Два місяці під домашнім арештом перебуватиме обвинувачений у вбивстві Руслан Сандовський

Два місяці під домашнім арештом перебуватиме обвинувачений у вбивстві Руслан Сандовський

Два місяці під домашнім арештом перебуватиме обвинувачений у вбивстві Руслан Сандовський
.

Два місяці під цілодобовим домашнім арештом перебуватиме обвинувачений в умисному вбивстві Руслан Сандовський. Термін запобіжного заходу продовжили до 29 березня. Чоловіка обвинувачують у вбивстві жителя Помічної, учасника бойових дій Василя Штукатурова у січні минулого року. Справу розглядають у Кіровському районному суді Кропивницького.

На засідання суду приїхали родичі вбитого – мати та сестра.

Прокурорка Катерина Палій читає перший том справи: "За матеріалами слідства тіло вбитого знайшли в будинку обвинуваченого". Читання трьох томів справи триває півтори години.

Суддя Руслан Бурко каже – розгляд продовжать під час наступного засідання. Говорить – термін запобіжного заходу у вигляді цілодобового домашнього арешту у обвинуваченого спливає третього лютого. Прокурорка просить його продовжити. Адвокатеса обвинувачено Галина Титаренко просила суд змінити запобіжний захід з цілодобового арешту на домашній арешт у нічний час: “Я не заперечую проти домашнього арешту, але я би просила колегію суддів дати можливість хоча б йому працювати, щоб заробити на існування”.

Суддя Руслан Бурко ухвалив рішення про запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. “Ухвала оскарженню не підлягає” - сказав Руслан Бурко.

Обвинувачений Руслан Сандовський обвинувачення коментує так: “Я не погоджуюсь з цими обвинуваченнями. Що я можу сказати, я захищав своє домоволодіння, свою сім'ю”.

Мати вбитого Василя Штукатурова Раїса Штукатурова каже – просила тримати підозрюваного під вартою: "Я планую добиватись справедливості. Це єдине, що мені залишається.”

Продовжать розгляд справи 13 лютого.

На початок