Сергій Чернов зняв свою кандидатуру на посаду голови Харківської облради — Терехов

Сергій Чернов зняв свою кандидатуру на посаду голови Харківської облради — Терехов

Сергій Чернов зняв свою кандидатуру на посаду голови Харківської облради — Терехов
. Суспільне Харків

"Блок Кернеса — Успішний Харків" підтримуватиме на посаді голови Харківської облради кандидатуру від "Слуги народу" Артура Товмасяна.

Про це в ефірі Суспільного сказав секретар міськради Ігор Терехов.

За його словами, Сергій Чернов, який очолює Харківську обласну раду з 2008 року і якого Блок Кернеса висував раніше, зняв свою кандидатуру за результатами зборів фракції вдень 10 грудня.

"Ми розклали всі ситуації, які могли б бути, і ухвалили певне рішення. Рішення я не приховую. Сергій Іванович зняв свою кандидатуру з розгляду. Майбутні депутати Харківської облради від "Блоку Кернеса — Успішний Харків" підтримуватимуть кандидата від "Слуги народу" Артура Товмасяна. І це було одноголосно прийнято", — сказав Терехов.

Сергій Чернов зняв кандидатуру у голови Харківської облради — Терехов
59-річний Сергій Чернов (ліворуч) очолює Харківську обласну раду з 2008 року. Артуру Товмасяну 39 років, він працює головою Харківської райдержадміністрації.

На питання, чи було це рішення наслідком голосування за Терехова з боку "Слуги народу" у міськраді, секретар відповів: "Ні, звісно, ні. Я вас прошу, давайте ми розділимо Харківську міську раду, Харківську обласну раду і Харківську обласну державну адміністрацію. Це абсолютно різні вертикалі влади. Це абсолютно різні речі".

"Те, що стосується вчорашнього голосування за мене, ніяким чином не говорить про завтрашнє голосування за Товмасяна", — сказав Терехов.

Перша сесія новообраної Харківської обласної ради призначена на 10:00 11 грудня.

Що відомо

  • 25 листопада Сергій Чернов у коментарі Суспільному повідомив, що Блок Кернеса висунув на посаду голови Харківської облради його кандидатуру.
  • 39-річний Артур Товмасян — голова Харківської районної державної адміністрації. На місцевих виборах обраний депутатом облради від партії "Слуга народу".
На початок