"Дитяче Євробачення-2023": Суспільне оголосило членів журі нацвідбору

"Дитяче Євробачення-2023": Суспільне оголосило членів журі нацвідбору

"Дитяче Євробачення-2023": Суспільне оголосило членів журі нацвідбору
. Журі "Дитячого Євробачення-2023". Фото: Суспільне

Суспільне Мовлення оголосило склад журі фіналу національного відбору на "Дитяче Євробачення-2023", голосування за яке тривало в мобільному застосунку "Дія" з 11 до 17 вересня включно. Впродовж тижня свій голос встигли віддати понад 630 тисяч українців.

Лідерами голосування та членами журі нацвідбору на "Дитяче Євробачення" стали:

  • Ігор Кондратюк (28,16 %) — телевізійний ведучий, продюсер та шоумен. Співавтор співочих талант-шоу "Караоке на майдані" та "Шанс", суддя "Україна має талант!" та "X-Фактор".
Дитяче Євробачення-2023: Суспільне оголосило членів журі Нацвідбору
Ігор Кондратюк. Фото: Facebook Своє Кіно

"Попри війну, постійні повітряні тривоги, бомбардування міст і сіл, блекаути та інші негаразди, українські діти знаходять у собі бажання і наснагу розвивати свої таланти. Для мене велика честь обирати серед цих найкращих, найяскравіших зірочок, представника від України на «Дитяче Євробачення-2023»", — зазначив Ігор Кондратюк, за якого свій голос віддали понад 177 тисяч опитуваних.

  • Jerry Heil (24,93 %) — співачка, музикантка й авторка пісень. У 2023 році стала лауреаткою премії Music Moves Europe Awards. Музична продюсерка, засновниця музичного лейбла Nova Music.
Дитяче Євробачення-2023: Суспільне оголосило членів журі Нацвідбору
Jerry Heil. Фото: Сергій Галушка/Радіо Промінь

"В сучасних реаліях буде дуже важко обрати переможця. Ми всі на межі нервової напруги. Кожна дитина буде вірити, що саме її пісня має представити Україну в конкурсі — і кожна буде права! Тому що кожна дитина зараз — голос України. Через війну українські діти дуже швидко подорослішали. Переможець чи переможниця — це молодий талант, в чистому голосі якого з’єднаються дитяча щирість і дорослий погляд на світ", — поділилася Jerry Heil, яка за результатами опитування отримала близько 157 тисяч голосів.

  • ALYONA ALYONA (20,91 %) — реперка, композиторка й авторка пісень. Співзасновниця музичного лейбла ENKO. У 2020 році увійшла до європейського списку Forbes "30 до 30".
Дитяче Євробачення-2023: Суспільне оголосило членів журі Нацвідбору
ALYONA ALYONA.

"Для мене це можливість використати отриманий досвід, знання і навички у музиці, щоб обрати гідного представника або представницю від України на «Дитячому Євробаченні». Це про об'єднання із суспільством та можливість зробити свій внесок у розкриття дитячих талантів. Хочеться бути корисною для наших дітей, бути для них натхненням, мотивувати і стимулювати не боятися.

У фіналістах я не буду шукати чогось конкретного, для мене це працює на рівні відчуття. Важливо, щоб діти були собою і розуміли, що вони їдуть на конкурс представляти нашу країну на весь світ, аби розуміли, навіщо вони це роблять", — поділилася ALYONA ALYONA, за яку свій голос віддала понад 131 тисяча українців.

"Дитяче Євробачення 2023": коли дивитися фінал Національного відбору

Фінал національного відбору відбудеться у неділю, 1 жовтня, о 18:00. Суспільне Мовлення транслюватиме його на телеканалі та сайті Суспільне Культура, сайті junior.eurovision.ua, а також фейсбук-сторінці та YouTube-каналі Євробачення Україна.

Як і в попередні роки, переможця або переможицю відбору визначать за результатами голосування журі (50 %) та глядачів (50 %). Суспільне Культура та Радіо Промінь — офіційні медіапартнери "Євробачення".

Читайте нас у Facebook, Instagram і Telegram, дивіться наш YouTube

Поділіться своєю історією з Суспільне Культура. З нами можна зв'язатися у соціальних мережах та через пошту: [email protected]

На початок