У Полтаві проводять благодійну акцію "Вогник добра" для дітей, що постраждали від війни

У Полтаві проводять благодійну акцію "Вогник добра" для дітей, що постраждали від війни

У Полтаві діє акція "Вогник добра". Волонтери продають свічки, а виручені гроші направлятимуть на потреби неповнолітніх, які постраждали від війни.

Акцію у Полтаві організували представники благодійного фонду "Карітас Полтава". До продажу підготували свічки двох розмірів. Волонтерка Анжеліка Киричко Суспільному розповіла:

"Особливістю цих свічок є те, що їх виготовляють діти з особливими потребами. У Львівській області діти доєднуються до виготовлення цих свічечок. Акція "Вогник добра" розпочалась минулого тижня. Вже вдалося продати 150 свічок. Великих продали більше, люди їх частіше обирають".

"Карітас" у Полтаві продає свічки та збирає гроші для дітей, які постраждали від війни
Волонтерка Анжеліка Киричко готує свічки для продажу. Фото: Суспільне Полтава

Нині вдалося зібрати близько 10 тисяч гривень, говорить Анжеліка Киричко. Великі свічки в офісі благодійного фонду продають по 100 гривень, а малі ― по 50.

Виручені гроші спрямують на на допомогу дітям, що постраждали від війни. Придбати свічку за донат можна до 25 грудня, розповіла Суспільному координаторка проєкту у Полтаві Алла Раковецька.

Благодійна акція у Полтаві: як допомогти дітям
Продають свічки в офісі "Карітас Полтава". Фото: Суспільне Полтава

"За допомогою цієї акції будуть зібрані гроші на розвиткові заняття, на подарунки, на майстер-класи, на екскурсії для дітей, якими опікується "Карітас Полтава". Цього року збільшилась кількість запланованої допомоги і дуже важливо в такий період підтримати дітей з родин військових і внутрішньо переміщені родини", ― каже Алла Раковецька.

За її словами, акцію "Вогник добра" в області проводять усьоме.

Читайте і дивіться Суспільне Полтава на платформах:

Telegram | Viber | Instagram | Twitter | YouTube | Facebook

На початок