Таню Муіньо створила кліп для американського рок-музиканта Ленні Кравіца

Таню Муіньо створила кліп для американського рок-музиканта Ленні Кравіца

Таню Муіньо створила кліп для американського рок-музиканта Ленні Кравіца
. скриншот/YouTube

Таню Муіньо стала режисеркою кліпу Ленні Кравіца "TK421". Знімав відео український кінооператор Микита Кузьменко.

Тизер до офіційного музичного кліпу Кравіц опублікував 10 жовтня в Instagram. А тепер на його YouTube-каналі можна переглянути всю роботу.

У відео 59-річний співак з'являється перед глядачами оголеним — за роллю він прокидається вранці та збирається. Видання Daily Mail помітило аналогію: TK-421 — це позивний імперського штурмовика у фільмі "Зоряні війни" 1977 року.

Хто такий Ленні Кравіц

Це американський співак, автор пісень і актор. Володар багатьох нагород, серед яких чотири премії "Ґреммі" та Американська музична премія.

Кравіц підтримав Україну на початку повномасштабного вторгнення Росії. Він має українське коріння: прадідусь музиканта був киянином.

Його останнім студійним альбомом був Raise Vibration у 2018 році (одинадцятий студійний альбом для митця), який посів перше місце в рейтингу музичного журналу Billboard 200.

Наступний альбом планується на 2024 рік — він матиме назву Blue Electric Light та міститиме 12 треків. Кравіц анонсував реліз альбому на 15 березня.

Хто така Таню Муіньо

Таню Муіньо — українська дизайнерка, фотографка та режисерка з Одеси. Вона знімала кліпи для дуету Post Malone та The Weeknd, Cardi B, Кеті Перрі, Rosalia та інших. Ролик для Foals вона зняла у Києві.

Серед її перемог та нагород:

  • Кліп Таню Муіньо для Lil Nas X на пісню Montero переміг у трьох номінаціях премії MTV Video Music Awards 2021 — "Відео року", "Найкраща режисура" та "Найкращі візуальні ефекти". Також цю роботу номінували на "Ґреммі 2022".
  • У 2022 році режисерка отримала дві нагороди MTV Video Music Awards за кліп As It Was, який зняла для Гаррі Стайлза.
  • У серпні 2023 року її номінували на премію MTV Video Music Awards 2023 за кліп Attention для Doja Cat.

Читайте нас у Facebook, Instagram і Telegram, дивіться наш YouTube

Поділіться своєю історією з Суспільне Культура. З нами можна зв'язатися у соціальних мережах та через пошту: [email protected]

На початок