Мокрий сніг та вітер. Погода в Україні

Мокрий сніг та вітер. Погода в Україні

Мокрий сніг та вітер. Погода в Україні
. Google

В Україні, 17 січня, за прогнозом Укргідрометцентру, буде вітряно, місцями падатиме сніг. Температура повітря коливатиметься у межах від 0° до +1°, практично по всіх областях України стовпчик термометра коливатиметься біля 0°. Опади прогнозують як у вигляді снігу, так і у вигляді дощу.

У північних областях, за прогнозами синоптиків, вдень температура буде -1° до 2°. Вдень мокрий сніг, вітер західний, 7-12 м/с.

На заході країни вдень мокрий сніг із дощем. У Львівській, Тернопільській, Івано-Франківській та Чернівецькій областях через сильний вітер оголошено помаранчевий рівень небезпеки. Вдень буде переважно 0 до -2°. На дорогах може бути ожеледиця, а вітер західний, 7-12/с.

У центральних областях вдень, за прогнозами синоптиків, очікується мокрий сніг. Вдень температура становитиме -1...-2°. Вітер дутиме із Заходу, до 12 м/с.

У південних областях і у Криму вдень прогнозують ясну погоду, без істотних опадів. Вдень буде переважно 4-6° тепла. Вітер південно-західний, 7-12 м/с.

У східних областях вдень, за прогнозами синоптиків, вдень мокрий сніг. Вдень температура повітря становитиме переважно -1 до 2°тепла, вітер південно-західний, 7-12 м/с.

Що відомо

  • У Києві метеорологічна зима прийшла на 3 тижні пізніше кліматичної норми. Про це повідомили кліматологи Центральної геофізичної обсерваторії імені Бориса Срезневського.
  • У деяких місцях в Європі новорічна ніч побила рекорди температури та стала найтеплішою за всю історію спостережень.
  • На Алясці зафіксували нові температурні рекорди.
  • Всесвітня метеологічна організація визнала новий температурний рекорд в Арктиці — 38°C тепла.
Читайте також: Пробирають дрижаки. Чому в різні пори року ми по-різному відчуваємо температуру

Підписуйтесь на розсилку Суспільного — головні новини та тексти тижня в одному листі.

Читайте нас у Telegram: головні новини України та світу

Станьте частиною Суспільного: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини і ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Користувачі акаунтів Google можуть заповнити форму тут. Ваші історії важливі для нас!

На початок