Чемпіонат України з футболу: Прем'єр-ліга
Чемпіонат України з футболу: Прем'єр-ліга
"Полісся" призначило ексдиректора каналів "Футбол" Олександра Денисова клубним керівником з маркетингу

"Полісся" призначило ексдиректора каналів "Футбол" Олександра Денисова клубним керівником з маркетингу

"Полісся" призначило ексдиректора каналів "Футбол" Олександра Денисова клубним керівником з маркетингу
. Олександр Денисов. Фото: Facebook / alexander.denisov1

Чим опікуватиметься медіаменеджер після виходу житомирян до УПЛ.

Новачок української Прем'єр-ліги, житомирське "Полісся" оголосило про призначення ексдиректора мережі телеканалів "Футбол" Олександра Денисова на посаду директора з маркетингу.

"Полісся" достроково здобуло путівку до УПЛ за два тури до закінчення чемпіонату Першої ліги. У "чемпіонській" групі другого дивізіону житомиряни очолюють турнірну таблицю, на одне очко випереджаючи "Оболонь" перед очним поєдинком.

Сезон 2023/24 стане для "Полісся" дебютним на рівні української еліти. Після відродження клуб провів по три сезони в Першій та Другій українських лігах.

Денисов відтак допомагатиме "Поліссю" в Прем'єр-лізі, виконуючи низку функцій. Як пояснюють у клубі, на медіаменеджера покладено обов'язки щодо створення маркетингової стратегії, підтримання міжнародних зв'язків та дистрибуції телевізійних прав клубу, серед інших сфер діяльності.

"Вважаю, «Полісся» має всі шанси найближчими роками стати одним із лідерів українського футболу. Я бачу, яких вершин хоче досягати клуб разом з президентом [Геннадієм Буткевичем], і впевнений, що мій досвід допоможе втілити амбітні плани в життя»", — коментує своє призначення Денисов.

Журналісти проєкту "ТаТоТаке" додають, що співпраця функціонера з "Поліссям" триває вже понад місяць.

"Робота Денисова у клубі розпочалася більше місяця тому, ще до того як «Полісся» забезпечило собі вихід до УПЛ. [...] Саме Денисов займався консультаціями щодо VAR та організацією трансляцій домашніх матчів Полісся в другому колі. Завдяки цьому арбітри мали можливість передивлятися ігрові епізоди в якості", — йдеться у дописі.

Водночас у "Поліссі" вже ставлять за мету чемпіонство в УПЛ — "найголовнішу ціль" житомирян після здобуття путівки до найвищого дивізіону. "До золотих медалей залишилось два кроки", — додають на сторінках клубу у соціальних мережах.

"Полісся": що відомо

  • До кінця сезону команда Юрія Калитвинцева проведе ще два матчі: проти "Оболоні" та ЛНЗ — 21-го та 27-го травня відповідно.
  • Путівки до стикових матчів з Першої ліги також отримають команди на третій і четвертій сходинках "чемпіонської" групи.
  • Наразі місця у топ-4 посідають ЛНЗ та "Металург", проте шанси на стикові зустрічі зберігаються і в "Карпат" з "Епіцентром".
На початок