Кропивничанин розповів, що допомогло йому вилікуватись від онконедуги

Кропивничанин розповів, що допомогло йому вилікуватись від онконедуги

Кропивничанин розповів, що допомогло йому вилікуватись від онконедуги
.

Два роки кропивничанин Сергій Ларшин боровся з онконедугою. Йому п’ятдесят чотири роки. Злоякісну пухлину на другій стадії лікарі виявили в нього п’ять років тому. Після недуги, розповів чоловік, він переосмислив своє життя. У Всесвітній день боротьби проти раку розказав, що саме допомогло йому вилікуватись.

Сергій Ларшин зараз проводить тренування з йоги, нею займається тридцять років. Розповідає: про те, що захворів на рак, дізнався випадково.

"Лікар направив мене до обласної онкології, звідти направили до Інституту раку, тому що тут таких операцій не робили. Як будь-яка людина, яка зіштовхується з онкологією, завжди виникає запитання: чому це сталося зі мною? Тут як лотерея. Мої лікарі говорили, що це, скоріш за все, на генетичному рівні, тому що у мене було багато онкохворих родичів, плюс, можливо, зовнішнє середовище".

Каже: на лікування витратив десять тисяч гривень. Операція була безкоштовна, купував лише ліки. Три місяці проходив гормональну терапію, потім видалили пухлину. Реабілітація тривала півроку.

"Моє одужання відбулося завдяки тому, що моє тіло здорове, тому що я тренуюсь, немає схильності до поганих звичок, тому все пройшло добре, я швидко відновився. Також, мені казали лікарі, що не так часто можна зустріти людину, якому зробили операцію, і у якого немає паралельних проблем".

Сергій Ларшин розповідає: рак змусив переосмислити своє життя.

"Найголовніше те, що починаєш цінувати життя, тому що розумієш, що тобі подарували друге життя. Після цього розумієш, що тебе могло б і не бути, починаєш більше радіти життю, цінувати людей навколо тебе, менше нервувати".

Наступного року чоловік мріє об’їхати на велосипеді Європу.

На початок