Кандидат на посаду міськголови Бердянська Олександр Свідло відкликав позов до апеляційного суду

Кандидат на посаду міськголови Бердянська Олександр Свідло відкликав позов до апеляційного суду

Кандидат на посаду міськголови Бердянська Олександр Свідло відкликав позов до апеляційного суду
.

Кандидат на посаду міського голови Бердянська 3 грудня відкликав позов до апеляційного суду. Про це Олександр Свідло повідомив на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

Справу повинен був розглянути апеляційний суд у Дніпрі 3 грудня. Проте Свідло відкликав позов. Він написав, що не хоче ділити Бердянськ на два табори і тому не буде судитися:"Щоб не давати нікому приводу маніпулювати бердянцями, ми відкликаємо позов. І готові довести всім, що крісло мера - не єдина можливість робити місто краще," - йдеться у повідомленні на сторінці Facebook.

Раніше Олександр Свідло писав про масові порушення з боку Бердянської міської ТВК. А після рішення Запорізького окружного суду, що не задовольнив позов кандидата, Свідло так прокоментував рішення суду першої інстанції: "Вважаю, що зобов'язаний захищати вибір людей, які повірили в мене, тому нашою командою прийнято рішення скористатися своїм законним правом і звернутися до суду. Суд першої інстанції прийняв досить очікуване рішення і відмовив."

Також кандидат заявляв про незаконно надруковані бюлетені, які ніби-то вкидували за його опонента Валерія Баранова. Наразі ж Олександр Свідло визнав перемогу суперника та пообіцяв втілювати у Бердянську проекти, які були заплановані його командою.

Що відомо

  • 90 000 бюлетенів незаконно надрукували у Більмаку для другого туру виборів міського голови у Бердянську. Перешкодили цьому місцеві громадські активісти.
  • Активність виборців у Бердянську була найвищою з-поміж 11-ти міст України, де відбулися повторні вибори міських голів. Загалом, у списку виборців були 88 164 жителі Бердянська, з них 34 591 отримав бюлетень та проголосував у другому турі виборів.
На початок