Ситуація у районі Часового Яру залишається контрольованою — речник ОСУВ "Хортиця"

Ситуація у районі Часового Яру залишається контрольованою — речник ОСУВ "Хортиця"

Ситуація у районі Часового Яру на Донеччині контрольована. Російські військові максимально залучають тактичну авіацію, ракети та керовані авіабомби, більша частина яких приходиться по Часовому Яру.

Про це в ефірі телемарафону "Єдині новини" розповів речник Оперативно-стратегічного угруповання військ "Хортиця" підполковник Назар Волошин.

"Наразі російських військових немає, ані вмісті, ані на околицях немає. Проте, російська армія на сьогодні та на вчора використовує перевагу у повітрі в ракетах та артилерійських боєприпасах великих калібрів", — уточнив Волошин.

За його словами, російська тактика — велика кількість піхоти та штурми.

"Зокрема, штурмові групи заїжджають на бойових машинах піхоти та атакують за підтримки артилерії та авіації. Російські військові час від часу стягує велику кількість артилерії, попри те, що йде наша широкомасштабна контрбатарейна боротьба. Руйнують керованими авіабомбами та ракетами інфраструктуру Часів Яру", — додав Назар Волошин.

Як розповів в ефірі "Апостроф TV" розповів командир батальйону ударних БпАК "Ахіллес" 92-ї ОШБр ім. Івана Сірка Юрій Федоренко, російські військові додатково намагаються по флангах обходити Часів Яр. Йдеться про Богданівку та Іванівське.

Читайте всі новини Донбасу в Telegram, Viber, Facebook, YouTube та Instagram

На початок