Кількість загиблих внаслідок удару по Миколаєву 11 квітня збільшилася

Кількість загиблих внаслідок удару по Миколаєву 11 квітня збільшилася

Зламане вікно
Пошкоджена обстрілами оселя, Миколаїв, 11 квітня 2024 року. Суспільне Миколаїв/Єлизавета Кротик

Вночі в лікарні помер чоловік, який отримав важкі травми під час удару по Миколаєву 11 квітня. Станом на ранок 12 квітня відомо про п'ятьох загиблих та шістьох поранених.

Про це в ефірі міжрегіонального проєкту "Суспільне. Студія" розповів заступник міського голови Віталій Луков.

"На жаль, вночі помер ще один чоловік, таким чином жертв у нас більше. Але це сухі числа, насправді кожне життя для українців дороге, втрачене життя. Ми дуже розраховуємо, що в цьому світі є справедливість і зло буде покаране відповідно", — розповів Луков.

За словами очільника ОВА Віталія Кіма, загиблий отримав важкі поранення. Чоловіку було 37 років.

Заступник міського голови Луков розповів, що жертв під час удару могло бути більше. Неподалік від місця влучання перебував трамвай з пасажирами.

"Буквально сто метрів трамвай, у якому перебувало близько 30 людей, не доїхав, на щастя, до епіцентру прильоту. І таким чином ми уникли масових жертв", — розповів посадовець.

Що відомо про удар по Миколаєву 11 квітня

  • В одному з районів Миколаєва 11 квітня внаслідок влучання російського снаряда загинули цивільні. У будинках людей пошкоджені вікна, двері, стелі та стіни. В автомобілях, що перебували поруч з місцем влучання, повилітали вікна.
  • Серед травмованих: дівчинка-підліток, яка не потребувала госпіталізації, її забрали батьки, троє чоловіків з травмами середньої тяжкості, а також жінка, її доставили в травматологічний пункт, повідомив миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич.
  • У Миколаєві відновлено трамвайний рух, а комунальні служби повністю привели до ладу земельну ділянку, куди сталося влучання, повідомив Луков.

Слідкуйте за головними новинами Миколаєва та області у Telegram, Viber, YouTube, Facebook та Instagram.

На початок