У Львові врятували 74-річну жінку, якій затиснуло ноги дверима ліфта: вона у важкому стані

У Львові врятували 74-річну жінку, якій затиснуло ноги дверима ліфта: вона у важкому стані

Надзвичайники врятували жінку, якій затиснуло ноги дверима ліфта
Надзвичайники врятували жінку, якій затиснуло ноги дверима ліфта. Facebook/ГУ ДСНС Львівщини

У Львові, в будинку на вулиці Володимира Великого, 74-річній жінці затиснуло ноги дверима ліфта між двома поверхами. Травмовану госпіталізували у лікарню святого Луки. Літня жінка перебуває у важкому стані. Місце події обстежує комісія.

Як повідомили у пресслужбі Львівської міської ради, цей випадок трапився сьогодні, 22 квітня, приблизно о 15:30, у багатоповерхівці на вулиці Володимира Великого, 61. Літній жінці затиснуло ноги дверима ліфта між першим та другим поверхами.

"Медичні працівники вкололи жінці знеболювальний препарат та наклали турнікет. За допомогою гідравлічного інструменту ноги жінки було вивільнено. Потерпілу госпіталізували в лікарню святого Луки м. Львова", — йдеться у повідомленні ГУ ДСНС Львівщини.

На місці працює комісія для встановлення причин збою в роботі ліфта.

"Будинок на вул. Володимира Великого, 61 – це дев'ятиповерхівка, яка не є на обслуговуванні в міської управляючої компанії, а є будинком ЖБК. Цей ліфт обслуговує ФОП Богонос. Чому жінці затисло ноги, наразі з’ясовує комісія. Попередній огляд показав, що всі деталі ліфта справні. Відтак, що стало причиною події, поки невідомо", — повідомляють у Франківській районній адміністрації.

За даними медиків, загрози життю жінки немає, проте вона перебуває у важкому стані.

На початок