У Кропивницькому старшокласник врятував дитину

У Кропивницькому старшокласник врятував дитину

У Кропивницькому старшокласник врятував дитину
. Оригінальне

Одинадцятикласник Олексій Стожок врятував дитину на річці Інгул у Кропивницькому. Суспільному про це розповів директор кропивницької школи №19 Юрій Шаров. Мама врятованого хлопчика відправила електронного листа на адресу школи, в якому подякувала за порятунок.

Подія сталаня на Козачому острові в Кропивницькому. Олексій Стожок показав журналістам Суспільного місце біля річки Інгул, де врятував восьмирічного хлопця: ”Ми з другом поверталися з тренування. До нас підбігли діти і попросили допомогти. Їх товариш фотографував небо, його телефон впав у воду. Він вирішив лізти за ним самостійно і застряг. Ми побачили, що дитина стоїть у воді і її потрібно рятувати, адже сама вона вибратись звідти не зможе”.

Товариш Олексія, Дмитро Горб, розповів, що врятований був наляканий. Вони намагалися його заспокоїти.

На електронну адресу школи надійшов лист від мами врятованого хлопчика. Так, за словами Олексія, про вчинок дізналися в школі: ”Я був вражений, не очікував, що про це хтось дізнається. Я не планував це розголошувати, адже так вчинив би кожен”.

Лист-подяку від мами врятованого хлопчика директор школи Юрій Шаров зачитав у класі Олексія під час першого уроку. Особисто зустрітися із рятівником сина жінка не змогла, бо від’їжджала за кордон.

За словами директора школи, Олексій – скромний і старанний учень. Такої ж думки й однокласники, з якими спілкувалась знімальна група Суспільного. Фотографії учнів, які врятували хлопця, розмістять на шкільній дошці пошани.

На початок