У Миколаєві відбулись тренування тхеквондистів

У Миколаєві відбулись тренування тхеквондистів

У Миколаєві відбулись тренування тхеквондистів
. Суспільне Миколаїв

30 липня на Соборній площі відбулося урочисте закриття щорічних навчально-тренувальних зборів з тхеквондо, що тривали 10 днів. Миколаївські тхеквондисти вперше від початку карантинних обмежень провели спарингові тренування зі спортсменами з інших міст України.

Вперше учасниками щорічних навчально-тренувальних зборів із тхеквондо в Миколаєві стали два Чемпіони світу серед кадетів – Сімур Мірзоєв та Максим Маненков. Організатор заходу, тренер Григорій Хозяінов, говорить, саме завдяки золотим медалям, які завоювали ці спортсмени, чоловіча збірна України посіла третє командне місце серед 53-х країн на Чемпіонаті світу в Узбекистані в 2019 році.

У Миколаєві відбулись тренування тхеквондистів
Суспільне Миколаїв

Тхеквондист Сімур Мірзоєв розповідає, що для нього збори в Миколаєві – це необхідний етап підготовки до всеукраїнських тренувальних зборів.

Подробиці в репортажі кореспондентів Суспільного

Авторка – Тетяна Бакоцька, оператор – Василь Філімон. "Спільні тренування зі спортсменами з Одеси, Херсона й Запоріжжя на сьогодні це єдина можливість підготуватися до Чемпіонату України та до міжнародних змагань, які запланували провести восени 2020 року", – розповідає тренер Григорій Хозяінов.

З жовтня стартують Чемпіонати України. Тому потрібно спортсменам набрати форму. Приїжджали гості з Херсона й Одеси.

"У нас досить високий рівень підготовки у спортсменів. Особливо кадети, молодші юнаки та юнаки. То їм це більше було потрібно, як обмін досвідом. А коли приїхали з Запоріжжя – то це більше для нас. Бо у них рівень підготовки вищий за наш", – каже тренер Григорій Хозяінов.

Тренер запорізьких тхеквондистів Андрій Яковлєв говорить, що це перші спільні тренування зі спортсменами з інших міст, які вдалося організувати в зв’язку з послабленням карантину. Також, за його словами, це можливість мотивувати тхеквондистів продовжувати тренуватися в період, коли немає змагань.

Навчально-тренувальні збори з тхеквондо провели з дотриманням протиепідемічних вимог.

Читайте також

На початок