ТОП-5 способів загадати бажання у новорічну ніч. Поради вінницької астрологині

Намалювати, розказати чи написати бажання, щоб воно здійснилось? Є 5 способів загадати бажання у новорічну ніч, розповідає астрологиня Галина Бурковська.

Фото: Суспільне Вінниця

Перший спосіб – традиційний

На фото Галина Бурковська. Джерело: Суспільне Вінниця

Необхідно запастися аркушем паперу, ручкою, шампанським та свічкою.

"Ми написали бажання, нікому про нього не розповідаємо, беремо келих шампанського, щоб він у нас вже був. І підпалюємо наше бажання, маємо дати догоріти йому до кінця, якщо не догоріло нічого страшного, перемішуємо і випиваємо", — розповідає Галина Бурковська.

Другий спосіб – намалювати мрію

Фото: Суспільне Вінниця

"Ми малюємо бажання це ще одна із практик. Ви можете намалювати раз в рік, те бажання, яке ви хочете щоб здійснилось".

Ще один – символічні новорічні іграшки

Фото: Суспільне Вінниця

"У нас весь підготовчий період до свята – це і є час для бажань. Всі новорічні свята включають в себе бажання, які будуть виконуватись. Це час для мрій! Я обов’язково обираю новорічні іграшки, які мають щось символізувати – в той час, як я купую іграшку, я вже вкладаю в неї своє бажання.

Бажання з виноградом

Фото: Суспільне Вінниця

"Бажання з виноградом – це коли ми купуємо винаград і з кожним биттям курантів, ми з’їдаємо виноградинку і загадуємо бажання".

Бажання у новорічній кульці

Фото: Суспільне Вінниця

"Під час того, як ми вперше вдягаємо ялинку і ми вішаємо шар, який нам подобається і ми в нього потім вкладемо своє бажання. Тобто ми на листочку пишемо побажання і вкладаємо всередину кульки, і нехай те бажання там буде. Коли ми загадуємо бажання ми не маємо постійно підіймати це бажання в своїй голові".

Колір ручк

Фото: Суспільне Вінниця

"Якщо ви хочете написати бажання про кошти – потрібно писати зеленим кольором, загадати бажання про любов – червона ручка, якщо ви хочете інші бажання – інші кольори, бажано не використовувати чорну".

Що вдягнути на Новий Рік 2022. Поради вінницьких дизайнерів