"Про це можна лише мріяти". Суперник Берінчика може стати чемпіоном у четвертій ваговій категорії за кар'єру

"Про це можна лише мріяти". Суперник Берінчика може стати чемпіоном у четвертій ваговій категорії за кар'єру

Останній бій Емануель Наваррете провів наприкінці 2023 року
Останній бій Емануель Наваррете провів наприкінці 2023 року. Getty Images/Michael Owens

Емануель Наваррете проведе перший бій у легкій вазі.

Головною подією вечора боксу, що відбудеться у ніч з суботи на неділю, 19 травня, у Сан-Дієго, стане бій українця Дениса Берінчика проти мексиканця Емануеля Наваррете. Боксери битимуться за вакантний пояс WBO у легкій вазі.

Для Берінчика бій проти Наваррете стане першим у легкій вазі саме за пояс чемпіона світу. Українець наразі володіє поясом WBO International, який захищав з 2019 до 2023 року.

Суперник Берінчика Наваррете теж вперше битиметься за чемпіонський пояс у легкій вазі. При цьому на офіційні заходи перед боєм з українцем підходив із чемпіонським титулом WBO у другій напівлегкій вазі.

Наваррете має можливість вибороти титул чемпіона світу вже у четвертій ваговій категорії. Перед цим він ставав чемпіоном у другій легшій вазі (до 55.3 кг), напівлегкій вазі (до 57.1 кг) та другій напівлегкій вазі (до 59 кг). Коментуючи можливість здобути пояс, мексиканський боксер визнав, що вже задоволений можливістю провести чемпіонський бій.

"Гадаю, що мати можливість побитися за титул в іншому дивізіоні — це вже щось, про що я міг лише мріяти. Тож здобути пояс стане для мене ще одним досягненням, яке мені підкорилося. І я буду задоволений цим у контексті своєї кар'єри, досягненні поставлених цілей. Буду щасливий від цього", — сказав Наваррете під час пресконференції.

Шлях Емануеля Наваррете до поясу у четвертій ваговій категорії

  • 2018-2020 роки: завоював та захищав пояс WBO у другій легшій вазі.
  • 2020-2022 роки: перейшов у напівлегку вагу, завоював пояс WBO та здійснив три титульні захисти.
  • 2022-2023 роки: перейшов у другу напівлегку вагу, завоював пояс WBO та здійснив два титульні захисти.

Берінчик — Наваррете: останні новини перед боєм

На початок