрощалися 8 липня в селі Сербичани.

Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни
Загиблі військові Юрій Попюк, Дмитро Маліч та Олександр Стефанко. Джерело: Чернівецька обласна адміністрація

Дмитро Карпюк був старшим солдатом військової частини А4267. Він загинув 4 липня у Бахмутському районі на Донеччині. Йому було 30 років. З військовим попрощалися 7 липня в селі Іванківці.

Солдат Максим Діновський служив у військовій частині А3029. Він загинув 2 липня на Донеччині. Військовому був 21 рік. З ним попрощалися 7 липня на Алеї Слави Центрального кладовища Чернівців.

Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни. Згадуємо їх
Загиблі військові Дмитро Карпюк та Максим Діновський. Джерело: Чернівецька обласна адміністрація

Солдат Богдан Савіцький служив у військовій частині А7185. Разом з батьком та братом він долучився до тероборони у перші дні повномасштабного вторгнення. Він загинув 2 липня під час виконання бойового завдання у Донецькій області. Богдану було 27 років. Його поховали 6 липня у Чернівцях.

Віктор Кінський був солдатом військової частини 3113. Він загинув 2 липня внаслідок обстрілу на Луганщині. Кінському було 55 років. Його син Олександр також служить в ЗСУ. Віктора Кінського поховали 6 липня у Великому Кучурові.

Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни. Згадуємо їх
Загиблі військові Богдан Савіцький та Віктор Кінський. Джерело: Чернівецька обласна адміністрація

Старший сержант Олександр Романенко був військовослужбовцем військової частини А3719. Його поховали 6 липня у Чернівцях.

Сергій Грінческу служив у військовій частині А4436. Він загинув 10 березня під Бахмутом. Йому було 44 роки. З військовим попрощалися 6 липня у Чернівцях.

Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни. Згадуємо їх
Загиблі військові Олександр Романенко та Сергій Грінческу. Джерело: Чернівецька обласна адміністрація

Гліб Лакуста був заступником командира Альфи управління СБУ області. Він загинув при виконанні бойового завдання на Донеччині. Йому було 40 років. З Лакустою попрощалися 5 липня у Чернівцях.

Гліб Лакуста. Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни
Гліб Лакуста. Джерело: facebook.com/klichuk.roman

Сержант Віктор Тимофійчук служив у військовій частині А1556. Йому було 42 роки. Його поховали 4 липня в Кіцмані.

Віктор Тимофійчук – військовий з міста Кіцмань, який загинув на війні
Загиблий військовий Віктор Тимофійчук. Джерело: Чернівецька обласна адміністрація

Віталій Гаращук був солдатом військової частини А0693. З ним попрощалися 3 липня в селі Бузовиця.

Солдат Євген Бабюк служив у військовій частині А4436. Він загинув 26 червня внаслідок артилерійсько-мінометного обстрілу на Донеччині. Його поховали 3 липня в селі Мілієве.

Загиблі військові з Буковини Віталій Гаращук та Євген Бабюк
Загиблі військові Віталій Гаращук та Євген Бабюк. Джерело: Чернівецька обласна адміністрація

Головний сержант Василь Новіцький був військовослужбовцем військової частини А3029. Він загинув 23 червня під час виконання бойового завдання в Донецькій області. З Новіцьким попрощалися 30 червня в селі Нижні Станівці Брусницької громади.

Василь Новіцький – військовий з Нижніх Станівців, який загинув на війні
Загиблий військовий Василь Новіцький. Джерело: Чернівецька обласна адміністрація

Солдат Андрій Дурасов служив у військовій частині А4640. Він загинув 10 червня під час виконання бойового завдання на Запоріжжі. Прощання з військовим відбулося 29 червня селі Коритне.

Андрій Дурасов – військовий з села Коритне, який загинув на війні
Загиблий військовий Андрій Дурасов. Джерело: Чернівецька обласна адміністрація

Олександр Унгурян був солдатом військової частини А4667. Він загинув 19 червня у зоні бойових дій.З військовим попрощалися 28 червня у Хотині.

Олександр Унгурян – військовий з Буковини, який загинув на війні
Загиблий військовий Олександр Унгурян. Джерело: Чернівецька обласна адміністрація

Капітан Дмитро Хамула служив у військовій частині А4856. Він загинув під час виконання бойового завдання. Його поховали 27 червня на Алеї Слави Центрального кладовища Чернівців.

Дмитро Хамула – військовий з Буковини, який поліг у боях від початку повномасштабної війни
Загиблий військовий Дмитро Хамула. Джерело: Чернівецька обласна адміністрація

Солдат Ярослав Невірнянський служив у військовій частині А4267. З ним попрощалися 25 червня у Росошанах.

Старший солдат Євген Дубняк служив у частині А4856. Прощання з ним відбулося 25 червня у Рідківцях.

Дубняк та Невірнянський – військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни
Фото: Чернівецька обласна рада. Колаж: Суспільне.

Молодший лейтенант Сергій Кочеджієв служив у військовій частині А3029. Його поховали 23 червня в Герці. Кочеджієв був командиром гірсько-штурмового взводу, загинув 17 червня на Донеччині внаслідок артобстрілу. Чоловіку було 43 роки.

З Богданом Хлищенковим, воїном військової частини А4548, попрощалися 23 червня в селі Крутеньки. Він загинув 13 червня під час штурмових дій на Донеччині.

Сергій Бойчук був солдатом військової частини А4856. З ним попрощалися 23 червня в селі Бабин.

Бойчук, Хлищенков, Кочеджієв – військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни
Загиблі військові Сергій Кочеджієв, Сергій Бойчук та Богдан Хлищенков. Джерело: Чернівецька обласна адміністрація

Солдата Віталія Дущака, який служив у військовій частині А0284, та солдата військової частини А4682 Олександра Варварюка поховали 22 червня в селі Нижні Станівці.

Дущак та Варварюк – військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни
Загиблі військові Віталій Дущак та Олександр Варварюк. Джерело: Чернівецька обласна адміністрація

Солдат Михайло Піць служив у військовій частині А4856. 22 лютого його мобілізували до лав ЗСУ, він загинув 19 червня на Луганщині. З військовим попрощалися 22 червня в селі Драчинці.

Михайло Буга був солдатом військової частини А4056. Його поховали 22 червня в селі Ленківці. Військовий загинув 15 червня у бою. Йому було 48 років.

Піць, Буга – військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни
Загиблі військові Михайло Піць та Михайло Буга. Джерело: Чернівецька обласна адміністрація

З солдатом військової частини А3715 Василем Стецем та солдатом військової частини А4640 Олександром Рокочею попрощалися 22 червня на Садгірському кладовищі в Чернівцях.

Зі старшим солдатом Михайлом Бодинчуком, воїном військової частини А3715, прощалися 22 червня в селі Лекече. З 11 березня 2022 року його вважали зниклим безвісти під час артилерійського обстрілу на Київщині.

Стец, Рокоча, Бодинчук – військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни
Загиблі військові Василь Стец, Олександр Рокоча та Михайло Бодинчук. Джерело: Чернівецька обласна адміністрація

Солдат Петро Фанар був воїном військової частини А4267. З ним попрощалися 21 червня селі Магала.

Старший солдат Сергій Рильчук проходив службу у військовій частини А4856. Він родом з Чернівців. Його поховали 21 червня в селі Довгополе Івано-Франківської області.

Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни
Полеглі на війні буковинці. Джерело: facebook.com / CVoda

Олександр Іванов був солдатом військової частини А4856. Його поховали 20 червня на Алеї Слави Центрального кладовища Чернівців.

Олександр Іванов. Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни
Загиблий військовий Олександр Іванов. Джерело: Чернівецька обласна адміністрація

Михайло Палій був солдатом військової частини А0224. Він загинув 14 червня під час виконання бойового завдання на Донеччині. Палію було 25 років. З ним попрощалися 19 червня у Сторожинці.

Солдат Юрій Балан служив у військовій частині А4667. Він загинув 13 червня. Військовому було 46 років. Його поховали19 червня в селі Васловівці.

Михайло Палій та Юрій Балан. Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни
Загиблі військові Михайло Палій та Юрій Балан. Джерело: Чернівецька обласна адміністрація

Дмитро Шевчук був солдатом військової частини А4436. Він загинув під час виконання бойового завдання. Чоловіку був 31 рік. З ним попрощалися 18 червня в селі Кліводин.

Дмитро Шевчук. Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни
Загиблий військовий Дмитро Шевчук. Джерело: Чернівецька обласна адміністрація

Майор Сергій Андрущак служив у військовій частині А2960. Він загинув 10 червня під час виконання бойового завдання на Донеччині. Чоловіку було 28 років. З ним попрощалися 15 червня у Сторожинці.

Старший сержант Олександр Дубовий був військовослужбовцем військової частини А7013. Микола Вайман служив у військовій частині А4165, Їх поховали 15 червня на Алеї Слави Центрального кладовища Чернівців.

З солдатом Миколою Бабленюком, бійцем військової частини А3913, попрощалися 15 червня у Клішківцях.

Сергій Андрущак, Олександр Дубовий, Микола Вайман, Микола Бабленюк. Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни
Загиблі військові Андрій Андрущак, Олександр Дубовий та Микола Вайпан. Джерело: Чернівецька обласна адміністрація

Дмитро Писарчук служив у військовій частині А4056. Йому був 41 рік. Після початку повномасштабного вторгнення він разом з сім'єю виїхав з Херсону на Буковину. Згодом добровольцем вступив до лав ЗСУ. Писарчук загинув внаслідок ворожого обстрілу. З ним попрощалися 14 червня в селі Кам'яна.

Дмитро Писарчук. Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни
Загиблий військовий Дмитро Писарчук. Джерело: Чернівецька обласна адміністрація

12 червня у селі Кам'янка попрощалися з Анатолієм Крамарем, який служив у військовій частині А7013. Військовий загинув 7 червня внаслідок осколкового поранення, яке отримав під час ворожого обстрілу у Запорізькій області. Йому було 46 років.

Андрій Крамар – військовий з Буковини, який загинув на війні
Загиблий військовий Анатолій Крамар. Джерело: Чернівецька обласна адміністрація

11 червня у селі Селятин прощаються з солдатом Володимиром Євзрезовим, який загинув внаслідок поранення на російсько-українській війні.

Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни. Згадуємо їх
Євзрезова Володимир. Джерело: facebook / Чернівецька ОВА

10 червня у селі Мамаївці попрощались з солдатом Володимиром Гоголем, який загинув на Донеччині.

Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни. Згадуємо їх
Чернівецька обласна рада

8 червня в області прощалися з полеглими на війні Михайлом Куриком, Олексієм Чокіним та Миколою Пашковським. Старшому солдату Михайлу Курику було 25 років. Він загинув поблизу Макіївки на Луганщині 4 червня від поранень, внаслідок обстрілу противником позицій з міномету та станкового протитанкового гранатомету. З Михайлом прощалися в місті Сторожинець.

31-річний солдат Олексій Чокін був бойовим медиком. Загинув 1 червня під час бою поблизу селища Спірне на Донеччині. У військового залишився син. Прощання відбулося в селі Олексіївка. Солдат Микола Пашковський був воїном військової частини А0224. З ним попрощалися на Алеї Слави Центрального кладовища Чернівців.

Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни. Згадуємо їх
Олексій Чокін, Михайло Курик та Микола Пашковський. Джерело: facebook/CVoda

Прикордонник Владислав Андронік загинув 4 червня внаслідок поранень, отриманих Григорівці Донецької області. Він був інспектором прикордонної служби, старшим солдатом. Військовому у вересні мало виповнитись 30 років. З ним попрощались 7 червня у селі Кормань Сокирянської громади.

Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни. Згадуємо їх
Фото: Сокирянська міська рада

Стрілець-гранатометник Микола Горган загинув 30 травня внаслідок мінометно-артилерійського обстрілу поблизу Іванівське на Донеччині. З ним попрощались 3 червня в рідному селі Ломачинці. У загиблого залишилися мати, дружина та двоє синів. Військовому було 46 років.

Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни. Згадуємо їх
Військовий Микола Горган. Фото: Чернівецька ОВА

Стрілець Олексій Костюк загинув 23 травня під час артилерійського та мінометного обстрілів приватного сектору Бахмута, повідомляє Новодністровське радіо. З ним попрощалися 1 червня у Новодністровську.

Олексій Костюк
Військовий Костюк. Фото: Чернівецька ОВА

З Русланом Прусу попрощалися 29 травня у Новодністровську. Він був старшим лейтенантом та учасником АТО. Приїхав з Нідерландів, аби долучитися до українських оборонців. 1 березня 2022 був призваний на військову службу за мобілізацією, повідомила голова громади Наталія Цимбалюк. Військовий загинув 23 травня на західній околиці Бахмута під час артилерійського обстрілу.

Зі старшим солдатом Дмитром Чоканом прощання відбулося 29 травня у селі Банилів-Підгірний. 28-річний військовий загинув 24 травня у Запорізькій області, повідомив голова громади Ігор Матейчук.

Полеглі військові Дмитро Чокан та Руслан Прусу
Полеглі військові Дмитро Чокан та Руслан Прусу. Чернівецька ОВА

Військовий Микола Головатюк був заступником командира 115-ої окремої механізованої бригади ЗСУ. Чоловік був полковником, першим командиром та засновником 8-го окремого гірсько-штурмового батальйону, а згодом начальником штабу 10-ої гірсько-штурмової бригади «Едельвейс», повідомляють на сторінці Чернівецької облради. Він помер від хвороби на передовій російсько-української війни. Поховали військового 28 травня на Центральному кладовищі.

Микола Головатюк
Микола Головатюк. Сокирянська міськрада

Сержант Ілля Тарновецький був воїном військової частини А7187. Йому було 38 років. З ним попрощалися 27 травня у Сторожинці.

Молодший сержант Роман Сорочан був воїном військової частини А4267. З ним попрощалися 27 травня на Алеї Слави Центрального кладовища Чернівців.

Юрій Багрій був радіотелефоністом стрілецького взводу військової частини А0998. Був смертельно поранений внаслідок мінометного обстрілу в районі населеного пункту Часів Яр Донецької області. Йому було 45 років. Про це повідомляє Сокирянська міська рада. З ним попрощалися 27 травня в Сокирянах.

Михайло Ходан був воїном військової частини А4056. Він загинув 21 травня в районі села Павлівка Донецької області. Про це повідомляє Берегометська селищна рада. З ним попрощалися 27 травня в селі Лопушна.

Загиблі військові з Буковини Ілля Тарновецький, Роман Сорочан, Юрій Багрій, Михайло Ходан
Загиблі військові з Буковини Ілля Тарновецький, Роман Сорочан, Юрій Багрій, Михайло Ходан. Чернівецька обласна рада

Рядовий Віктор Востров служив у військовій частині А7187. Він загинув 18 травня на Луганщині, повідомляють на Facebook-сторінці Неполоковецької громади. Чоловіку було 54 роки. Його поховали 26 травня в селі П’ядиківці.

Солдат Олександр Донич був гранатометником 10-ої гірсько-штурмової бригади, служив у військовій частині А4267. Він загинув на Донеччині. Донич був учасником миротворчих місій в Іраку та Косово. До лав ЗСУ долучився торік навесні, повідомляють на Facebook-сторінці Глибоцької громади. З військовим прощалися 26 травня в селищі Глибока.

Загиблі військові Віктор Востров та Олександр Донич
Загиблі військові Віктор Востров та Олександр Донич. Чернівецька обласна адміністрація

Віталій Барановський, солдат військової частини А4436, загинув 19 травня внаслідок обстрілу на Донеччині. Чоловіку було 48 років, повідомляє на своїй Facebook-сторінці голова Сторожинецької громади Ігор Матейчук. З військовим попрощалися в селі Стара Жадова 26 травня.

Солдат Іван Мачушак, воїн військової частини А3029, загинув 13 лютого внаслідок мінометного обстрілу на Донеччині. Про це повідомляють на Facebook-сторінці Ставчанської сільради. Чоловік брав участь в АТО й у першій дні повномасштабного вторгнення вступив до лав ЗСУ. Йому було 44 роки. Військового поховали у Ставчанах 26 травня.

Загиблі військові Віталій Барановський та Іван Мачушак
Загиблі військові Віталій Барановський та Іван Мачушак. Чернівецька обласна адміністрація

Георгій Ністрян служив у військовій частині А4267. З ним прощалис 25 травня в селі Тарасівці Ванчиковецької громади.

Рядового Миколу Ковалика, військовослужбовця військової частини А4570, поховали 25 травня в Заставні.

Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни. Згадуємо їх
Загиблі військові Георгій Ністрян та Микола Ковалик. Чернівецька обласна адміністрація

Старший сержант Марчел Гуцкал служив у військовій частині А4007. З ним прощались 24 травня в селі Динівці.

З солдатом Яном Будьковим, військовослужбовцем військової частини А4056, прощання відбулось 24 травня в селі Чепоноси.

Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни. Згадуємо їх
Загиблі військові Марчел Гуцкал та Ян Будьков. Чернівецька обласна адміністрація

Сержант Анатолій Дронь служив у військовій частині А4247. З 2014 року він займався волонтерством, а після повномасштабного вторгнення вступив до лав ЗСУ. З військовим попрощалися 23 травня в селі Баламутівка.

Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни. Згадуємо їх
Загиблий військовий Анатолій Дронь. Джерело: Чернівецька обласна адміністрація

Іван Варварич був солдатом військової частини А1126. Він загинув 18 травня на Луганщині. З ним попрощалися 22 травня в селі Луковиця.

Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни. Згадуємо їх
Чернівецька обласна рада

Солдат Григорій Ганзюк служив у військовій частині А4267. Чоловік загинув 16 травня внаслідок обстрілу протитанковими ракетами в Бахмутському районі. Йому було 33 роки. З Ганзюком попрощалися 19 травня у Новодністровську.

Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни. Згадуємо їх
Загиблий військовий Григорій Ганзюк. Джерело: Чернівецька облрада

Молодший сержант Дмитро Грабко був воїном військової частини 3028. Йому було 25 років. До повномасштабного вторгнення був воротарем футбольного клубу "Рідківці" та тренував дітей. У квітні 2022 року його зарахували на службу в Національну гвардію України. З Грабком попрощалися 18 травня в селі Рідківці.

Андрій Гриджук був солдатом військової частини А2988. Чоловіку був 41 рік. У нього залишилися дружина та двоє дітей, повідомив на Facebook-сторінці голова Хотинської громади Андрій Дранчук. Військового поховали 18 травня у Хотині.

Старшина Олександр Бліско служив у військовій частині А3715. З ним попрощалися 18 травня на Алеї Слави Центрального кладовища Чернівців.

Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни. Згадуємо їх
Загиблі військові Дмитро Грабко, Олександр Бліско та Андрій Гриджук. Джерело: Чернівецька обласна адміністрація

Василь Тоцький служив у військовій частині 9937. Він загинув 9 травня на Донеччині. Чоловіку був 41 рік. З ним попрощалися 16 травня у Сокирянах.

Солдата Вадима Вельгуша, воїна військової частини 2144, поховали 16 травня на Центральному кладовищі в Чернівців.

Василь Тоцький та Вадим Вельгуш. Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни
Загиблі військові Василь Тоцький та Вадим Вельгуш. Джерело: Чернівецька обласна адміністрація

З молодшим сержантом Іваном Косованом, воїном військової частини А4069, попрощалися 15 травня в селі Верхні Станівці.

Сержант Юрій Калим служив у військовій частині А2802. Його поховали 15 травня на Центральному кладовищі Чернівців.

Юрій Калим та Іван Косован. Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни
Загиблі військові Юрій Калима та Іван Косован. Джерело: Чернівецька обласна адміністрація

Солдат Андрій Бойчук служив у військовій частині 2144. Він загинув 10 травня поблизу Бахмута. Йому було 44 роки. З Бойчуком попрощалися 14 травня у Берегометі.

Андрій Бойчук. Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни. Згадуємо їх
Військовий Андрій Бойчук. Фото: Facebook/ Чернівецька обласна рада

Старший сержант Павло Бідіний служив у військовій частині А1008. Він загинув 7 травня внаслідок артобстрілу на Харківщині. Бідіному було 27 років. З ним прощалися 12 травня в Сторожинці.

Іван Корпан був старшим солдатом військової частини А7187. Він загинув 7 травня внаслідок стрілецького обстрілу на Донеччині. Військовому було 25 років. Прощання з ним відбулося 12 травня в селі Лопушна.

Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни. Згадуємо їх
Загиблі військові Павло Бідіний та Іван Корпан. Джерело: Чернівецька обласна адміністрація

Солдат Андрій Гасяк служив у військовій частині 2195. Під час виконання бойового завдання на Луганщині отримав поранення. Проходив реабілітацію, але не зміг одужати. Чоловіку було 27 років. Його поховали 11 травня у селі П'ядиківці.

Андрій Гасяк. Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни. Згадуємо їх
Військовий Андрій Гасяк. Джерело: Чернівецька обласна адміністрація

Сержант Віталій Катрюк служив у військовій частині А3715. Він загинув 6 травня на Донеччині. Чоловіку було 44 роки. Його поховали 10 травня в селі Ревне Мамаївської громади

Віталій Катрюк.Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни. Згадуємо їх
Загиблий військовий Віталій Катрюк. Джерело: Чернівецька обласна адміністрація

Старший сержант Дмитро Корбутяк служив у військовій частині 2144. Внаслідок бойових дій під Бахмутом він отримав поранення та втратив ногу. Перебував на лікуванні у Дніпрі. Корбутяку було 39 років. Його поховали 9 травня на Алеї Слави Центрального кладовища Чернівців.

Старший солдат Микола Моцко був воїном військової частини А3892. Він загинув 5 травня під час виконання бойового завдання на Донеччині. До повномасштабного вторгнення Моцко працював лісником у Шепітському лісництві. Чоловіку було 28 років. У нього залишилися дружина та донька. З Моцком попрощалися 9 травня в селі Шепіт.

Військові з Буковини Микола Моцко та Дмитро Корбутяк, які полягли у боях від початку повномасштабної війни. Згадуємо їх
Загиблі військові Дмитро Корбутяк та Микола Моцко. Джерело: Чернівецька обласна адміністрація, Подільський лісовий офіс

Солдат Ілля Кміть служив у військовій частині А4436. Загинув 18 лютого під час виконання бойового завдання в Донецькій області. Військовому було 42 роки. Його поховали 6 травня в селі Брусниця.

Ілля Кміть. Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни. Згадуємо їх
Джерело: Чернівецька обласна адміністрація

Старший сержант Валентин Лотанюк служив у військовій частині А3137. З 2015 року брав участь у бойових діях. 24 листопада військовий отримав поранення й помер 30 квітня після тривалого лікування. Чоловіку було 56 років. З Лотанюком попрощалися 3 травня в селі Зруб-Комарівський.

Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни. Згадуємо їх
Загиблий військовий Валентин Лотанюк. Джерело: Чернівецька обласна адміністрація

Микола Чобан був молодшим сержантом у військовій частині А4436. Він загинув 28 квітня на Донеччині, повідомив на Facebook-сторінці голова Великокучурівської громади Василь Тодеренчук. Чоловіку було 47 років. З ним попрощалися 2 травня в селі Великий Кучурів.

Солдат Віталій Кочурка служив у військовій частині А7369. Він отримав важке поранення внаслідок танкового обстрілу на Донеччині та загинув під час евакуації до стабілізаційного пункту, повідомив на Facebook-сторінці голова Вашковецької громади Іван Янко. Військовому був 51 рік. Його поховали 2 травня у Вашківцях.

Солдата Сергія Пишкова, воїна військової частини А7187, поховали 2 травня на Алеї Слави Центрального кладовища Чернівців.

Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни. Згадуємо їх
Загиблі військові Микола Чобан, Сергій Пишков та Віталій Кочурка. Джерело: Чернівецька обласна адміністрація

Солдат Іван Сироєд служив у військовій частині А4056. Він загинув 23 квітня на Донеччині. Чоловіку було 44 роки. Його поховали 1 травня в селі Костинці.

Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни. Згадуємо їх
Загиблий військовий Іван Сироєд. Джерело: Чернівецька обласна адміністрація

Микола Різун був бійцем військової частини А4436. З ним попрощалися 29 квітня в селі Банилів.

Тарас Коврик був старшим солдатом військової частини А4436. Прощання з військовим відбулося 29 квітня у Глибоці.

Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни. Згадуємо їх
Facebook/Чернівецька ОВА

Солдат Дмитро Дутка служив у військовій частині А4051. Він загинув поблизу Бахмута. З ним попрощалися 27 квітня в селі Чорногузи.

Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни. Згадуємо їх
Загиблий військовий Дмитро Дутка. Джерело: Вижницька міськрада

Сержант Анатолій Горянчук служив у військовій частині А4436. Його поховали 26 квітня у Кельменцях. У чоловіка залишився син.

Солдат Віталій Паращук був воїном військової частини А4084. З ним прощалися 26 квітня на Садгірському кладовищі у Чернівцях.

Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни. Згадуємо їх
Загиблі військові Анатолій Горянчук та Віталій Паращук. Джерело: Чернівецька обласна адміністрація

Старший солдат Роман Бабич був медиком, служив понад рік. Загинув від уламків снаряда. З ним попрощалися 23 квітня в селі Чуньків.

Прощання з солдатом Олександром Вержаком, воїном військової частини А0224, відбулося 24 квітня в селі Подвірне.

Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни. Згадуємо їх

Солдат Юрій Долгий був стрільцем-санітаром мотопіхотного відділення військової частини А4267. Військовому було 23 роки. Чоловік загинув 17 квітня 2023 року внаслідок мінометного обстрілу в Бахмутському районі на Донеччині. З ним прощалися 22 квітня у селі Олексіївка, Дністровського району.

Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни. Згадуємо їх
Сокирянська міська рада

Старший солдат Олександр Унгурян служив у військовій частині А4436. Йому було 35 років. З військовим попрощалися 20 квітня в селі Суховерхів.

Олександр Мензул був оператором взводу протитанкових ракет військової частини А4436. Він загинув 16 березня внаслідок артилерійського обстрілу на Донеччині. Йому було 46 років. Майже місяць його вважали зниклим безвісти. Військового поховали 20 квітня в селі Лопатів.

Прощання зі солдатом Михайлом Палієм, який служив у військовій частині А0536, відбулося 20 квітня в селі Подвірне. Чоловік загинув на Донеччині.

Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни. Згадуємо їх
Загиблі військові Олександр Унгурян, Михайло Палій та Олександр Мензул. Джерело: Чернівецька обласна адміністрація

Капітана Остапа Томюка, який служив у військовій частині А4436, поховали 19 квітня в селі Новий Киселів.

Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни. Згадуємо їх
Загиблий військовий Остап Томнюк. Джерело: Чернівецька обласна адміністрація

Старшого сержанта Сергія Мендришору, воїна військової частини 2144, поховали 18 квітня у Берегометі.

Прапорщик Віталій Вірста воював з 2016 року. З ним попрощалися 18 квітня в селі Шипинці.

Солдат Віталій Головатюк служив у військовій частині А0536. Військовому було 42 роки, йдеться на сайті Лівинецької громади. Його поховали в селі Зелена.

Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни. Згадуємо їх
Віталій Головатюк. Джерело: facebook/CVoda

Старший сержант Олександр Соломко служив у військовій частині А4436. Він загинув в районі села Іванівське на Донеччині. Олександр Соломко — рідний брат голови Банилівської сільської громади Василя Соломка. З військовим попрощались 15 квітня у Банилові.

Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни. Згадуємо їх
Олександр Соломко. Джерело: Facebook /rayradavn

Солдат Ярослав Королюк служив у військовій частині А3892. Він загинув 10 квітня на Донеччині, повідомляють на Facebook-сторінці Берегометської селищної ради. З ним попрощалися 14 квітня в селі Мигове.

Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни. Згадуємо їх
Загиблий військовий Ярослав Королюк. Джерело: Берегометська селищна рада

Старший солдат Станіслав Івашкевич був стрільцем у військовій частині А4436. Він загинув 18 лютого внаслідок мінометного обстрілу на Донеччині. Раніше його вважали зниклим безвісти. У червні 2022 року разом з дружиною та сином приїхали до Сокирянської громади з Авдіївки Донецької області. З ним попрощалися 13 квітня у Селищі.

Старшого солдата Віталія Лисюка, воїна військової частини А2582, та солдата Василя Волошенюка, воїна військової частини А4436, поховали 13 квітня на Алеї Слави Центрального кладовища Чернівців.

Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни. Згадуємо їх
Загиблі військові Станістав Івашкевич, Віталій Лисюк та Василь Волошенюк. Джерело: Чернівецька обласна адміністрація

Солдат Василь Шевчук служив у військовій частині А4436. Він загинув 18 лютого на Донеччині. З ним попрощалися 13 квітня у Берегометі.

Солдат Іван Житар, був воїном військової частини А4436. Його поховали 13 квітня у Новоселиці.

Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни. Згадуємо їх
Загиблі військові Іван Житар та Василь Шевчук. Джерело: Чернівецька обласна адміністрація

За старшим сержантом Анатолієм Пержулом, воїном військової частини А4436, попрощалися 12 квітня в селі Шебутинці.

Прощання з солдатом Генадієм Горянчуком, воїном військової частини А3719, відбулося 12 квітня в селі Верхня Слобода.

Солдата Артура Кречупяка, воїна військової частини А4638, поховали 12 квітня в селі Старі Бросківці.

Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни. Згадуємо їх
Загиблі військові Артур Кречуняк, Генадій Горянчук та Анатолій Пержул. Джерело: Чернівецька обласна адміністрація

Старшого солдата Юрія Присакара, який служив у військовій частині А4010, поховали 11 квітня в селі Новоолексіївка.

Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни. Згадуємо їх
Загиблий військовий Юрій Присакар. Джерело: Сокирянська міська рада

Молодшого сержанта Івана Ротара, воїна військової частини А4123, поховали 10 квітня у Костичанах.

Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни. Згадуємо їх
Загиблий військовий Іван Ротар. Джерело: Чернівецька ОВАда

Старшого сержанта Назара Ніколайка, воїна військової частини А0224, поховали 8 квітня в селі Колбочин.

Зі старшим солдатом Миколою Якимчуком, воїном військової частини А4436, попрощалися 8 квітня у Хотині.

Матроса Сергія Польового, воїна військової частини А1965, поховали 8 квітня в селі Костинці.

Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни. Згадуємо їх
Загиблі військові Сергій Польовий, Назар Ніколайко та Микола Якимчук. Джерело: Чернівецька ОВА

Олександра Борецького, воїна військової частини А7220, поховали 7 квітня у Сокирянах.

З головним сержантом Сергієм Матейчуком, військовослужбовцем військової частини А4267, попрощалися 7 квітня у Мамаївцях.

Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни. Згадуємо їх
Загиблі військові Олександр Борецький та Сергій Матейчук. Джерело: Чернівецька облрада

Штаб-сержанта Дениса Довганя, воїна військової частини 9937, поховали 6 квітня в селі Черепівці Глибоцької громади.

З солдатом Сергієм Кулієм, воїном військової частини А7220, попрощалися 6 квітня у Сокирянях.

Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни. Згадуємо їх
Загиблі військові Денис Довгань та Сергій Кулій. Джерело: Чернівецька обласна адміністрація

Солдата Івана Назарія, воїна військової частини А1126, поховали 4 квітня в селі Задубрівка.

Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни. Згадуємо їх
Загиблий військовий Іван Назарій. Джерело: Чернівецька облрада

З Романом Мельником, солдатом військової частини А4267, попрощалися 4 квітня в селі Молодія.

Івана Власова, солдата військової частини А4267, поховали 4 квітня в селі Комарів.

Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни. Згадуємо їх
Загиблі військові Роман Мельник та Іван Власов. Джерело: Чернівецька обласна адміністрація

Молодшого сержанта Юрія Дмитренка, військовослужбовця військової частини А4436, поховали 2 квітня в селі Васловівці.

Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни. Згадуємо їх
Загиблий військовий Юрій Дмитренко. Джерело: Чернівецька обласна рада

З майстром-сержантом Володимиром Никитюком, воїном військової частини 9938, попрощалися 31 березня на Алеї Слави Центрального кладовища Чернівців.

Солдата Віталія Фіру, воїна військової частини А3029, поховали 31 березня у Заставні.

Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни. Згадуємо їх
Загиблі військові Володимир Никитюк та Віталій Фіра. Джерело: Чернівецька обласна адміністрація

З молодшим сержантом Миколою Попеску, воїном військової частини А7184, та Андрієм Березовським, який служив у військовій частині А4436, попрощалися 30 березня на Алеї Слави Центрального кладовища Чернівців.

Солдата Віктора Мандзюка, воїна військової частини А4436, поховали 30 березня в селі Грушівці.

Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни. Згадуємо їх
Загиблі військові Микола Попеску, Віктор Мандзюк та Андрій Березовський. Джерело: Чернівецька обласна адміністрація

Майстра-сержанта Віталія Бойчука, воїна військової частини А0998, поховали 30 березня в Селятині.

Солдата Дмитра Чернея, воїна військової частини А4267, поховали 30 березня в Магалі.

З солдатом Сергієм Войною, воїном військової частини А3029, попрощалися 30 березня в селі Сербичани.

Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни. Згадуємо їх
Загиблі військові Дмитро Черней, Сергій Война та Віталій Бойчук. Джерело: Чернівецька обласна адміністрація

Зі старшим солдатом Василем Монюком, воїном військової частини А4436, попрощалися березня в селі Веренчанка.

Солдата Андрія Віхрова, воїна військової частини А7185, поховали 28 березня на Алеї Слави Центрального кладовища Чернівців.

Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни. Згадуємо їх
Загиблі військові Андрій Віхров та Василь Монюк. Джерело: Чернівецька обласна адміністрація

З солдатом Олегом Гречком, воїном військової частини А4007, попрощалися 27 березня у Вашківцях.

Рядового Богдана Пульберга, воїна військової частини А3029, поховали 27 березня в Новоселиці.

Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни. Згадуємо їх
Загиблі військові Олег Гречко та Богдан Пульберг. Джерело: Чернівецька обласна адміністрація

З солдатом Олексієм Карлійчуком, воїном військової частини Т0330, попрощалися 26 березня в селі Кам'янка.

Рядового Дмитра Ковергу, воїна військової частини А1008, поховали 26 березня в селі Грозинці.

Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни. Згадуємо їх
Олексій Карлійчук та Дмитро Корвега. Фото: Facebook/Чернівецька ОВА

З сержантом Василем Гриндеєм, воїном військової частини А4056, попрощалися 25 березня в селі Коровія.

Солдата Андрія Зеленюка, воїна військової частини А0989, поховали 25 березня в селі Дихтинець.

Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни. Згадуємо їх
Загиблі військові. Фото: Чернівецька військова адміністрація

З солдатом Андрієм Заінчуковським, воїном військової частини А4355, попрощалися 24 березня в селі Панка.

Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни. Згадуємо їх
Загиблий військовий Андрій Заінчуковський. Джерело: Чернівецька обласна рада

Солдата Миколу Іонуцу, воїна військової частини А4722, поховали 23 березня в селі Черепківці.

Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни. Згадуємо їх
На фото загиблий військовий Микола Іонуца. Джерело: Чернівецька облрада

Старшого солдата Юрія Боднарюка, воїна військової частини А4267, поховали 22 березня у селищі Глибока.

Прощання зі старшим солдатом Петром Королюком, воїном військової частини А4436, відбулося 22 березня в селі Мигове. Солдата Геннадія Кишку, воїна військової частини А4436, поховали 22 березня у Вашківцях.

Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни. Згадуємо їх
Загиблі військові Геннадій Кишка, Юрій Боднарюк та Петро Королюк. Джерело: Чернівецька обласна рада

Старшого сержанта Руслана Ливицького, воїна військової частини А4436, поховали 22 березня в селі Бурдюг.

З солдатом Борисом Филипчуком, воїном військової частини А7013, попрощалися 22 березня в селі Степанівка.

Сержанта Анатолія Ходана, воїна військової частини А7013, поховали 22 березня в селі Слобода-Комарівці.

Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни. Згадуємо їх
Загиблій військові Руслан Ливицький, Анатолій Ходан та Борис Филипчук. Джерело: Чернівецька обласна рада

Солдата Андрія Дедковського, воїна військовій частині А2120, солдата Рурака Костянтина, воїна військової частини А3892, та молодшого сержанта військової частини А2962 Валерія Сеітова поховали 20 березня на Алеї Слави Ценрального кладовища Чернівців.

Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни. Згадуємо їх
На фото загиблі військові Валерій Сеітов, Андрій Дедковський та Рурак Костянтин. Джерело: Чернівецька обласна рада

З солдатом Сергієм Турчинським, військовослужбовцем військової частини А7014, попрощалися в Кіцмані 19 березня.

Солдата Іона Сермана, військовослужбовця військової частини А4267, поховали 18 березня в селі Йорданешти.

Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни. Згадуємо їх
Сергій Турчинський та Іон Серман. Фото: Facebook / Чернівецька обласна рада

Солдата Сергія Цуркана, воїна військової частини А7220, поховали в Новодністровську. З солдатом Валентином Січкарем, воїном військової частини А4123, попрощалися в Хотині. Похорони відбулися 17 березня.

Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни. Згадуємо їх
Загиблі військові Сергій Цуркан та Валентин Січкар. Джерело: Чернівецька обласна рада

З молодшим сержантом Максимом Мудряком, воїном військової частини А1008 та солдатом Олегом Дозиденком, воїном військової частини А4355, попрощалися на Алеї Слави Ценрального кладовища Чернівців.

Солдата Василя Безкоровайного, воїну військової частини А7186,поховали в селі Коритне. Похорони відбулися 16 березня.

Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни. Згадуємо їх
Загиблі військові Максим Мудряк, Василь Безкоровайний та Олег Дозиденко.. Джерело: Чернівецька облрада

Cолдата Сергія Галущака, військовослужбовцем військової частини А0536, поховали 15 березня в селі Вашківці.

Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни. Згадуємо їх
Сергій Галущак. Фото: facebook/oblrada.cv.ua

З молодшим сержантом Василем Демчуком, воїном військової частини А0536 та солдатом Андрієм Месюком, воїном військової частини 1241, попрощалися на Алеї Слави Ценрального кладовища Чернівців.

Солдата Євгена Жугаєвича, воїна військової частини А4056, поховають в Сторожинці. Похорони військових відбулися 14 березня.

Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни. Згадуємо їх
На фото Василь Демчук, Євген Жугаєвич та Андрій Месюк. Джерело: Чернівецька облрада

Солдата Василя Мойсеєнка, воїна військової частини А4267, поховали 13 березня в селі Клішківці.

Солдата Михайла Міронова, воїна військової частини А4267, поховали в Сокирянах. З солдатом Станіславом Макайдою, воїном військової частини А0224, попрощалися в селі Недобоївці. Похорони відбулися 12 березня.

Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни. Згадуємо їх
Фото: Facebook / Чернівецька ОВА

Старшого солдата Іллю Руснака, воїна військової частини А4436, поховали в селі Старий Вовчинець. З солдатом Сергієм Божескулом, воїном військової частини А3715, попрощались в селі Великий Кучурів. З солдатом Михайлом Ткачуком, воїном військової частини А7186, попрощались на Алеї Слави Центрального кладовища Чернівців. Похорони відбулися 10 березня.

Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни. Згадуємо їх
На фото Михайло Ткачук, Ілля Руснак та Сергій Божескул. Джерело: Обласна рада, facebook/Кам'янецька громада

Майора Андрія Луканюка, воїну військової частини А0284 та солдата Максима Гібадулліна, воїна військової частини А0224, поховали на Алеї Слави Центрального кладовища Чернівців. З солдатом Михайлом Каланчею, воїном військової частини А4267, попрощалися в селищі Глибока. З солдатом Максимом Колісником, воїном військової частини А3029, попрощалися в селі Владична.

Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни. Згадуємо їх
Андрій Луканюк, Максим Гібадуллін, Михайло Каланча, Максим Колісник. Фото: Facebook / Чернівецька ОВА

Старшого солдата Віталія Бахира, воїна військової частини А4436, поховали в селі Слобода-Комарівці. Солдата Віктора Откидача, воїна військової частини А3029, поховали в селі Селище. Солдата Андрія Тимошенка, воїна військової частини А1815, поховали в селі Бернове.

Військових поховали 9 березня.

Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни. Згадуємо їх
Віталій Бахир, Віктор Откидач і Андрій Тимошенко. Фото: Facebook / Чернівецька ОВА

Лейтенанта Івана Варчука, воїна військової частини А7220, поховали в місті Сокиряни. З солдатом Іваном Беринчаном, воїном військової частини А4267, попрощалися в селі Михайлівка. Солдата Сергія Атеса, воїном військової частини А4722, поховали на Садгірському кладовищі у Чернівцях. Похорони відбулися 8 березня.

Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни. Згадуємо їх
Загиблі військові Іван Варчук, Іван Беринчан та Сергій Атес. Джерело: Обласний центр комплектування

Солдата Сергія Зав'ялова, воїна військової частини А3029, відбудеться в селі Валя Кузьмина. Солдата Володимира Балабу, воїна військової частини А4355, поховали на Алеї Слави Центрального кладовища Чернівців. Похорони відбулися 7 березня.

Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни. Згадуємо їх
На фото загиблі військові Сергій Зав'ялов та Володимир Балаба. Джерело: Чернівецький ТЦК та СП

Старшого солдата Віктора Тимчука, воїна військової частини А4267, в останній шлях поховали в селі Сербичани. З солдатом Іваном Курчаком, воїном військової частини А4007, попрощалися в селі Ошихліби. Похорони відбулися 6 березня.

З Ігорем Билінським, військовослужбовцем військової частини А7186, попрощалися 5 березня в селі Дихтинець.

Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни. Згадуємо їх
Віктор Тимчук, Іван Курчак, Ігор Билінський. Фото: Чернівецький обласний ТЦК та СП

З сержантом Василем Глінським, воїном військової частини А4267, попрощалися в Герці. Солдата Іллю Русу, воїна військової частини А4436, поховали в селищі Глибока. Похорони відбулися 4 березня.

Солдата Віктора Буряковського, військовослужбовця військової частини А4436, поховали в селі Задубрівка 3 березня.

Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни. Згадуємо їх
Фото: Чернівецький обласний ТЦК та СП

Солдата Андрія Дмитрюка, воїна військової частини 3035, поховали в селі Витилівка. З солдатом Іваном Овачуком, воїном військової частини А4436, попрощалися в селі Корчівці. Солдата Павла Якимчука, воїна військової частини А4069, поховали в Хотині. Похорони військових відбулися 2 березня.

Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни. Згадуємо їх
На фото загиблі військові Андрій Дмитрюк, Іван Овачук та Павло Якимчук. Джерело: Обласний центр комплектування

Сержанта Олександра Кривобока з військової частини 2382 та солдата Ігоря Нагірного з військової частини А0693 поховали в Сторожинці. З солдатом Дмитром Рошкою, воїном військової частини А3029, попрощалися в Сокирянах. Похорони відбулися 1 березня.

Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни. Згадуємо їх
На фото загиблі військові Олександр Кривобок, Дмитро Рошка та Ігор Нагірний. Джерело: Чернівецький обласний центр комлектування

Солдата Василя Катана, військовослужбовця військової частини А3892, поховали селі Задубрівка 28 лютого.

З сержантом Юрієм Борисовим, військовослужбовцем військової частини А4436, попрощалися в селі Крутеньки 27 лютого.

Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни. Згадуємо їх
Василь Катан, Юрій Борисов. Фото: Чернівецький обласний ТЦК та СП
Читайте також: "Найважче, коли гинуть діти". Як пережити втрату близької людини на війні — інтерв'ю з психологинею

З солдатом Василем Даскалюком, військовослужбовцем військової частини А7186, попрощалися на Алеї Слави Центрального кладовища Чернівців 25 лютого.

Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни. Згадуємо їх
Василь Даскалюк. Фото: Чернівецький обласний ТЦК і СП

Молодшого сержанта Сергія Скворцова, воїна військової частини А4069, а також солдатів Івана Яківчика та Олексія Боднара з військової частини А4436 поховали на Алеї слави Центрального кладовища Чернівців.

Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни. Згадуємо їх
На фото загиблі військові Сергій Скворцов, Іван Яківчик, Олексій Боднар. Джерело: Обласний центр комплектування

Зі старшим сержантом Віталієм Рудницьким, воїном військової частини А4436, попрощалися в селі Недобоївці. Солдата Дмитра Костенюка, воїна військової частини А0281, поховали в селі Погорілівка. З солдатом Сергієм Федорюком, воїном військової частини А3029, попрощалися в Сторожинці. Солдата Дмитра Кадика, воїна військової частини А0224, поховали в Новодністровську.

Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни. Згадуємо їх
Віталій Рудницький, Дмитро Костенюк, Сергій Федорюк, Дмитро Кадик. Фото: Чернівецький обласний ТЦК та СП

Молодшого сержанта Івана Маковійчука поховали у Вижниці. З солдатами Іллею Боднарашеком та Костянтином Паламарюком попрощалися в селищі Берегомет. Солдата Іллю Візира поховали в селі Лукавці.

Похорони відбулися 24 лютого.

Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни. Згадуємо їх
Іван Маковійчук, Ілля Боднарашек, Костянтин Паламарюк, Ілля Візир. Фото: Чернівецький обласний ТЦК та СП

З солдатом Андрієм Коренковичем, військовослужбовцем військової частини А0281, попрощалися 23 лютого в селі Тораки.

Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни. Згадуємо їх
На фото загиблий військовий Андрій Коренкович. Джерело: Чернівецький обласний центр комплектування

Молодшого сержанта Ігоря Тодиренчука, воїна військової частини А3892, поховали в селі Великий Кучурів. Сержанта Олега Манкевича, воїна військової частини А3028, поховали о 10:00 в селі Ожеве. З солдатом Іваном Кирильчуком, воїном військової частини А3029, попрощалися в селі Добринівці. Військових поховали 22 лютого.

Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни. Згадуємо їх
На фото загиблі військові Олег Манкевич, Іван Кирильчук та Ігор Тодиренчук. Джерело: Обласний центр комплектування

З солдатом Сергієм Чебаном, військовослужбовцем військової частини А4069, попрощалися 20 лютого в селі Дністрівка.

Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни. Згадуємо їх
На фото загиблий військовий Сергій Чебан. Джерело: Facebook / Дністровська районна рада

Солдата Олександра Осипчука, воїна військової частини А2120, поховали в селі Зелений Гай. З солдатом Василем Коваленком, воїном військової частини А3029, попрощалися в селі Нижні Станівці. Військових поховали 19 лютого.

Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни. Згадуємо їх
Олександр Осипчук та Василь Коваленко. Фото: Чернівецький обласний ТЦК та СП

З солдатом Владиславом Колодрівським, воїном військової частини А1126, попрощалися в Заставні. Солдата Миколу Яремчука, воїна військової частини А0284, поховали на Центральному Садгірському кладовищі у Чернівцях. Похорони відбулися 18 лютого.

Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни. Згадуємо їх
Владислав Колодрівський та Микола Яремчук. Фото: Чернівецький обласний ТЦК та СП

З солдатом Володимиром Бабчуком, військовослужбовцем військової частини А4007, попрощалися 16 лютого в селі Звенячин.

Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни. Згадуємо їх
Володимир Бабчук. Facebook / OVKCHUA

Солдата Іллю Нікітюка, воїна військової частини А3715, поховали 15 лютого в селі Росошани.

Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни. Згадуємо їх
Ілля Нікітюк. Джерело: facebook/OVKCHUA

З солдатом Євгеном Шевчуком, військовослужбовцем військової частини А1778, поховали 13 лютого в селі Самушин.

Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни. Згадуємо їх
Євген Шевчук. Фото: Facebook/Вікнянська сільська територіальна громада

Молодшого сержанта Івана Марусика, військовослужбовця військової частини А1126, поховали 12 лютого в селі Кадубівці.

Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни. Згадуємо їх
На фото загиблий військовий Іван Марусик. Джерело: Facebook-сторінка голови громади

Солдата Юрія Рахмаєва, воїна військової частини 2144, поховали 11 лютого в селі Суховерхів.

Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни. Згадуємо їх
На фото загиблий військовий Юрій Рахмаєв. Джерело: Чернівецький обласний центр комплектування

Старшого солдата Олександра Скубича поховали поховають в селі Олексіївка. З молодшим сержантом Геннадієм Гордуном попрощалися в селі Чорногузи. Солдата Сергія Накайчука поховали в селі Росошани, що на Кельменеччині.

Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни. Згадуємо їх
На фото троє загиблих військових – Іван Алупой, Сергій Накайчук та Геннадій Гордун. Джерело: Чернівецький обласний центр комплектування

З солдатом Сергієм Штефуряком попрощалися в селі Чагор. Солдата Івана Алупоя поховали в селі Костичани. З молодшим сержантом Андрієм Коциком попрощалис в селі Ясени.

Військових поховали 10 лютого.

Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни. Згадуємо їх
На фото троє загиблих військових – Сергій Штефуряк, Олександр Скубич та Андрій Коцик. Джерело: Чернівецький обласний центр комплектування

Старшого сержанта Миколу Кузенка, воїна військової частини А4267, поховали в селі Вашківці. Старшого солдата Володимира Гаджу, воїна військової частини А7186, поховали в селі Вовчинець. Зі старшом солдатом Миколою Порфир'євим, воїном військової частини А7186, попрощалися в селі Лукавці.

Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни. Згадуємо їх
На фото троє загиблих військових: Володимир Бойко, Микола Порфир'єв та Микола Кузенко. Джерело: Чернівецький обласний центр комплектування

Солдата Володимира Бойка, воїна військової частини А7186, поховали в селі Глиниця. З солдатом Василем Шевчуком, воїном військової частини А4084, ппопрощалися в селі Орестівка.Солдата Ігоря Томаша, воїна військової частини А0281, впоховали на Алеї Слави Центрального кладовища Чернівців.

Похорони з військовими відбулися 9 лютого.

Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни. Згадуємо їх
На фото троє загиблих військових: Володимир Гаджа, Ігор Томаш та Василь Шевчук

Старшого солдата Івана Матвієвича, воїна військової частини А1556, поховали в селі Олексіївка. Зі старшим лейтенантом Михайлом Осіповим, воїном військової частини А7093, попрощалися в Хотині. Похорони відбулися 8 лютого.

Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни. Згадуємо їх
На фото Іван Матвієвич та Михайло Осіпов. Джерело: Чернівецький обласний центр комплектування

Старшого сержанта Дмитра Куриша поховали у селі Рижа. З солдатом Віталієм Чечулом попрощалися у селищі Путила. Солдата Сергія Тимчука поховали на Алеї Слави Центрального кладовища у Чернівцях. Похорони відбулися 6 лютого.

Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни. Згадуємо їх
На фото Дмитро Куриш, Віталій Чечул та Сергій Тимчук. Джерело: Facebook / Чернівецький обласний ТЦК та СП

Солдата Василя Петрушка, воїна військової частини А4056, поховали 4 лютого в селі Хлівище.

Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни. Згадуємо їх
Василь Петрушко. На фото загиблий військовий Василь Петрушко. Джерело: Facebook/ Чернівецький обласний ТЦК

Молодшого сержанта Іллю Стояна, воїна військової частини А1126, поховали в Сторожинці. З солдатом Андрієм Чорнєєм, воїном військової частини А1302, попрощалися в селі Берегомет. Похорони відбулися 3 лютого.

Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни. Згадуємо їх
Ілля Стоян, Андрій Чорней. Фото: Чернівецький обласний ТЦК та СП

Молодшого сержанта Ігоря Скицька, воїна військової частини А3029, поховали в селищі Кострижівка. З солдатом Валерієм Барбюком, воїном військової частини А1556, попрощалися в селі Малятинці. Солдата Сергія Кулакова, воїна військової частини А3017, поховали в селі Грубна. Похорони відбулися 2 лютого.

Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни. Згадуємо їх
Ігор Скицько, Валерій Барбюк, Сергій Кулаков. Фото: Чернівецький обласний ТЦК та СП

Із солдатом Анатолієм Філіпчуком, воїном військової частини А4010, попрощалися в селі Киселів 1 лютого.

Солдата Дмитра Бабійчука, військовослужбовця військової частини А7187, поховали 31 січня в селі Бобівці.

Старшого лейтенанта Ігоря Перепелицю, воїна військової частини А0501, поховали в селі Гвіздівці. З солдатом Павлом Танигіним, воїном військової частини А4053, попрощалися в селі Іспас. Похорони відбулися 30 січня.

Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни. Згадуємо їх
Анатолій Філіпчук, Дмитро Бабійчук, Ігор Перепелиця та Павло Танигін. Фото: Facebook / Чернівецький обласний ТЦК та СП

Зі старшим сержантом Валерієм Стародубом, воїном військової частини А7220, попрощалися в селі Ломачинці 29 січня.

Старшого солдата Геннадія Нуку, воїна військової частини А3029, поховали в селі Тарасівці. Із солдатом Олександром Ткачуком, воїном військової частини А4267, попрощалися в селі Новоселиця (Дністровський район). Похорони відбулися 27 січня.

Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни. Згадуємо їх
Валерій Стародуб, Олександр Ткачук, Геннадій Нука. Фото: Facebook / Чернівецький обласний ТЦК та СП

Старшого солдата Івана Мітріка, воїна військової частини А7013, поховали Алеї слави Центрального кладовища Чернівців 26 січня.

Солдата Тимура Дольменка, воїна військової частини А0224, поховали в Сторожинці. З солдатом Миколою Мойсюком, воїном військової частини А3892, попрощалися селі Мигове. Похорони відбулися 25 січня.

Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни. Згадуємо їх
Іван Мітрік, Тимур Дольменко, Микола Мойсюк. Фото: Facebook / Чернівецький обласний ТЦК та СП

Головного сержанта Сергія Савчука, воїна військової частини А4267, поховали в селі Драчинці. Сержанта Миколу Клеця, воїна військової частини А1778, поховали в Сторожинці. Похорони відбулися 24 січня.

Старшого солдата Себастіана Акостакіоає, воїна військової частини А4267, поховали в селі Куликівка. Із солдатом Віктором Григорчуком, воїном військової частини А4355, попрощалися в Новоселиці. Похорони відбулися 23 січня

Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни. Згадуємо їх
Сергій Савчук, Микола Клець, Себастіан Акостакіоає, Віктор Григорчук. Фото: Facebook / Чернівецький обласний ТЦК та СП

Із солдатом В’ячеславом Бурдейним, воїном військової частини А0222, попрощалися в селі Чепоноси 22 січня.

Сержанта Сергія Герасимюка, воїна військової частини А4084 та солдата Івана Данського, воїна військової частини А7187, поховали 21 січня на Алеї слави Центрального кладовища Чернівців.

Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни. Згадуємо їх
В'ячеслав Бурдейний, Іван Данський та Сергій Герасимюк. Фото: Чернівецький обласний ТЦК та СП

Із солдатом Євгеном Нечпаєм, воїну військової частини А7220, попрощалися в Новодністровську. Солдата Тодора Скіпора, воїна військової частини А4267, поховали в селі Купка. Солдата Артура Голодригу, воїна військової частини А4267, поховали в селищі Лужани. Похорони відбулися 20 січня.

Солдата Володимира Оршевського, воїна військової частини А1126, поховали 19 січня в селі Просикуряни.

Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни. Згадуємо їх
Євген Нечпай, Тодор Скіпор, Артур Голодрига, Володимир Оршевський. Фото: Чернівецький обласний ТЦК та СП

Старшого лейтенанта Олександра Бизина, воїна військової частини А7187, поховали в Кіцмані. Із сержантом Юрієм Можаром, воїном військової частини А7187, попрощалися в Сторожинці. Солдата Дмитра Скрипея, воїна військової частини А7015, поховали селі Перебиківці. Похорони відбулися 18 січня.

Молодшого сержанта Валентина Мотрюка, військовослужбовця військової частини А7187 поховали 16 січня на Алеї Слави Центрального кладовища Чернівців.

Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни. Згадуємо їх
Олександр Бизин, Юрій Можар, Дмитро Скрипей, Валентин Мотрюк. Фото: Чернівецький обласний ТЦК та СП

З капітаном Петром Ковалюком, військовослужбовцем військової частини А7186, попрощалися в селі Черешенька. Сержанта Івана Бужору, воїна військової частини А7186 поховали о 13:00 в селищі Кути Івано-Франківської області. Похорони відбулися 15 січня.

З солдатом Руслана Марусиком, воїном військової частини А7185, попрощалися 14 січня в селі Кадубівці.

Старшого лейтенанта Володимира Охоту, військовослужбовця військової частини А7014 поховали 13 січня на Алеї Слави Центрального кладовища Чернівців.

Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни. Згадуємо їх
Петро Ковалюк, Іван Бужора, Руслан Марусик, Володимир Охота. Фото: Facebook / Чернівецький обласний ТЦК та СП

Військовий родом з Годилова Віктор Домітращук, воїна військової частини А3719, загинув 8 січня 2023 року в місті Часів Яр, що неподалік Бахмута. У день загибелі бійцю виповнилося 25 років. На початку жовтня на Миколаївщині загинув батько Віктора Володимир. Вони разом вступили до лав ЗСУ на початку повномасштабної війни. Віктора Домітращука поховали 12 січня.

Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни. Згадуємо їх
Віктор Домітращук. Фото: Facebook / Василь Тодеренчук

Лейтенанта Дмитра Істратія, воїна військової частини А0998, поховали в селі Динівці. Солдата Сергія Гладкого, воїна військової частини А3029, поховали в селі Селище. Похорони відбулися 11 січня.

Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни. Згадуємо їх
Дмитро Істратій та Сергій Гладкий. Фото: Чернівецький обласний ТЦК та СП

Штаб-сержанта Віталія Задорожного, воїна військової частини А3719, та сержанта Михайла Колдиніна, воїна військової частини А4056, поховали на Алеї Слави Центрального кладовища Чернівців. Старшого сержанта Сергія Самарського, воїна військової частини А0993, поховали в селі Колінківці. Похорони відбулися 9 січня.

Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни. Згадуємо їх
Віталій Задорожний, Михайло Колдинін та Сергій Самарський. Фото: Чернівецький обласний ТЦК та СП

Солдата Євгенія Басарабу, воїна військової частини А4007, поховали в селі Зелена Липа. Солдата Анатолія Граба, воїна військової частини А2582, поховали в селищі Берегомет. Похорони відбулися 8 січня.

Солдата Анатолія Скворцова, воїна військової частини А0414, поховали в селі Ярівка. Солдата Степана Ніколаєвича, воїна військової частини А4084, поховали в селищі Глибока. Похорони відбулися 6 січня.

Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни. Згадуємо їх
Євгеній Басарабу, Анатолій Граб, Степан Ніколаєвич, Анатолій Скворцов. Фото: Чернівецький обласний ТЦК та СП

Із солдатом Миколою Солованом, воїном військової частини А4007, та солдатом Вадимом Гулеватим, воїном військової частини А1556, попрощалися у Чернівцяз на Алеї Слави Центрального кладовища. Похорони відбулися 5 січня.

Лейтенанта Дмитра Ковальчука, воїна військової частини А7014, поховали в селі Опришени. З солдатом Артемом Стьопкіним, воїном військової частини А3892, попрощалися у Чернівцях на Садгірському кладовищі. Похорони відбулися 4 січня.

Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни. Згадуємо їх
Микола Солован, Вадим Гулеватий, Дмитро Ковальчук, Артем Стьопкін. Фото: Чернівецький обласний ТЦК та СП

Сержанта Василя Катана поховали в селі Годилів. Сержанта Олега Ніврянського поховали в селі Шилівці. Вони були воїнами військової частини А3029. З головним сержантом Романом Хомандяком, воїном військової частини 2195, попрощалися в селі Клішківці. Похорони відбулися 3 січня.

Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни. Згадуємо їх
Василь Катан, Олег Ніврянський, Роман Хомандяк. Фото: Чернівецький обласний ТЦК та СП

Зі старшим солдатом Петром Пелепком з військової частини А3029 попрощалися в селі Нова Жадова 2 січня.

Сержанта Віталія Прінька, воїна військовій частині А3215, поховали на Алеї Слави Центрального кладовища Чернівців 31 грудня.

Молодшого сержанта Ігоря Маника, воїна військової частини А4007, поховали в селі Червона Діброва 30 грудня.

Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни. Згадуємо їх
Петро Пелепко, Віталій Прінько, Ігор Маник, Микола Зюба. Фото: Чернівецький обласний ТЦК та СП

Солдата Василя Олійника, воїна військової частини А3719, попрощалися в селі Іванівці. Солдата Романа Ящука, воїна військової частини А3029, поховали в Новоселиці Солдата Миколу Зюба, воїна військової частини А7186, поховали в селі Селятин. Похорони відбулися 29 грудня.

Лейтенанта Мирослава Факаса, воїна військової частини А1376, поховали в селі Молодія. Солдата Андрія Бурчака, воїна військової частини А7187, поховали на Алеї Слави Центрального кладовища Чернівців. Похорони відбулися 28 грудня.

Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни. Згадуємо їх
Василь Олійник, Роман Ящук, Андрій Бурчак, Мирослав Факас.

Солдата Віталія Соловія з військової частини А1556 поховали в селі Горошівці 27 грудня.

З прапорщиком Сергієм Харитоном, воїна військової частини А4056, попрощалися в селі Банилів-Підгірний. Із старшим солдатом Вадимом Кишкою, воїном військової частини А3631, попрощалися в селі Шебутинці. Похорони відбулися 26 грудня.

Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни. Згадуємо їх
Віталій Соловій, Сергій Харитон, Вадим Кишка. Фото: Чернівецький обласний ТЦК та СП

Лейтенанта Андрія Дідика, воїна військової частини А0414, поховали в селі Білоусівка. З сержантом Владиславом Терентяком, воїном військової частини А4574, попрощалися у селі Брусниця. Старшого солдата Івана Терновецького, воїна військової частини 9938, поховали у селі Кам'яна. Похорони відбулися 25 грудня.

Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни. Згадуємо їх
Андрій Дідик, Владислав Терентяк, Іван Терновецький. Фото: Чернівецький обласний ТЦК та СП

Капітана Віталія Кирилюка, воїна військової частини А4267, поховали в селі Кам'яна. Штаб-сержанта Олександра Білецького, воїна військової частини А2582 поховали в Хотині. З головним сержантом Іваном Бажанським, воїном військової частини А2582, попрощалися у селі Дорошівці. Солдата Миколу Зубаля, воїна військової частини А3029, поховали в селі Кормань.

Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни. Згадуємо їх
Віталій Кирилюк, Олександр Білецький, Іван Бажанський, Микола Зубаль. Фото: Чернівецький обласний ТЦК та СП

Сержанта Юрія Лазоряка, воїна військової частини А4267 та солдата Олега Гороховського, воїна військової частини А7187, поховали на Алеї слави у Чернівцях. Похорони відбулися 24 грудня.

Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни. Згадуємо їх
Юрій Лазоряк та Олег Гороховський. Фото: Чернівецький обласний ТЦК та СП

Солдата Федора Андрієша з військової частини А0284 поховали у Герці. Старшого солдата Василя Тощука та солдата Володимира Видюка, воїнів військової частини А3719, поховали у селі Снячів. Солдатів Юрія Печенежинського, воїна військової частини А7187 та Анатолія Сандуляка, воїна військової частини А1556 поховали у Чернівцях. Похорони відбулися 23 грудня.

Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни. Згадуємо їх
Федір Андрієш, Василь Тощук, Володимир Видюк. Фото: Чернівецький обласний ТЦК та СП

Лейтенанта Олександра Карпа, воїна військової частини А2802 та солдата Василя Дороша, воїна військової частини А4350, поховали у Чернівцях 22 грудня.

Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни. Згадуємо їх
Юрій Печенежський, Анатолій Сандуляк, Олександр Карп, Василь Дорош. Фото: Чернівецький обласний ТЦК та СП

Штаб-сержанта Віктора Растеряєва, воїна військової частини А3029, поховали в селі Черепківці. З солдатом Олександром Палатнюком, воїном військової частини А4267, попрощалися в Сторожинці. Солдата Анатолія Нашкевича, воїна військової частини А3715, поховали в селі Комарівці. Похорони з військовими відбулися 21 грудня.

Старшого солдата Олексія Анікітоя, воїна військової частини А2582, який загинув в перші дні повномасштабного вторгнення на Херсонщині, перепоховали 20 грудня в селі Тарасівці.

Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни. Згадуємо їх
Олексій Анікітой, Віктор Растеряєв, Олександр Палатнюк, Анатолій Нашкевич. Фото: Чернівецький обласний ТЦК та СП

Капітана Вадима Саприкіна, воїна військової частини А7364 та старшого сержанта Павла Федорюка, воїна військової частини А4165, в останній шлях провели на Алеї Слави Центрального кладовища Чернівців.

Загинули два військових із Новоселиччини Валентин Чупак та Сергій Годнюк. З воїнами попрощались 19 грудня.

Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни. Згадуємо їх
Вадим Саприкін, Павло Федорюк, Валентин Чупак, Сергій Годнюк. Фото: Чернівецький обласний ТЦК та СП

Солдата Степана Ткачука, воїна 31 прикордонного загону, в останній шлях провели на Садгірському центральному кладовищі 16 грудня.

Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни. Згадуємо їх
Степан Ткачук. Фото: Чернівецький обласний ТЦК та СП

З сержантом Василем Федоряком, воїном військової частини А1556, попрощались 15 грудня на Алеї Слави Центрального кладовища Чернівців.

Солдат Андрій Шевчук воїн військової частини А3029. З військовим попрощались в селі Коновка 14 грудня.

Із солдатом Сергієм Завязкіним, воїном 31 прикордонного загону, попрощались 13 грудня на Алеї Слави Центрального кладовища Чернівців.

Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни. Згадуємо їх
Василь Федоряк, Андрій Шевчук, Сергій Завязкін. Фото: Чернівецький обласний ТЦК та СП

Із сержантом Андрієм Савчуком, воїном військової частини 2195, прощання відбулось в селі Гвіздівці.

Солдата Василя Кишляка, воїна військової частини А4267, в останній шлях провели в селі Конятин.

Із солдатом Сергієм Григоряком, воїном військової частини А3029, попрощались в селі Мамаївці.

Похорони з військовими провели 11 грудня.

Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни. Згадуємо їх
Андрій Савчук, Василь Кишляк, Сергій Григоряк. Фото: Чернівецький обласний ТЦК та СП

Сержанта Михайла Олівського, воїна військової частини А7013 та солдата Олексія Лозовського, воїна військової частини А4267, в останній шлях провели на Алеї Слави Центрального кладовища Чернівців 8 грудня.

Військовий Дмитро Бучацький загинув 2 грудня під час мінометного обстрілу на Донеччині. Зі старшим солдатом попрощались в селі Мілієве.

Солдата Михайла Зубіна, воїна військової частини А3892, поховали на Алеї Слави Центрального кладовища Чернівців. Похорони відбулись 7 грудня.

Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни. Згадуємо їх
Михайло Олівський, Олексій Лозовський, Дмитро Бучацький, Михайло Зубін. Фото: Чернівецький обласний ТЦК та СП

Прощання з солдатом Віорелом Романюком, воїном військової частини А4084, відбулось в селі Бояни.

Солдата Анатолія Дика, воїна військової частини А2467, в останній шлях провели в місті Сторожинець

Молодший сержант Іван Науменко проходив службу у військовій частині А2120. Прощання з воїном відбулось в селі Лукавці.

Солдата Степана Зеленька, воїна військової частини А0501, в останній шлях провели на на Центральному кладовищі Чернівців. Похорони з військовими відбулись 3 грудня.

Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни. Згадуємо їх
Віорел Романюк, Анатолій Дика, Іван Науменко, Степан Зеленька. Фото: Чернівецький обласний ТЦК та СП

3 грудня провели похорон військового Вячеслава Білого. Чоловік загинув 5 листопада під час виконання бойового завдання внаслідок артилерійського обстрілу на Луганщині.

Білий служив у десантно-штурмових військах. Воїну було 43 роки, у нього залишились доньки.

Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни. Згадуємо їх
Вячеслав Білий. Фото: КлішківціINFO

Солдат Ігор Ботвінко проходив службу у військовій частині А0281. Солдат Денис Шевченко, родом з Мелітополя, боронив землю у складі військової частини А0536. Похорони відбулись 30 листопада.

Прощання з солдатом Іллею Дяконом, воїном військової частини А4267, відбулось 29 листопада в селі Старий Вовчинець.

Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни. Згадуємо їх
Денис Шевченко, Ігор Ботвінко, Ілля Дякон. Фото: Чернівецький обласний ТЦК та СП

З молодшим сержантом Богданом Семенюком, воїном військової частини А4267, попрощались в селі Білівці.

Старшого солдата Івана Руснака, воїна військової частини А4267, в останній шлях провели в селі Круглик.

Із солдатом Володимиром Пантелєєвим, який проходив службу у військовій частині А1008, попрощались в селі Нижні Синівці.

Солдата Андрія Сливку, воїна військової частини А4056, в останній шлях провели в селі Михалкове.

Похорони з військовими відбулись 2 грудня.

Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни. Згадуємо їх
Богдан Семенюк, Іван Руснак, Володимир Пантелєєвий, Андрій Сливка. Фото: Чернівецький обласний ТЦК та СП

Молодшого сержанта Юрія Єремейка, воїна військової частини А3211, в останній шлях провели в селі Борівці. У чоловіка залишились дружина та донька. Військовому було 53 роки. Похорон відбувся 28 листопада.

Зі старшим сержантом Сергієм Боднарем, воїном військової частини А3029, попрощались селі Клокічка. Похорони відбувся 28 листопада.

Солдат Олег Опаєць проходив службу у військовій частині А0224. В останній шлях воїна провели 26 листопада в селі Йорданешти.

Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни. Згадуємо їх
Юрій Єремейка, Сергій Боднар, Олег Опаєць. Фото: Чернівецький обласний ТЦК та СП

На війні загинув військовий Валерій Краснян з позивним "Барс". У 2014 році військовий брав участь у боях на Донбасі, обороняв Донецький аеропорт.

Краснян родом з Глибоцького району. Військовий служив у десантно-штурмовій бригаді, у складі миротворчої місії був у Єревані, Тбілісі, Баку.

Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни. Згадуємо їх
Валерій Краснян. Фото: Григорій Ванзуряк

Прощання з головним сержантом Іваном Дроняком, воїном військової частини А4267, відбулось у місті Вашківці 24 листопада.

22 листопада попрощались із солдатом Віктором Даглі. Чоловік військовослужбовець військової частини А0989. Похорон відбувся в селі Оршівці.

Прощання з солдатом Едуардом Самсоновичем, воїном військової частини А3892, відбулося 21 листопада в місті Кіцмань.

Військові з Буковини, які полягли у боях від початку повномасштабної війни. Згадуємо їх
Іван Дроняк, Віктор Даглі, Едуард Самсонович. Фото: Чернівецький обласний ТЦК та СП

Зі старшим солдатом Петром Чепілєм, воїном військової частини А3719, попрощались в селі Кам’яна.

Солдата Павла Каланчу, воїна військової частини А4165, провели в селі Остриця.

Із солдатом Олександром Самолейко, який проходив службу у військовій частині Національної гвардії України 3018, попрощались у Лужанах. Загинув військовий Олександр Георгіца. Чоловік родом з села Вартиківці.

Прощання з воїнами відбулось 18 листопада.

Від початку повномасштабної війни підтвердили смерть понад 280 військових з Буковини. Згадуємо їх
Петро Чепіль, Павло Каланча, Олександро Самолейко, Олександр Георгіца. Фото: Чернівецький обласний ТЦК та СП

Зі старшим сержантом Сергієм Фрацевіром, воїном військової частини А3029, попрощались на Алеї Слави Центрального кладовища Чернівців.

Молодший сержант Ігор Дубець проходив службу у військовій частині А7187. В останній шлях воїна провели у селі Панка.

Прощання з солдатом Сергієм Бледнюком, воїном військової частини А3715, відбулось у Берегометі.

Прощання з воїнами відбулось 17 листопада.

Від початку повномасштабної війни підтвердили смерть понад 270 військових з Буковини. Згадуємо їх
Сергій Фрацевір, Ігор Дубець, Сергій Бледнюк. Фото: Чернівецький обласний ТЦК та СП

16 листопада попрощались з солдатом військової частини А7187 Йосипом Яновським. Похорон відбувся у Сторожинці. Чоловіку було 57 років.

Військовий із Сокирянщини Микола Колєснік загинув у Луганській області. Прощання із загиблим відбулось в селі Ломачинці 15 листопада. Люди зустрічали тіло загиблого на колінах.

Із солдатом Віталієм Маковійчуком, воїном військової частини А2120, попрощались на Алеї Слави Центрального кладовища Чернівців. Похорон відбувся 11 листопада.

Солдата Сергія Зайця, воїна військової частини А4084, в останній шлях провели в селі Стерче 9 листопада.

Від початку повномасштабної війни підтвердили смерть понад 270 військових з Буковини. Згадуємо їх
Йосип Яновський, Микола Колєснік, Віталій Маковійчук, Сергій Заєць. Фото: Чернівецький обласний ТЦК та СП

Загинув військовий Юрій Косташ. З чоловіком попрощались у Грозинцях, де він проживав. Також загинув Іван Лучак із Зеленого Гаю.

12 листопада поховали старшого сержанта Юрія Плиску, воїна військової частини А4267. Похорон провели у селі Підзахаричі.

Від початку повномасштабної війни підтвердили смерть понад 270 військових з Буковини. Згадуємо їх
Юрій Косташ, Іван Лучак, Юрій Плиску. Фото: Новоселицька міська рада територіальної громади

У боях загинув старший солдат Володимир Браткевич. З ним попрощались в селі Панка 10 листопада. Зі старшим солдатом Олексієм Адомовичем прощалися в селі Нові Бросківці 9 листопада.

Володимир Браткевич та Олексій Адамович
Володимир Браткевич та Олексій Адамович. Facebook / OVKCHUA

7 листопада на Алеї Слави Центрального кладовища Чернівців поховали Дмитра Чекотіла, в місті Новодністровськ — Леоніда Кренца.

Дмитра Чекотіло та Леонід Кренц
Дмитра Чекотіло та Леонід Кренц. Facebook / OVKCHUA

6 листопада у Вижниці попрощались з молодшим сержантом Олександром Чебаном, у селі Рукшин — із солдатом Станіславом Мельничуком.

Олександр Чебан та Станіслав Мельничук
Олександр Чебан та Станіслав Мельничук. facebook/OVKCHUA

Майор Сергій Місевич загинув на Харківщині. Він був військовим з 2014 року, також працював викладачем юридичного факультету ЧНУ. З ним попрощались 4 листопада у Мамаївцях. Солдата Івана Остащука, воїна військової частини А4267, в останній шлях провели в рідному селі Рудка.

Із солдатом Сергієм Романцовим, воїном військової частини А1008, попрощались 4 листопада на Алеї Слави Центрального кладовища Чернівців.

Від початку повномасштабної війни підтвердили смерть понад 270 військових з Буковини. Згадуємо їх
Сергій Місевич, Іван Остащук, Сергій Романцов. Facebook / OVKCHUA

На Сокирянщині попрощались із солдатом Андрієм Грамою, воїном військової частини А4056. Його поховали 2 листопада в селі Василівка.

З солдатом Богданом Кочерганом, воїном військової частини А0409, попрощались на Алеї Слави Центрального кладовища Чернівців.

Андрій Грама та Богдан Кочерган
Андрій Грама та Богдан Кочерган. Facebook / OVKCHUA

2 листопада прощались з солдатами військової частини А3715 — Павлом Данилюком в селі Нові Бросківці та Олександром Мечетіном в селі Шубранець.

Павло Данилюк та Олександр Мечетін
Павло Данилюк та Олександр Мечетін. Суспільне Чернівці

Старший сержант Олександр Комариця проходив службу в військовій частині А4007. Прощання з воїном відбулося в селі Конятин.

Старший солдат Станіслав Чернолюк проходив службу у військовій частині А3715. З ним попрощались в селі Лукавці.

Олександр Комариця та Станіслав Чернолюк
Олександр Комариця та Станіслав Чернолюк. Facebook / OVKCHUA

29 жовтня в селі Хряцька попрощались з солдатом Михайлом Заїцем. Він проходив службу.

Михайло Заїць
Михайло Заїць. Facebook / OVKCHUA

Загинули воїни військової частини А4267 — сержант Микола Миндьо, з яким прощаються на Алеї Слави Центрального кладовища Чернівців, та солдат Іван Ситник, якого поховають в рідному селі Кадубівці.

Микола Миндьо та Іван Ситник
Микола Миндьо та Іван Ситник. Facebook / OVKCHUA

Головного сержанта Віталія Гнатюка, воїна військової частини А3719, поховають в селі Самушин.

З молодшим сержантом Миколою Іримеску, воїном військової частини А4267, прощатимуться в селі Кам'янка.

Воїнів військової частини А2582 солдата Любомира Шевчука та солдата Олександра Кисилицю поховають на Алеї Слави Центрального кладовища Чернівців.

Від початку повномасштабної війни підтвердили смерть понад 250 військових з Буковини. Згадуємо їх
Віталій Гнатюк, Микола Іримеску, Любомир Шевчук, Олександр Кисилиця. Фото: Чернівецький обласний ТЦК та СП

Андрій Грама загинув у боях в районі населеного пункту Новоявлена Донецької області, внаслідок вогнепального поранення. Військовому було 46 років. У чоловіка залишились дружина та син. Похорон відбувся 2 листопада.

Старший солдат Станіслав Чернолюк загинув 25 жовтня під час бою в Донецькій області. Військовому було 25 років. Він родом з села Банилів-Підгірний.

Солдат Ігор Поперечний воїн військової частини А4267. З військовим попрощались у місті Хотин.

Від початку повномасштабної війни підтвердили смерть понад 250 військових з Буковини. Згадуємо їх
Андрій Грама, Станіслав Чернолюк, Ігор Поперечний. Фото: Чернівецький обласний ТЦК та СП

Із матросом Сергієм Мельсітовим, воїном військової частини А2613, попрощались на Алеї Слави Центрального кладовища Чернівців.

Солдат Андрій Влайко проходив службу у військовій частині А4007. Прощання з воїном відбулось у селі Малий Кучурів.

Військовий Іван Козарь загинув 23 жовтня. Він воїн військової частини А7186. Чоловіка поховали у селищі Берегомет.

Від початку повномасштабної війни підтвердили смерть понад 240 військових з Буковини. Згадуємо їх
Сергій Мельсітовй, Андрій Влайко, Іван Козарь. Фото: Чернівецький обласний ТЦК та СП

Військовий Юрій Станіцький родом з села Тарашани. Чоловіку було 38 років. Похорон відбувся 24 жовтня.

Солдат Анатолій Шешуряк родом із села Черешенька. Чоловік загинув 16 жовтня у Донецькій області.

Ігор Ісопчук житель села Липовани. Він стрілець стрілецької роти. Військовий загинув жовтня біля міста Ізюм.

Від початку повномасштабної війни підтвердили смерть понад 270 військових з Буковини. Згадуємо їх
Юрій Станіцький, Анатолій Шешуряк, Ігор Ісопчук. Фото: Вижницька Районна Рада

Через артилерійський обстріл в Донецькій області, загинув житель міста Сокиряни Олександр Серебрянський. Військовому було 23 роки.

Головний сержант проходив службу на посаді гранатометника. До служби в армії Серебрянський працював у сфері культури – на посаді начальника відділу адміністративно-господарської діяльності будинку народної творчості та дозвілля. Попередньо проходив службу за контрактом у лавах Державної прикордонної служби України.

Старшого сержанта Іллю Комарицю, воїна військової частини А3892, поховали в селі Кам'яна.

Із сержантом Олександром Баланом, воїном військової частини А3715, попрощались на Алеї Слави Центрального кладовища Чернівців.

Від початку повномасштабної війни підтвердили смерть понад 200 військових з Буковини. Згадуємо їх
Олександр Серебрянський, Ілля Комариця, Олександр Балан. Фото: Чернівецький обласний ТЦК та СП

Молодшого сержанта Степана Мудрея, воїна військової частини А1556, поховали в селі Репужинці.

Солдата Івана Голодригу, воїна військової частини А2582, поховали у селі Валя Кузьмина.

Загинув військовий з села Василівка Олександр Біцюк. Чоловік у березні добровольцем приєднався до лав Збройних сил України. Проходив службу в роті супроводження військовий вантажів однієї із військових частин ЗСУ.

До служби в українській армії працював викладачем у Вінницькому державному педагогічному університеті. У 45-річного чоловіка залишились дружина та діти.

Від початку повномасштабної війни підтвердили смерть понад 200 військових з Буковини. Згадуємо їх
Степан Мудрей, Іван Голодрига, Олександр Біцюк. Фото: Чернівецький обласний ТЦК та СП

Старшого солдата Вадима Голінатого, воїна військової частини А3029, поховали на Алеї Слави Центрального кладовища.

Прощання з солдатом Василем Мустецою, воїном військової частини А3029, відбулось на Садгірському кладовищі в Чернівцях.

7 жовтня під час виконання бойового завдання поблизу села Благодатне Миколаївської області загинув Володимир Домітращук. Військовий з перших днів повномасштабної війни пішов на фронт. Чоловіку було 46 років.

Від початку повномасштабної війни підтвердили смерть понад 200 військових з Буковини. Згадуємо їх
Вадим Голінатий, Василь Мустеца, Володимир Домітращук. Фото: Чернівецький обласний ТЦК та СП

Молодший сержант Микита Шпаркий був воїном військової частина А3029. З ним попрощалися у селі Форосна.

Микита Шпаркий
Микита Шпаркий. facebook/OVKCHUA

Через артилерійський обстріл у Херсонській області загинув Анатолій Кривонос. Чоловік родом з міста Нова Каховка, його родина мешкає у селищі Глибока.

У перші місяці війни Кривонос повернуся в Україну та відправився на фронт

Від початку повномасштабної війни підтвердили смерть понад 200 військових з Буковини. Згадуємо їх
Анатолій Кривонос. Фото: Григорій Ванзуряк

Загинули воїни військової частини А2582 солдат Юрій Іванович, Олександр Горюк та Віктор Атвіновський. Прощання з військовими відбулось 7 жовтня на Алеї Слави Центрального кладовища Чернівців.

Від початку повномасштабної війни підтвердили смерть понад 200 військових з Буковини. Згадуємо їх
Юрій Іванович, Олександр Горюк, Віктор Атвіновський. Фото: Чернівецький обласний ТЦК та СП

Зі старшим солдатом Павлом Дяволюком, воїном військової частини А1556, прощались в селі Горбово.

Прощання з солдатом Олександром Мельником, воїном військової частини А2120, відбулось в селі Василівка.

Від початку повномасштабної війни підтвердили смерть понад 200 військових з Буковини. Згадуємо їх
Павло Дяволюк, Олександр Мельник. Фото: Чернівецький обласний ТЦК та СП

Поблизу населеного пункту Нове Донецької області загинув стрілець-снайпер Аркадій Фаркаш. Чоловіку було 34 роки, він родом з села Купка.

Солдат Віталій Філіпець воїн військової частини А4267. Прощання з військовим відбулось 6 жовтня на Алеї Слави Центрального кладовища Чернівців.

Від початку повномасштабної війни підтвердили смерть понад 200 військових з Буковини. Згадуємо їх
Аркадій Фаркаш, Віталій Філіпець. Фото: Сучевенська сільська рада

У районі населеного пункту Нижня Журавка Харківська області загинули двоє військових з Вижниччини.

Петру Мельничуку було 34 роки, чоловік родом з села Іспас. Вініамін Данищук з села Чорногузи, йому було 22 роки.

Солдат Кирил Тілєєв воїн військової частини А2120. З військовим прощались на Алеї Слави Центрального кладовища в Чернівцях.

Від початку повномасштабної війни підтвердили смерть понад 200 військових з Буковини. Згадуємо їх
Петро Мельничук, Вініамін Данищук, Кирил Тілєєв. Фото: Вижницька Районна Рада

2 жовтня в Мамаївцях попрощалися з військовим Віталієм Гуцуляком. Люди зустрічали тіло загиблого на колінах.

Від початку повномасштабної війни підтвердили смерть понад 200 військових з Буковини. Згадуємо їх
Віталій Гуцуляк. Фото: Офіційна сторінка Мамаївської ОТГ

Загинув старший сержант, командир відділення Сергій Офіцеров. Чоловік родом з Хотинщини. Прощання з військовим відбулось 5 жовтня в селі Атаки.

Матроса Ігоря Потерейка, воїна військової частини А3821, поховали в селі Мошанець.

У боях за Донецьку область загинув житель села Запша, що на Путильщині, Павло Іванищук.

Солдат Вячеслав Осипенко проходив службу у військовій частині А1126. Прощання з воїном відбулось у місті Заставна.

Від початку повномасштабної війни підтвердили смерть понад 200 військових з Буковини. Згадуємо їх
Сергій Офіцеров, Ігор Потерейко, Павл Іванищук, Вячеслав Осипенко. Фото: Чернівецький обласний ТЦК та СП

Старшого солдата Сергія Осінцева, воїна військової частини А2582, поховали у селі Оршівці.

Військовий Павло Танигін родом із села Іспас. Чоловік загинув 15 вересня у Донецькій області.

Загинув військовий Яків Скрипник із села Рашків. У чоловіка залишились дружина та діти.

Від початку повномасштабної війни підтвердили смерть понад 200 військових з Буковини. Згадуємо їх
Сергій Осінцев, Павло Танигін, Яків Скрипник. Фото: Чернівецький обласний ТЦК та СП

На Херсонщині загинув капітан Віктор Москучук. Чоловік родом із села Гвіздівці, йому було 42 роки. У нього залишились дружина та діти.

Зі старшим сержантом Миколою Бурдейним, воїном військової частини А3892, прощались в селі Зелена.

Солдат Іван Іпатій, воїн військової частини А7107. З військовим прощались в селі Лукавці.

Старший лейтенант Олександр Головко, воїн військової частини А7093. З ним попрощались на Алеї Слави Центрального кладовища Чернівців.

Від початку повномасштабної війни підтвердили смерть понад 200 військових з Буковини. Згадуємо їх
Віктор Москучук, Микола Бурдейний, Іван Іпатій, Олександр Головко. Фото: Чернівецький обласний ТЦК та СП

Солдата Миколу Губера, воїна військової частини А4053, поховали в Лужанах.

Загинув старший солдат Ян Вільховецький, воїн військової частини А3029. Його поховали на Алеї Слави Центрального кладовища Чернівців.

Із воїном військової частини А4010 Андрієм Палагнюком попрощалися в селі Виженка.

Ян Вільховецький, Микола Губер, Андрій Палагнюк
Ян Вільховецький, Микола Губер, Андрій Палагнюк. facebook / OVKCHUA

Загинув майстер-сержант Сергій Українець, воїн військової частини А2802. Чоловіку було 45 років, він родом з села Великий Кучурів. Його поховали 18 вересня в рідному селі.

Від початку повномасштабної війни підтвердили смерть понад 200 військових з Буковини. Згадуємо їх
Військовий Сергій Українець. Фото: Facebook/ Василь Тодеренчук

З солдатом Василем Шелепенду, воїном військової частини А4053, попрощались в селі Малятинці.

Від початку повномасштабної війни підтвердили смерть понад 200 військових з Буковини. Згадуємо їх
Військовий Василь Шелепенда. Фото: Facebook/ Обласний ЦТК та СП

З головним сержантом Іваном Вайпаном, воїном військової частини А4267, прощались у селі Нова Жадова.

Від початку повномасштабної війни підтвердили смерть 200 військових з Буковини. Згадуємо їх
Іван Вайпан. Фото: Чернівецький обласний ТЦК та СП

Андрій Палагнюк родом з села Виженка. Військовий загинув 12 вересня на Донеччині.

Молодший сержант Анатолій Козак, воїн військової частини А1556. З ним прощались в селі Шебутинці.

Солдат Ілля Коржан, воїн військової частини А1358. З військовим прощались в селі Дубове.

Від початку повномасштабної війни підтвердили смерть понад 190 військових з Буковини. Згадуємо їх
Андрій Палагнюк, Анатолій Козак, Ілля Коржан. Фото: Чернівецький обласний ТЦК та СП

Сержант Анатолій Красій, воїн військової частини А028. З ним прощались в селі Чорнівка.

З солдатом Віталієм Мойсою, воїном військової частини А0998, прощались в селі Дихтинець.

Від початку повномасштабної війни підтвердили смерть понад 190 військових з Буковини. Згадуємо їх
Анатолій Красій, Віталій Мойса. Фото: Чернівецький обласний ТЦК та СП

На Донеччині загинув військовий Сергій Чобан. Він у перші дні вторгнення відправився на фронт. Чоловік родом з Сокирянщини. У нього залишились дружина та діти.

Від початку повномасштабної війни підтвердили смерть понад 190 військових з Буковини. Згадуємо їх
Сергій Чобан. Фото: Сокирянська міська рада

7 вересня в селі Круглик попрощались з 33-річним військовим Денисом Юликом. Люди з навколишніх сіл зустрічали тіло загиблого на колінах. У Юлика залишилися двоє дітей, дружина та матір.

Від початку повномасштабної війни підтвердили смерть понад 190 військових з Буковини. Згадуємо їх
Хлопчик тримає портрет свого загиблого на війні батька Дениса Юлика. Facebook/Андрій Дранчук

Військовий Юрій Ямницький родом з Вижниччини. Загинув під час виконання бойового завдання у Херсонській області.

Загинув капітан Володимир Золотий. Він воїн військової частини А1736. З військовим прощались 5 вересня на Алеї Слави Центрального кладовища Чернівців.

З солдатом Сергієм Андрусиком, воїном військової частини А3715, попрощались у селі Рідківці.

Від початку повномасштабної війни підтвердили смерть понад 190 військових з Буковини. Згадуємо їх
Денис Юлик, Юрій Ямницький, Володимир Золотий, Сергій Андрусик. Фото: Чернівецький обласний ТЦК та СП

У бою загинув військовий Василь Прокопой. У перші дні вторгнення перебував у Берліні. Згодом повернуся в Україну та відправився на фронт. Чоловіку було 48 років. Він родом з села Великий Кучурів.

"Йому спочатку відмовили через стан здоров'я, але він наполягав, що здатний долучитися до ЗСУ. Попри вмовляння рідних, він змінив європейські умови на окопи та землянку, щоб відстояти право на вільне майбутнє Українського народу", — йдеться на Facebook-сторінці голови громади.

Від початку повномасштабної війни підтвердили смерть понад 190 військових з Буковини. Згадуємо їх
Василь Прокопой. Фото: Василь Тодеренчук

З сержантом Едуардом Адамко, воїном військової частини А2573, попрощались у селі Юрківці.

Від початку повномасштабної війни підтвердили смерть понад 180 військових з Буковини. Згадуємо їх
Едуард Адамко. Фото: Чернівецький обласний ТЦК та СП

Молодший лейтенант Володимир Гуменюк воїн військової частини А3029. З військовим попрощались в Чернівцях.

Солдат Петро Поляк воїн військової частини А2120. Похорон військового відбувся у селі Киселиця.

Від початку повномасштабної війни підтвердили смерть понад 180 військових з Буковини. Згадуємо їх
Володимир Гуменюк, Петро Поляк. Фото: Чернівецький обласний ТЦК та СП

Військовий Василь Дем'янчук загинув у боях на Донеччині. Чоловік родом із Сокирян. У нього залишились дружина та діти.

Загинув військовий Олександр Кутейніков. Чоловік працював секретарем Грубнянської сільської ради, два скликання — сільським головою. З початком повномасштабного вторгнення пішов служити в ЗСУ. У нього залишився син.

Молодший сержант Віктор Рудейчук родом з міста Заставна. Він воїн військової частини А4053.

Від початку повномасштабної війни підтвердили смерть понад 180 військових з Буковини. Згадуємо їх
Василь Дем'янчук, Олександр Кутейніков, Віктор Рудейчук

У Донецькій області внаслідок артилерійського обстрілу загинув капітан Василь Шлей. Військовий був учасником АТО з 2014 року. Чоловіку було 30 років. Він родом з Хотина. У нього залишився син.

Загинув військовий Віктор Кишка. Похорони воїна військової частини А1778 відбулись у селі Кормань.

Прощання з солдатом Олегом Кострюковим відбулось на Алеї Слави Центрального кладовища Чернівців. Він воїн військової частини А4017.

Від початку повномасштабної війни підтвердили смерть понад 180 військових з Буковини. Згадуємо їх
Василь Шлей, Віктор Кишка, Олег Кострюков. Фото: Чернівецький обласний ТЦК та СП

Під час обстрілу на російсько-українській війні загинув військовий Олександр Звягін. На початку вторгнення він з сім'єю евакуювався з Херсона у Великокучурівську громаду. Пізніше звернувся до військкомату й воював на фронті.

Чоловіку було 47 років.

Від початку повномасштабної війни підтвердили смерть 180 військових з Буковини. Згадуємо їх
Олександр Звягін. Фото: Василь Тодеренчук

З молодшими сержантами Олександром Клецем та Ігорем Морарашем попрощались 23 серпня. Олександра Клеця поховали у селі Нелипівці, Ігоря Морараша — в Чернівцях.

Олександр Клець та Ігор Морараш
Олександр Клець та Ігор Морараш. facebook/OVKCHUA

Старшого солдата Олега Булигу поховали на Алеї Слави Центрального кладовища Чернівців.

На фронті загинули молодші сержанти Василь Мельничук з села Бочківці та Микола Бамбуляк з села Браїлівка.

Олег Булига, Василь Мельничук та Микола Бамбуляк
Олег Булига, Василь Мельничук та Микола Бамбуляк. Facebook / OVKCHUA

Військовий з села Берестя Новоселицької громади Дмитро Ігнатеско загинув 11 серпня. Він був етнічним молдованином і майже 20 років прожив в Італії. Приїхав воювати після того, як дізнався про повномасштабне російське вторгнення.

Дмитру було 45 років. У чоловіка залишились дружина та донька.

Від початку повномасштабної війни підтвердили смерть понад 170 військових з Буковини. Згадуємо їх
На фото військовий Дмитро Ігнатеско. Джерело: Олександр Населенко

Загинув солдат Анатолій Малородов. Він родом з селища Іванівці Дністровського району.

На протитанковій міні підірвався військовий з села Черепківці Глибоцької громади Юрій Ткачук. Він був сержантом першої гірсько-штурмової роти.

Солдат Іван Поляков родом з Чернівців. Був воїном військової частини А3029. Він загинув в районі Бахмуту Донецької області.

Від початку повномасштабної війни підтвердили смерть понад 170 військових з Буковини. Згадуємо їх
Анатолій Малородов, Юрій Ткачук, Іван Поляков. Фото: Чернівецький обласний ТЦК та СП

Загинула військова Ірина Гордієвич. Вона служила у батальйоні патрульної служби поліції особливого призначення, який працював на лініях розмежування. Загинула в перший день повномасштабного вторгнення у Щасті Луганської області.

Тіло військової змогли доставити рідним лише за п'ять місяців від її смерті. Ірину Гордієвич з почестями поховали на центральному кладовищі в Годилові.

Від початку повномасштабної війни підтвердили смерть 170 військових з Буковини. Згадуємо їх
Фото: Facebook/ Чернівецька районна рада

Роман Орлецький родом з Мамаївців. Йому було 37 років.

Від початку повномасштабної війни підтвердили смерть 170 військових з Буковини. Згадуємо їх
Фото: Facebook/ Чернівецька районна рада

Олександр Терлецький родом з села Цурень Острицької громади. Йому було 30 років.

Від початку повномасштабної війни підтвердили смерть 170 військових з Буковини. Згадуємо їх
Фото: Facebook/ Чернівецька районна рада

Загинув військовий Олег Деда з Новоселиці. З ним попрощались 16 серпня.

Від початку повномасштабної війни підтвердили смерть понад 160 військових з Буковини. Згадуємо їх
Фото: Facebook/ Чернівецька обласна рада

Загинув лейтенант Іван Гончаров. Він родом з селища Неполоківці. Військовому було 30 років.

Від початку повномасштабної війни підтвердили смерть понад 160 військових з Буковини. Згадуємо їх
Фото: Facebook/ Чернівецька обласна рада

У Бахмутському районі Донецької області загинув Едуард Голенок. Він загинув 6 серпня через мінометний обстріл. Едуард був стрільцем-санітаром штурмового батальйону, він родом з Новодністровська.

Від початку повномасштабної війни підтвердили смерть понад 160 військових з Буковини. Згадуємо їх
Фото: Facebook/ Наталя Цимбалюк

Загинув солдат Дмитро Кіф'як, повідомили в обласному центрі комплектування. Солдат родом з села Подвірне Мамалигівської громади. З ним попрощались у Подвірному 12 серпня.

Від початку повномасштабної війни підтвердили смерть понад 160 військових з Буковини. Згадуємо їх
Фото: Facebook/ Чернывецький обласний ТЦК та СП

Юрій Царик родом з села Киселів. Він призався в ЗСУ в 2012 році, служив в Окремій президентській бригаді імені Богдана Хмельницького. З березня 2021 року служив у військові частині в Краматорську.

Від початку повномасштабної війни підтвердили смерть понад 160 військових з Буковини. Згадуємо їх
Юрій Царик. Фото: Веренчанська сільська рада

На Донеччині загинув старший сержант родом з Сокирянщини Василь Мікірін. Військовий був учасником АТО. З початком повномасштабного вторгнення пішов служити в ЗСУ, не чекаючи повістки. Чоловіку було 36 років.

Від початку повномасштабної війни підтвердили смерть понад 160 військових з Буковини. Згадуємо їх
Василь Мікірін. Фото: Василь Мікірін

У серпні загинули двоє військових зі Сторожинеччини — Анатолій Няйко та Тарас Кнапа.

Солдат Кнапа родом зі Сторожинця. Військовий загинув через артилерійський обстріл у Донецькій області. Чоловіку було 38 років.

Молодший сержант Няйко родом із села Слобода-Комарівці. Військовий загинув через вибухову травму, яку отримав у Донецькій області. Він помер в госпіталі у Дніпрі. Чоловіку було 44 роки.

Від початку повномасштабної війни підтвердили смерть 160 військових з Буковини. Згадуємо їх
Тарас Кнапа та Анатолій Няйко. Фото: Ігор Матейчук

Олег Баланецький загинув на Донеччині. Йому було 22 роки. Пішов служити 25 лютого цього року. Він родом із села Подвірне Мамалигівської громади. Про це Суспільному сказав голова громади Аркадій Шова.

Від початку повномасштабної війни підтвердили смерть понад 150 військових з Буковини. Згадуємо їх
Олег Баланецький. Фото: Аркадій Шова

Старший лейтенант Сергій Данілюк родом з села Стерче. У чоловіка залишились троє дітей.

Загинув солдат Сергій Кушинський. Він воїн військової частини А4165. Прощались з військовим на Алеї Слави Центрального кладовища в Чернівцях.

Старший сержант Олексій Ткачук родом з села Комарівці. Військовий загинув у Харківській області. Чоловіку було 42 роки.

Від початку повномасштабної війни підтвердили смерть понад 150 військових з Буковини. Згадуємо їх
Сергій Данілюк, Сергій Кушинський та Олексій Ткачук

1 серпня прощались з старшим солдатом Миколою Будеєм. Він воїн військової частини А3029. Чоловік родом з села Старий Вовчинець.

Від початку повномасштабної війни підтвердили смерть понад 150 військових з Буковини. Згадуємо їх
Микола Будей. Фото: Чернівецький обласний ТЦК та СП

Загинули двоє військових з Вижниччини — Валерій Борсук та Юрій Ферлієвич.

Військовий Борсук родом із села Мигово, що на Вижниччині.

Ферлієвич воїн військової частини А2582. Загинув під час виконання бойового завдання у Донецькій області. Чоловік родом із села Конятин.

Від початку повномасштабної війни підтвердили смерть понад 160 військових з Буковини. Згадуємо їх
Валерій Борсук та Юрій Ферлієвич. Фото: Вижницька районна державна адміністрація

Від бойових поранень на війні загинула капітан ЗСУ Інна Внукова. На початку вторгнення вона з мамою евакуювалась в область з Мелітополя, який зараз під тимчасовою окупацією.

Як військовозобов'язана, Внукова у перші дні вторгнення відправилась на фронт не чекаючи повістки. Військовій було 30 років.

Від початку повномасштабної війни підтвердили смерть понад 150 військових з Буковини. Згадуємо їх
Інна Внукова. Фото: Григорій Ванзуряк

24 липня попрощались із солдатом Романом Скульчуком, воїном військової частини А2582. Похорон відбувся у Вижниці.

Від початку повномасштабної війни підтвердили смерть понад 150 військових з Буковини. Згадуємо їх
Роман Скульчук. Фото: Чернівецький обласний ТЦК та СП

З воїнами військової частини Національної гвардії України 3113 солдатом, Миколою Горбаном та Андрієм Божеком, прощатимуться 20 липня.

Від початку повномасштабної війни підтвердили смерть понад 140 військових з Буковини. Згадуємо їх
Микола Горбан та Андрій Божек. Фото: Чернівецький обласний ТЦК та СП

Через артилерійський обстріл поблизу Бахмутського району загинув військовий Микола Козак. Він пішов воювати на початку повномасштабного вторгнення. Чоловік родом з Новодністровська. Йому було 53 роки.

Від початку повномасштабної війни підтвердили смерть понад 140 військових з Буковини. Згадуємо їх
Микола Козак. Фото: Наталя Цимбалюк

На Донеччині загинув 19-річний Максим Кравець. Він родом з села Ломачинці. Військовий на початку війни пішов служити добровольцем разом з батьком. Кравець проходив службу у одній із військових частин Національної гвардії України.

Від початку повномасштабної війни підтвердили смерть понад 140 військових з Буковини. Згадуємо їх
Максим Кравець. Фото: Сокирянська міська рада

12 липня у Донецькій області загинув Дмитро Чайка. Він родом з села Вербівці. Йому було 24 роки.

Від початку повномасштабної війни підтвердили смерть понад 140 військових з Буковини. Згадуємо їх
Дмитро Чайка. Фото: Заставнівська міська рада

Загинув старший солдат Дмитро Якубовський. Чоловік родом з Сторожинеччини. Військовий загинув внаслідок танкового обстрілу у Донецькій області. Йому було 29 років.

Від початку повномасштабної війни підтвердили смерть понад 140 військових з Буковини. Згадуємо їх
Дмитро Якубовський. Фото: Ігор Матейчук

З капітаном Георгієм Путінцевим, воїном військової частини А4030, прощались на Алеї Слави Центрального кладовища в Чернівцях.

Від початку повномасштабної війни підтвердили смерть понад 140 військових з Буковини. Згадуємо їх
Георгій Путінцевий. Фото: Чернівецький обласний ТЦК та СП

У Чернівцях попрощались з військовим Дмитром Ясенком з позивним "Мангуст", який загинув у бою проти російської армії. Його поховали на Центральному кладовищі.

Дмитро Ясенко воював у складі 80-ї десантно-штурмової бригади. Він був капітаном роти. З 2014 року він воював в АТО, згодом був демобілізований через поранення. За тиждень до повномасштабного вторгнення Росії в Україну знову повернувся на фронт.

Дмитро загинув на Луганщині. Наприкінці липня йому мав виповнитись 31 рік. У нього залишилися дружина та 5-річний син.

Від початку повномасштабної війни підтвердили смерть понад 140 військових з Буковини. Згадуємо їх
Фото Дмитра Ясенка. Суспільне Чернівці

На Донеччині під час артилерійського обстрілу загинув Михайло Яжук. Чоловік родом з села Новоолексіївка, що на Сокирянщині. Йому було 28. У Яжука залишились дружина та діти.

Від початку повномасштабної війни підтвердили смерть понад 140 військових з Буковини. Згадуємо їх
Михайло Яжук. Фото: Сокирянська міська рада

Зі старшим солдатом Денисом Осиповичем прощались на Алеї Слави Центрального кладовища в Чернівцях.

Від початку повномасштабної війни підтвердили смерть понад 140 військових з Буковини. Згадуємо їх
Денис Осипович. Фото: Чернівецька обласна військова адміністрація

У Донецькій області від важкого осколкового поранення загинув Віталій Герега з Білівців.

У боях на Донеччині загинув військовий із Заставнівщини Микола Кривохижа. Понад рік воював в АТО. Тоді був командиром роти. На початку російського вторгнення пішов воювати разом із сином. Загинув під час артилерійського обстрілу. Військовому було 54 роки. У нього залишилась дружина та двоє дітей. Чоловік родом із села Чорний Потік.

Віталій Герега та Микола Кривохижа
Віталій Герега та Микола Кривохижа. Джерело: Facebook / Андрій Дранчук, Олександр Колодрівський

7 липня загинув військовий з Вікнянської громади Василь Герела Йому було 54 роки.

Від початку повномасштабної війни підтвердили смерть понад 140 військових з Буковини. Згадуємо їх
Віталій Герега. Фото: Чернівецька обласна військова адміністрація

Загинув старший солдат, стрілець зенітник Олександр Спринчане. Чоловік родом з села Великосілля Герцаївської громади. На початку повномасштабного вторгнення він пішов воювати, не чекаючи повістки. Йому було 28 років.

У 2014 році Олександр вступив до лав Збройних сил України у складі 80 десантно-штурмової бригади. Військовий брав участь в АТО. У 2018 році завершив службу. До цього закінчив ліцей сфери послуг за спеціальністю оператора комп'ютерного набору та верстки.

Він працював охоронником у Львові. У нього залишилась дружина та син.

Від початку повномасштабного вторгнення РФ загинули понад 130 буковинців. Згадуємо їх
Олександр Спринчане. Фото: Герцаївська громада

На Донеччині загинув Юрій Молдован родом із села Крутеньки. Він пішов воювати на початку повномасштабного вторгнення Росії

Від початку повномасштабного вторгнення РФ загинули понад 130 буковинців. Згадуємо їх
Юрій Молдован. Фото: Андрій Дранчук

На війні загинув сержант Микола Боднарюк. Він був старшим навідником першого гранатометного відділення. Військовий загинув 22 квітня у Луганській області. Чоловік родом з села Стара Жадова Сторожинецького району. Про це Суспільному повідомила родичка воїна Марія Гаврилюк.

У Чернівецькому обласному ТЦК підтвердили смерть Боднарюка. Коли відбудеться похорон невідомо.

Від початку повномасштабного вторгнення РФ загинули понад 130 буковинців. Згадуємо їх
Микола Боднарюк. Фото: Марія Гаврилюк

З солдатом Миколою Сандуляком, воїном військової частини А7185, прощались на Центральному міському кладовищі в Чернівцях.

Від початку повномасштабного вторгнення РФ загинули понад 130 буковинців. Згадуємо їх
Микола Сандуляк. Фото: Чернівецький обласний ТЦК та СП

Військовому Денису Поповичу було 33 роки. Чоловік родом з Веренчанської громади. До повномасштабного вторгнення працював на станції техобслуговування.

Від початку повномасштабного вторгнення РФ загинули понад 130 буковинців. Згадуємо їх
Денис Попович. Фото: Веренчанська громада

Руслан Куллаков родом з села Давидівці. Військовому було 39 років. У нього залишились діти та дружина.

Від початку повномасштабного вторгнення РФ загинули понад 130 буковинців. Згадуємо їх
Руслан Куллаков. Фото: Rada Kitsman

Загинув Микола Унгурян із Вашківців. Військовий загинув під час стрілецького бою у Донецькій області.

Від початку повномасштабного вторгнення РФ загинули понад 130 буковинців. Згадуємо їх
Микола Унгурян. Фото: Вижницька Районна Рада

У Бахмутському районі на Донеччині загинув Сергій Крайник. Він був родом з Новодністровська. Відомо, що військовий був солдатом мінометної батареї механізованого батальйону. Крайник загинув від обстрілу з гелікоптера.

Від початку повномасштабного вторгнення РФ загинули понад 130 буковинців. Згадуємо їх
Сергій Крайник. Facebook/Наталя Цимбалюк

Загинув воїн з Новоселиччини Олексій Арбузов. У чоловіка залишились дружина та діти.

Від початку повномасштабного вторгнення РФ загинули понад 120 буковинців. Згадуємо їх
Олексій Арбузов. Фото: Чернівецький обласний ТЦК та СП

На Донеччині загинув 46-річний військовий Андрій Кучмій. Він пішов на фронт у перші дні повномасштабної війни. Чоловік родом з села Тисовець.

Від початку повномасштабного вторгнення РФ загинули понад 120 буковинців. Згадуємо їх
Андрій Кучмій. Фото: Василь Тодеренчук

У селі Біла Криниця Чернівецької області попрощались з військовим Олександром Гринчуком. Йому було 33 роки. Він пішов на війну разом з двома братами у перший день повномасштабного вторгнення.

Від початку повномасштабного вторгнення РФ загинули понад 120 буковинців. Згадуємо їх
Портрет та нагороди Олександра Гринчука. Суспільне Чернівці

У бою проти російської армії загинули солдати Олексій Гимплюк та Ігор Кушнір.

Гимплюк загинув у стрілецькому бою 25 червня на Донеччині. На Сокирянщині тіло військового зустрічали живим коридором.

Кушнір родом із села Бочківці. Він пішов воювати на початку повномасштабного вторгнення Росії. Отримав поранення, втім згодом повернувся на фронт.

Від початку повномасштабного вторгнення РФ загинули понад 120 буковинців. Згадуємо їх
Олексій Гимплюк та Ігор Кушнір

Загинув солдат Анатолій Чупрун. З воїном військової частини А4165 попрощались у селі Дорошівці.

Від початку повномасштабного вторгнення РФ загинули понад 120 буковинців. Згадуємо їх
Анатолій Чупрун. Фото: Чернівецький обласний ТЦК та СП

У Луганській області від артилерійського обстрілу загинув Андрій Стьопенко. Він був гранатометником гірсько-штурмової роти. Чоловік родом з села Куликівка.

Від початку повномасштабного вторгнення РФ загинули понад 120 буковинців. Згадуємо їх
Андрій Стьопенко. Фото: Герцаївська громада

Аслан Багіров загинув внаслідок поранення під час артилерійного обстрілу на Луганщині. Чоловік родом з Вижниччини.

Від початку повномасштабного вторгнення РФ загинули понад 100 буковинців. Згадуємо їх
Аслан Багіров. Фото: Вижницька районна державна адміністрація

20 червня загинув Євген Данищук з села Розтоки. У військовго залишилась двоє синів, донька, дружина.

37-річний Данищук два скликання поспіль працював на посаді голови Розтоківської сільради.

Від початку повномасштабного вторгнення РФ загинули понад 100 буковинців. Згадуємо їх
Євген Данищук. Фото: Кутська селищна рада

Старшого лейтенанта Олександра Савчука, воїна військової частини А7187, поховали на Алеї Слави в Чернівцях.

З солдатом Віктором Бобиком, воїном військової частини А1126, прощались у селі Вертиківці.

Від початку повномасштабного вторгнення РФ загинули понад 100 буковинців. Згадуємо їх
Олександр Савчук, Віктор Бобик. Фото: Чернівецький обласний ТЦК та СП

Сержант Микола Мартинюк родом з Хотинщини. Військовий загинув під час бою на Донеччині. Він був навідником десантно-штурмового відділення. Йому було 33 роки.

Від початку повномасштабного вторгнення РФ загинули понад 100 буковинців. Згадуємо їх
Микола Мартинюк. Фото: Андрій Дранчук

Олександр Биховець військовослужбовець 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади. Чоловік родом з Глибоччини. У нього залишились сини та дружина.

Від початку повномасштабного вторгнення РФ загинули понад 100 буковинців. Згадуємо їх
Олександр Биховець. Фото: Глибоцька територіальна громада

На війні проти російських окупаційних військ загинули старший солдат Володимир Мартинюк, солдат Іван Ляхомський та сержант Вадим Винничук.

Від початку повномасштабного вторгнення РФ загинули понад 100 буковинців. Згадуємо їх
Мартинюк, Ляхомський, Винничук. Фото: Чернівецький обласний ТЦК та СП

На війні загинули молодший сержант Олег Сирота, солдат Іван Фартушняк, сержант Руслан Проданюк

Від початку повномасштабного вторгнення РФ загинули понад 100 буковинців. Згадуємо їх
Олег Сирота, Іван Фартушняк, Руслан Проданюк. Фото: Чернівецький обласний ТЦК та СП

Роман Мельничук родом з села Середній Майдан. Чоловіку було 40 років. Військовий загинув під час бойових дій 15 червня. Для вшанування пам'яті військовослужбовця у Вижницькій громаді 19 та 20 червня оголосили Дні жалоби.

Від початку повномасштабного вторгнення РФ загинули понад 100 буковинців. Згадуємо їх
Роман Мельничук. Фото: Асоціація ветеранів "За Україну. За її волю"

Загинув Руслан Колодій родом з Сокирянщини. Колодій пішов служити в ЗСУ добровольцем на початку російського повномасштабного вторгнення в Україну. Чоловіку було 45 років.

У військового залишилась матір та сини.

Від початку повномасштабного вторгнення РФ загинули понад 100 буковинців. Згадуємо їх
Руслан Колодій. Фото: Сокирянська міська рада

Сержант Микола Десятніченко родом зі Сторожинеччини. Загинув поблизу села Врубівка Луганської області. Чоловіку було 36 років.

Від початку повномасштабного вторгнення РФ загинули понад 100 буковинців. Згадуємо їх
Микола Десятніченко. Фото: Ігор Матейчук

На Харківщині загинув 43-річний майор Вадим Ірічук. Військовий загинув під час артилерійського обстрілу поблизу села Борщова. Чоловік родом зі Сторожинця.

Від початку повномасштабного вторгнення РФ загинули понад 100 буковинців. Згадуємо їх
Вадим Ірічук. Фото: Ігор Матейчук

На Донеччині загинув бойовий медик Борис Гріга. Він родом із села Шебутинці, що на Сокирянщині. Чоловік отримав осколкове поранення.

Гріга пішов служити в ЗСУ добровольцем на початку російського повномасштабного вторгнення в Україну. Чоловік мав військовий досвід. До війни він працював закордоном.

Борису було 54 роки. У нього залишились матір, сестра та син.

Від початку повномасштабного вторгнення РФ загинули понад 100 буковинців. Згадуємо їх
Борис Гріга. Фото: Сокирянська міська рада

На війні загинули старший солдат Володимир Бойко, старший солдат Ігор Горанчук, воїни військової частини А3715 та солдат Денис Морараш, який проходив службу в військовій частині А4053.

Прощались з військовими на Алеї Слави Центрального кладовища в Чернівцях.

Від початку повномасштабного вторгнення РФ загинули понад 100 буковинців. Згадуємо їх
Володимир Бойко, Ігор Горанчук, Денис Морараш. Фото: Чернівецький обласний ТЦК та СП

На війні загинув сержант Іван Унгурян. Військовий служив в частині А4084. Прощались з ним у селі Шишківці, що на Сокирянщині.

Від початку повномасштабного вторгнення РФ загинули понад 100 буковинців. Згадуємо їх
Іван Унгурян. Фото: Чернівецький обласний ТЦК та СП

На війні проти російських окупаційних військ від важких поранень загинув буковинець Марк Здоровцов. Через поранення він майже місяць перебував у лікарні на Харківщині.

Чоловік служив у Чернівецькому обласному військовому комісаріаті. У 2020 році звільнився. У військового залишилась мама.

Від початку повномасштабного вторгнення РФ загинули 100 буковинців. Згадуємо їх
Марк Здоровцов. Фото: Чернівецький обласний ТЦК та СП

Солдат Роман Вітанчук воїн військової частини А3029. Прощання з військовим відбулось в селі Слобода.

Від початку повномасштабного вторгнення РФ загинули понад 90 буковинців. Згадуємо їх
Роман Вітанчук. Фото: Чернівецька обласна державна адміністрація

Руслан Романчук пішов на фронт у перші дні повномасштабної війни. Чоловіку було 44 роки. Військовий родом із села Стрілецький Кут.

Сергій Ватрич служив у військовій частині А0998. Чоловік родом з села Біла. З 2014 року воював в АТО. Йому було 53 роки.

На Донеччині загинув 26-річний Андрій Лукіянчук. Він родом з Чернівців.

Солдат Віталій Мельничук воїн військової частини А1008. Прощання з ним відбулось у селі Бочківці.

Від початку повномасштабного вторгнення РФ загинули понад 90 буковинців. Згадуємо їх
Руслан Романчук, Сергій Ватрич, Андрій Лукіянчук та Віталій Мельничук. Фото: Чернівецький обласний ТЦК та СП

Солдат Дмитро Кожокар загинув від артилерійського обстрілу на Луганщині. Військовий родом з села Молниця.

Від початку повномасштабного вторгнення РФ загинули понад 100 буковинців. Згадуємо їх
Дмитро Кожокар. Фото: Чернівецький обласний ТЦК та СП

У Луганській області від мінометного обстрілу загинув Дмитро Данилюк. Військовий родом з міста Вашківці, що на Вижниччині.

Від початку повномасштабного вторгнення РФ загинули понад 90 буковинців. Згадуємо їх
Дмитро Данилюк. Фото: Вижницька Районна Рада

Олександр Фештрига був учасником Революції Гідності, влітку 2014 року пішов добровольцем в АТО. Чоловік захищав Донецький аеропорт. У 2015 році був пораненим п'ять разів, з них два – тяжко.

Олександру із позивним "Сакура" було 42 роки. Попрощались з ним у селі Репуженці Чернівецького району.

Від початку повномасштабного вторгнення РФ загинули понад 90 буковинців. Згадуємо їх
Олександр Фештрига. Фото: обласний ТЦК

У бою проти російської армії загинув Володимир Паліброда. Від початку війни в Україні добровільно пішов воювати в АТО. Мав великий бойовий досвід — був учасником військових операцій в Іраку, Югославії, Кореї та Сьєрра-Леоне.

Володимир працював в адміністративно-господарському відділі Чернівціобленерго останні шість років.

У військового залишилася дружина та двоє дітей.

Від початку повномасштабного вторгнення РФ загинули понад 90 буковинців. Згадуємо їх
Володимир Паліброда. Фото: АТ Чернівціобленерго

У Донецькій області від артилерійського обстрілу загинув військовий Віктор Василіка. Він разом з сім'єю 25 років жив у Маріуполі, сам він з Сокирянщини. Після початку війни перевіз родину в Чернівецьку область та поїхав воювати.

Чоловік загинув поблизу села Кам'янка на Донеччині, йому було 49 років. У нього залишились мама, дружина та дочка.

Від початку повномасштабного вторгнення РФ загинули 90 буковинців. Згадуємо їх
Віктор Василіка. Фото: Сокирянська міська рада

Загинув старший солдат Максим Федорюк. Служив у військовій частині А 3211. Прощались з військовим на Алеї Слави Центрального кладовища Чернівців.

Від початку повномасштабного вторгнення РФ загинули понад 80 буковинців. Згадуємо їх
Максим Федорюк. Фото: Чернівецький обласний ТЦК та СП

На війні загинули двоє військових родом з Кельменецької та Вижницької громад. Їх поховали 29 травня.

Старший сержант Олег Холявчук служив у військовій частині А4053. Йому було 37 років. У нього залишилися батьки, брат та дружина з маленьким сином. З військовим попрощалися у селі Іванівці Кельменецької громади.

24 травня загинув Юрій Нестерюк, він був головним сержантом та служив у військовій частині А0284. З 2014 року Юрій воював в АТО. До цього він понад 20 років працював фельдшером у Вижницькій лікарні. У нього залишилися матір, сестра, дві доньки та онука. Нестерюка поховали у селі Багна Вижницької громади.

Від початку повномасштабного вторгнення РФ загинули понад 80 буковинців. Згадуємо їх
Олег Холявчук та Юрій Нестерюк. Facebook/Чернівецький обласний ТЦК та СП

У військовому госпіталі Дніпра помер військовий Петро Шкута. Він воював на Луганщині. Військовий отримав поранення 22 травня внаслідок артилерійського обстрілу. 27 травня чоловік помер. У нього залишилась дружина та двоє доньок.

Від початку повномасштабного вторгнення РФ загинули понад 80 буковинців. Згадуємо їх
Петро Шкута. Фото: Сокирянська міська рада

Іван Сазонов загинув внаслідок поранення у Луганській області. Військовий родом з села Зеленів, що на Вижниччині.

Від початку повномасштабного вторгнення РФ загинули понад 80 буковинців. Згадуємо їх
Іван Сазонов. Фото: Вижницька Районна Рада

Солдат Володимир Андрєєв воїн військової частини А0641. Прощання з військовим відбулось у селі Баламутівка.

Від початку повномасштабного вторгнення РФ загинули понад 80 буковинців. Згадуємо їх
Володимир Андрєєв. Фото: Чернівецький обласний ТЦК та СП

Загинули двоє поліцейських з Чернівецької області — лейтенант Владислав Кліщук та старший сержант Сергій Бабій. Вони виконували службові обв'язки у підрозділі особливого призначення нацполіції.

Кліщук загинув 22 травня у Запорізькій області. 27-річний військовий родом з села Коболчин, що на Сокирянщині.

Від початку повномасштабного вторгнення РФ загинули понад 80 буковинців. Згадуємо їх
Сергій Бабій та Владислав Кліщук. Фото: Поліція Чернівецької області

Загинув Ігор Бурденюк родом з Кіцманщини. Прощання з 29-річним військовим відбулось 25 травня у селі Шипинці.

Від початку повномасштабного вторгнення РФ загинули понад 80 буковинців. Згадуємо їх
Ігор Бурденюк. Фото: Кіцманська територіальна громада

Бойовий медик Андрій Боднарюк загинув 19 травня у Сєвєродонецьк, що на Луганщині. 45-річний військовий родом з села Ломачинці.

Від початку повномасштабного вторгнення РФ загинули понад 80 буковинців. Згадуємо їх
Андрій Боднарюк, Юрій Луз'янов

Солдат Юрій Луз'янов воїн військової частини А0998. Прощались з військовим у місті Новоселиця.

Військовий Микола Бауер у 2014 році пішов добровольцем в АТО. Після повномасштабного вторгнення пішов воювати проти російської армії. Боєць 80 десантно-штурмової бригади помер 8 травня у боях на Луганщині. Прощались з ним у Глибоці.

Чоловіку було 32 роки, у нього залишилася велика родина. Про це Суспільному сказав голова Глибоцької громади Григорій Ванзуряк.

Від початку повномасштабного вторгнення РФ загинули понад 80 буковинців. Згадуємо їх
Микола Бауер. Фото: Григорій Ванзуряк

Загинув старший солдат Михайло Матей. Він був військовослужбовцем військової частини А2582. Прощались з ним у селі Бояни.

Від початку повномасштабного вторгнення РФ загинуло понад 70 буковинців. Згадуємо їх
Михайло Матей. Фото: Чернівецька обласна державна адміністрація

Військовий Сергій Ністірюк родом з села Багна, що на Вижниччині. Він загинув 20 травня у Харківській області.

Від початку повномасштабного вторгнення РФ загинуло понад 70 буковинців. Згадуємо їх
Сергій Ністірюк. Фото: Вижницька Районна Рада

У боях загинув чернівчанин Андрій Кравченко. Він був офіцером спецпідрозділу 8 полку ССО.

Від початку повномасштабного вторгнення РФ загинуло понад 70 буковинців. Згадуємо їх
Андрій Кравченко. Фото: Асоціація ветеранів "За Україну. За її волю"

Старшого лейтенанта Івана Серну, воїна військової частини А0222, поховали 21 травня в селі Реваківці.

У боях на Харківщині загинув 23-річний віцечемпіон Європи й чемпіон України зі спортивного орієнтування Олег Ленюк. Він родом з Чернівців.

Від початку повномасштабного вторгнення РФ загинуло понад 70 буковинців. Згадуємо їх
Олег Ленюк. Фото: ФСОУ

Солдат В’ячеслав Братковецький проходив службу у військовій частині А2582. Прощались з військовим о 12:00 на Алеї Слави Центрального кладовища у Чернівцях.

Від початку повномасштабного вторгнення РФ загинуло понад 70 буковинців. Згадуємо їх
В’ячеслав Братковецький. Фото: Чернівецький обласний ТЦК та СП

Загинув 39-річний сержант Сергій Сімчіна. Він був заступником командира бойової машини, навідником-оператором механізованого батальйону.

Військовий загинув 15 травня на Луганщині. Він потрапив під мінометний обстріл, отримав мінно-вибухове поранення. Сергій родом з Новодністровської громади.

Від початку повномасштабного вторгнення РФ загинуло понад 70 буковинців. Згадуємо їх
Сергій Сімчіна. Фото: Наталя Цимбалюк

Сергій Степаненко родом із села Вовчинець. Він загинув внаслідок обстрілу гелікоптером.

Від початку повномасштабного вторгнення РФ загинуло понад 70 буковинців. Згадуємо їх
Сергій Степаненко. Фото: Вижницька Районна Рада

Загинув старший сержант Василь Гнатчук. Він родом з Рукшинської громади.

Від початку війни на Буковині підтвердили смерть понад 70 військових. Згадуємо їх
Василь Гнатчук. Фото: Рукшинська територіальна громада

Денис Калюжний — солдат із військової частини А7186. Поховали захисника в Путилі.

На Харківщині загинув 23-річний старший лейтенант Іван Заїць. Він родом із села Горбово Чернівецького району. Був розвідником, служив за контрактом. У Івана залишились батьки та рідний брат.

Руслан Карапка — старший солдат. Військовий родом із села Дихтинець.

Денис Калюжний, Іван Заїць, Руслан Карапка
Денис Калюжний, Іван Заїць, Руслан Карапка. Суспільне Буковина

Роман Юрічук — учасник АТО, під час боїв за Луганський аеропорт отримав поранення. Після повномасштабного вторгнення Росії одразу повернувся на фронт. Військовий родом із села Пригородок, що на Хотинщині. 15 травня тіло загиблого зустрінуть в рідному селі.

Степан Рачук також учасник АТО. Він родом з Рукшина колишнього Хотинського району. Воював в одній бригаді разом з Романом.

Микола Анасійчук родом з села Топорівці. Він пішов на фронт у перші дні війни. Був депутатом сільської ради.

Роман Юрічук, Степан Рачук та Микола Анасійчук.
Роман Юрічук, Степан Рачук та Микола Анасійчук. Роман Юрічук, Степан Рачук та Микола Анасійчук. Джерело: Рукшинська та Топорівська громад

13 травня прощалися з трьома загиблими військовими — 45-річним Олександром Колгановим та 22-річним Дмитром Ковальовим у Чернівцях, а також Корнелієм Топорцем в його рідному селі Несвоя. Йому 23 роки.

Олександр Колганов, Дмитро Ковальов, Корнелій Топорець
Олександр Колганов, Дмитро Ковальов, Корнелій Топорець. Суспільне Буковина

На Донеччині загинув військовий Давид Пінчук, який жив у селі Зарожани Чернівецької області. 22-річний хлопець потрапив під артилерійський обстріл. Давид з сім'єю переїхав з окупованої території Донбасу на Буковину у 2014 році. Три роки тому підписав контракт із ЗСУ на проходження військової служби.

Давид Пінчук
Давид Пінчук. Давид Пінчук. Фото: Недобоївська селищна громада

Руслан Донець пішов воювати після повномасштабного вторгнення Росії в Україну. Загинув на Луганщині, йому було 40 років. У військового залишились дружина і син.З військовим прощались на Алеї Слави, що на Центральному кладовищі у Чернівцях.

Петро Обершт загинув на Харківщині. Він родом з села Ярівка, що на Хотинщині. Йому було 53 роки. З 2020 року військовий служив за контрактом.

Від початку війни на Буковині підтвердили смерть понад 50 військових. Згадуємо їх
Зліва направо: Петро Обершт, Руслан Донець

29-річний військовий Андрій Шова родом з села Синівці, що на Глибоччині. У нього залишилися дружина, син та донька.

Андрій Шова
Андрій Шова. Facebook/Асоціація ветеранів "За Україну. За її волю"

Загинув військовий Олександр Баланецький. Чоловіку було 38 років, понад десять років він працював в юридичному управлінні Чернівецької міської ради. Пішов воювати в перші дні вторгнення Росії в Україну.

Від початку війни на Буковині підтвердили смерть понад 50 військових. Згадуємо їх
Олександр Баланецький. На фото Олександр Баланецький. Джерело: Facebook/Любов Катан

На Луганщині 1 травня загинув Іван Скидан з села Стебні Вижницького району. Чоловік потрапив під артилерійний обстріл.

Від початку війни на Буковині підтвердили смерть понад 50 військових. Згадуємо їх
На фото військовий Іван Скидан. На фото загиблий Іван Скидан. Джерело: Facebook: Вижницька районна державна адміністрація

Ілля Мандалак з Вижниці загинув 5 травня на Харківщині. Йому було 35 років.

Також на Харківщині 30 квітня загинув Костянтин Косован він родом з села Лопушна Вижницького району. Обоє чоловіків отримали мінно-вибухові травми.

Від початку війни на Буковині підтвердили смерть понад 50 військових. Згадуємо їх
На фото Ілля Мандалак, Костянтин Косован. Ілля Мандалак, Костянтин Косован

Гначук та Кондратюк служили в одній роті на Харківщині, були контрактниками. 26-річний Василь Гначук з села Кліводин Кіцманської громади був командиром роти. Він одружений, має дитину. 35-річний Леонід Кондратюк також з Кліводина Кіцманської громади. В нього залишилась дружина.

Від початку війни на Буковині підтвердили смерть понад 50 військових. Згадуємо їх
На фото загиблі Василь та Леонід. Світлини: Кіцманська громада та обласний центр комплектування. На фото загиблі Василь та Леонід. Світлини: Кіцманська громада та обласний центр комплектування

Василь Глинський загинув на Харківщині. Він родом із села Кулівці, що в Кадубівецькій громаді. Одружений, дітей не мав. Йому було 29 років. Про це Суспільному сказав голова громади Микола Катеринчук.

Від початку війни на Буковині підтвердили смерть понад 50 військових. Згадуємо їх
На фото Василь Глинський. Фото: Кадубівецька громада

Руслану Тимофею було 19 років. Він загинув під час бойового завдання. Служив навідником і загинув на Харківщині 30 квітня.

Від початку війни на Буковині підтвердили смерть понад 50 військових. Згадуємо їх
На фото Руслан Тимофей. Фото: Кострижівка громада

Валентин Семеген родом із села Мигове. Військовий загинув 22 квітня в місті Маріуполь.

Від початку війни на Буковині підтвердили смерть 49 військових. Згадуємо їх
Валентин Семеген. Фото: Вижницька районна рада

Солдат Михайло Попюк воїн військової частини А4165. Прощались з чоловіком в селі Грушівці.

Від початку війни на Буковині підтвердили смерть 47 військових. Згадуємо їх
Михайло Попюк та Сергій Дерен. Фото: Суспільне Буковина

На Луганщині загинув військовий з Сокирянщини Сергій Дерен. Він 25 років служив у лавах поліції. Після повномасштабного вторгнення вступив до Збройних сил. Попрощатися з ним прийшло кілька сотень людей. У нього залишились дружина та двоє дітей.

24-річний Денис Бринзей військовослужбовець військової частини А3029. Він загинув 16 квітня боронячи Запорізьку область. Хлопець родом з міста Сокиряни.

На війні загинув солдат Петро Іванчук з військової частини А4007. Він був родом з села Іспас.

Від початку війни на Буковині підтвердили смерть 46 військових. Згадуємо їх
Денис Бринзей, Петро Іванчук, Юрій Ординський, Анатолій Бодян. Фото: Суспільне Буковина

Військовий Юрій Ординський загинув 17 квітня в бою з російськими військовими у Харківській області внаслідок ворожого обстрілу артилерії. Ординський був родом з села Банилів-Підгірний. Йому було 50 років.

Прощання з солдатом Анатолієм Бодяном відбулось селі Бурдюг.

Загинув 36-річний солдат з Чернівців Олександр Толмач. Він був військовослужбовцем військової частини А4056. Поховали воїна 22 квітня у Чернівцях на Алеї Слави Центрального кладовища.

У бою проти російської армії загинув солдат Іван Петрик. Він проходив службу на посаді оператора військової частини А4056. Поховання відбулось в селі Лукавці.

Від початку війни на Буковині підтвердили смерть 42 військових. Згадуємо їх
Олександр Толмач, Іван Петрик, Владислав Алекса. Фото: Суспільне Буковина

Солдат Владислав Алекса був військовослужбовцем військової частини А7038. Прощання з ним відбулось в селі Молниця.

Загинув 19-річний військовий Іван Куций. Він був родом з селища Глибока. 17 квітня 2022 року у громаді оголосили днем жалоби. Іван проходив строкову службу в Збройних силах України. Російські солдати вбили військового у перший день війни.

На Буковині з початку війни підтвердили смерть 39 військових. Згадуємо їх
Іван Куций та Василь Телегуз. Фото: Суспільне Буковина

Василь Телегуз загинув в Миколаївській області під час обстрілу російською армією 21 березня. 58-річний чоловік був полковником.

Загинув солдат Віктор Федоров — військовослужбовець Національної гвардії України. Він був родом з Кельменців.

Зі старшим сержантом Сергієм Юрченковим прощались в Кельменцях. Він проходив службу на посаді головного сержанта – командира інженерно-саперного відділення.

На Буковині за понад місяць війни підтвердили смерть 35 військових. Згадуємо їх
Віктор Федоров, Сергій Юрченков, Микола Гиренко. Фото: Суспільне Буковина

На Луганщині загинув військовий з Сокирян Микола Гиренко. Він був ветераном АТО. З початку повномасштабного вторгнення повернувся на службу. Був командиром бойової машини — номером обслуги гранатометного взводу.

На Донеччині загинув 36-річний військовий Дмитро Гаманюк. Він був жителем Новоселицької громади. У чоловіка залишилось троє дітей — двоє доньок та син.

У боях проти російської армії загинув 38-річний буковинець Ігор Рус. Військовий був жителем села Шипинці Чернівецького району.

Ліворуч — Дмитро Гаманюк, праворуч — Ігор Рус
Ліворуч — Дмитро Гаманюк, праворуч — Ігор Рус. сторінки громад

Загинув сержант Михайло Настащук. Він був водієм радіолокаційного взводу військової частини А0281. Прощання з ним відбулось о 10:00 5 квітня у селі Ставчани.

На Буковині за понад місяць війни підтвердили смерть 31 військового. Згадуємо їх
Михайло Настащук та Євген Пронін. Фото: Суспільне Буковина

Євген Пронін був родом з села Рідківці. Військовий пішов добровольцем на фронт одразу після Революції Гідності. Був в Пісках у першому складі "Карпатської січі" на сході України.

30-річний житель Хотина Василь Мороз був контрактником. Він був учасником АТО, рік тому підписав контракт із ЗСУ. Проходив службу на посаді гранатометника військової частини А0998.

На Буковині за місяць війни підтвердили смерть 30 військових. Згадуємо їх
Василь Мороз та Іван Руснак. Фото: Чернівецька ОДА

Загинув 23-річний житель села Йосипівка Іван Руснак. Він був старшим механіком-водієм механізованого батальйону. Хлопець загинув 31 березня внаслідок обстрілу російськими військами.

21-річний військовий Максим Іленчук родом з села Стрілецький Кут. Він служив в гранатометному відділенні військової частини А3029.

На Буковині за місяць війни підтвердили смерть 28 військових. Згадуємо їх
Максим Іленчук та Дмитро Ганчерюк. Фото: Суспільне Буковина

Дмитро Ганчерюк був водієм-машиністом екскаватора. Чоловік був сержантом інженерно-саперного відділення військової частини А4267. Він родом з міста Новоселиці.

47-річний доброволець Григорій Клюк родом з села Чепоноси. Чоловік був учасником АТО та досвідченим військовим. У нього залишились дружина та двоє дітей, сину ще не виповнився рік.

Петро Івлєв був старшим солдатом. Він родом з села Новоселиця.

Військовий Володимир Гій зі Сторожинця, він вступив до ЗСУ добровольцем як і його батько. Йому було 20 років. Мав військову спеціальність "Номер обслуги гармати".

На Буковині за місяць війни підтвердили смерть 28 військових. Згадуємо їх
Гій, Соловей та Потерейко. Джерело: Facebook / orthobuk

49-річний Анатолій Соловей жив у селі Білоусівка, що на Сокирянщині. Проходив службу на посаді гранатометника. У чоловіка залишилось четверо дітей.

Анатолій Потерейко був старшим солдатом військової частини А0998. Він проходив службу на посаді старшого стрільця. Жив у селі Козиряни Дністровського району.

На Буковині за місяць війни підтвердили смерть 24 військових. Згадуємо їх
Фото Юрія Гуцуляка. Суспільне Буковина

Юрій Гуцуляк загинув під Києвом. Він був командиром бойової машини. Чоловік пішов воювати у 2014 році добровольцем. Згодом підписав контракт і служив у ЗСУ. Після того поїхав на заробітки у Великобританію. З початком повномасштабного російського вторгнення повернувся в Україну. Йому було 46 років Юрій багатодітний тато, родом з села Чорнівка.

Військовий Станіслав Стрельцов був старшим стрільцем. Його поховали у Чернівцях.

Також загинув 46-річний військовий Роман Вихопницький — він був навідником. Чоловік родом з Новодністровської громади. Його призвали на службу у серпні 2020 року.

Андрій Клюсик загинув на Київщині. Він народився в Сторожинці. Андрій був солдатом, призваним за мобілізацією.

Володимиру Унгуряну було 56 років. Він загинув від вогнепального поранення на Київщині.

На Буковині за місяць війни підтвердили смерть 24 військових. Згадуємо їх
Зліва направо: Стрельцов, Вихопницький, Клюсик, Унгурян

Внаслідок ракетного обстрілу Міжнародного центру миротворчості та безпеки на Львівщині, загинули троє військових зі Сторожинеччини: 45-річний Віталій Мазурик, 47-річний Олександр Швидкий та 58-річний Георгій Боштега. Їх зустрічали на колінах, з прапорами, люди вишикувались вздовж дороги.

На Буковині за місяць війни підтвердили смерть 24 військових. Згадуємо їх
Зліва направо: Мазурик, Швидкий, Боштега

Павлу Паленку був 21 рік. Він проходив службу на посаді стрільця — помічника гранатометника. Павленко жив у Красноїльську, закінчив місцеву гімназію. Був контрактником. Його батько та брат теж військові. До війська Павло пішов у 2019 році.

Віктор Урсул служив водієм гранатометного відділення. Йому було 56 років. Чоловік родом з Сокирян, у нього залишились п'ятеро дітей та троє онуків. Здобув сільськогосподарську та правову освіти.

Старший солдат Олексій Анікітой родом з села Тарасівці, йому було 32 роки. Чоловік був навідником-оператором.

На Буковині за місяць війни підтвердили смерть 24 військових. Згадуємо їх
Зліва направо: Павленко, Анікітой, Урсул

У боях проти російської армії загинув військовий з Білої Криниці 25-річний Денис Гринчук. Він мав звання старшого солдата. Проживав з сім'єю у Мукачево. Його поховали у Білій Криниці.

Андрій Кицелюк був командиром десантно-штурмового відділення. Він загинув 25 лютого. З чоловіком прощались у Чернівцях. Йому було 46 років. Суспільне знімало як з Андрієм прощались.

Військовий Анатолій Дребіт був старшим сержантом, з 2016 року служив за контрактом, був командиром десантно-штурмового відділення. Він був родом з села Вікно.

"З початку війни на сході України вважав своїм обов'язком захищати рідну землю і віддав життя за її незалежність", ― написали про нього у сільраді.

Військовому Олексію Арсенію було 22 роки, він народився у Маршинцях. Раніше чоловік служив в ООС. Тіло військового зустріли у рідному селі. Люди стали на коліна та принесли квіти.

Військовий Олег Лехняк був навідником. Він родом з села Бабин. Його поховали в селі 13 березня.

На Буковині за місяць війни підтвердили смерть 24 військових. Згадуємо їх
Зліва направо: Гринчук, Кицелюк, Дребіт, Арсеній, Олех Лехняк

Костянтину Герману було 30 років. Він служив у десантно-штурмовій бригаді. Чоловік був у ЗСУ з 2014 року.

Марин Мельников був військовим з Ванчиківців. Раніше голова громади Володимир Лупой казав, що Марин у серпні минулого року підписав контракт із ЗСУ на проходження військової служби. Він був гранатометником.

Андрій Четверіков народився на Харківщині, втім через бойові дії там, батько погодився поховати сина у Чернівцях. Андрій був молодшим сержантом, командиром десантно-штурмового взводу. Йому був 21 рік.

20-річний солдат Іван Гай служив на посаді гранатометника в десантно-штурмовій роті. Він родом із села Романківці. У ліцеї, де він навчався, написали, що Іван був мужнім захисником та щирим другом.

Максиму Залевському було 32 роки, він був на посаді стрільця – помічника гранатометника десантно-штурмового відділення. З ним прощались у Чернівцях. Герман, Мельников, Четверіков, Гай та Залевський служили в одній частині.

На Буковині за місяць війни підтвердили смерть 24 військових. Згадуємо їх
Зліва напрово: Герман, Мельников, Гай, Залевський, Четверіков

Читайте Суспільне Чернівці у Telegram: головні новини

Станьте частиною Суспільне Чернівці: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи села. Пишіть нам на пошту редакції новин: [email protected].

На початок