За два дні боїв російські війська вдалось відігнати від Миколаєва

За два дні боїв російські війська вдалось відігнати від Миколаєва

За два дні боїв російські війська вдалось відігнати від Миколаєва
. Facebook

Збройні Сили України 9-го та 10-го березня атакували війська Російської Федерації. Після двох днів боїв ворог відступив.

Про це у вечірньому відеозвернені розповів голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім.

За словами Віталія Кіма, він два дні не мав змоги розповісти про дії Збройних Сил України навколо Миколаєва.

"Зараз коротко розповім. Надавали ми їм "щей" цієї ночі і вдень добре. Це не біля Миколаєва, це в нашій області та трохи в Херсонській. Добре дістали, все горить, все палахкотить. Завтра підемо подивимось у біноклі. Біжать. Пропоную, досі актуально, здавайтеся. Командири кидають свої частини, позивні тощо. Суперник знає, що прийшло до нас посилення з різних боків. Тож я скажу, частини, які відпрацювали за сьогодні-вчора всі "Ок", — сказав Віталій Кім.

Як розповів Віталій Кім, наразі українські військові поставили за мету відігнати російські війська на відстань, яка не дозволить бомбити Миколаїв з реактивних систем.

"Завтрашній план розповідати не буду, трохи веселіше, трохи віддалили їх від міста на відстань подалі, сподіваюся, що найближчим часом ми їх відтягнемо, щоб "Гради", "Смерчі" до нас не діставали, але це плани", — розповів Віталій Кім.

За словами Віталія Кіма, до Миколаєва продовжують приїжджати журналісти з різних країн Світу.

"Багато дуже журналістів зараз, доводиться працювати зараз на інформування закордонний наших друзів, для того, щоб вони закрили небо, вплинули, допомогли тощо", — сказав Віталій Кім.

Що відомо

Читайте Суспільне Миколаїв у Telegram, Viber та Instagram.

На початок