Депутати обговорюють призначення голови новообраної Харківської облради — Сергій Чернов

Депутати обговорюють призначення голови новообраної Харківської облради — Сергій Чернов

Депутати обговорюють призначення голови новообраної Харківської облради — Сергій Чернов
. Суспільне Харків

Голова Харківської обласної ради Сергій Чернов, на місцевих виборах 2020 року обраний депутатом облради VIII скликання від партії "Блок Кернеса — Успішний Харків", може очолити облраду вчетверте, якщо його кандидатуру підтримають.

Триває переговорний процес, розповів 25 листопада Суспільному сам Сергій Чернов.

"На сьогоднішній день йде переговорний процес. Рішення буде за депутатським корпусом. Я тільки сьогодні можу прокоментувати те, що фракція політичної партії "Блок Кернеса — Успішний Харків" на своєму засіданні, 46 депутатів, одноголосно проголосували і висунули мою кандидатуру на посаду голови обласної ради", — сказав Чернов.

Сергій Чернов очолює Харківську обласну раду з 2008 року.

Рішення про проведення першої сесії облради VIII скликання має прийняти обласна територіальна виборча комісія. Комісія планує розглянути це питання на засіданні 30 листопада.

За словами Чернова, сесію необхідно скликати якомога раніше: на розгляд очікують 60 питань, зокрема ті, що стосуються сфери охорони здоров'я, спільної власності територіальних громад та бюджету.

Програму "Сьогодні. Головне" за участі Сергія Чернова дивіться в ефірі Суспільного Харків о 19:15.

Що відомо

  • 6 листопада Харківська обласна ТВК оголосила список обраних депутатів до Харківської облради за результатами місцевих виборів 25 жовтня 2020 року. До облради нового скликання пройшли партії: "Блок Кернеса — Успішний Харків", "Опозиційна платформа — За життя", "Слуга народу ", "Блок Світличної "Разом!" та "Європейська солідарність".
На початок