Україна зіграла внічию з Німеччиною у першому матчі під керівництвом Сергія Реброва

Україна зіграла внічию з Німеччиною у першому матчі під керівництвом Сергія Реброва

Україна зіграла внічию з Німеччиною у першому матчі під керівництвом Сергія Реброва
. Збірна України з футболу. Фото: Getty Images

Українська команда втратила перемогу наприкінці зустрічі.

Збірна України з футболу зіграла внічию у першому матчі Сергія Реброва на посаді головного тренера команди. Суперником "синьо-жовтих" у товариській зустрічі стала збірна Німеччини.

Матч проти "Бундестім" став для українських футболістів першим поєдинком після призначення нового головного тренера команди – Сергія Реброва. Натомість для збірної Німеччини ця гра була 1000-ю в історії.

Україна проводила гру у Бремені як частину підготовки до червневих поєдинків у відборі на Євро-2024. Україна готується до зустрічей проти Північної Македонії (16 червня) та Мальти (19 червня).

Як пройшов матч Німеччина – Україна

  • Уже на другій хвилині Ніклас Фуллькруг після помилки Михайла Мудрика отримав шанс забити перший гол у матчі, однак пробив поруч зі стійкою.
  • На 6-й хвилині збірна Німеччини все ж вийшла вперед у рахунку, коли забив Маріус Вольф.
  • Через 5 хвилин після першого м'яча у матчі Україна змогла зрівняти рахунок у грі, завдяки голу Віктора Циганкова. Рефері спочатку скасував це взяття воріт через положення поза грою, але після підказки відеоасистента зарахував м'яч футболіста "Жирони".
  • На перерву "синьо-жовті" пішли з перевагою у рахунку після того, як м'яч рикошетом від Антоніо Рюдігера залетів у ворота Німеччини.
  • Після перерви підопічні Реброва збільшили перевагу у рахунку – на 56-й хвилині дублем відзначився Циганков.
  • За сім хвилин до завершення основного часу Німеччина забила другий гол, який забив Кай Гаверц після виграної боротьби у Миколи Матвієнка.
  • На останній хвилині основного часу Німеччина отримала право на пенальті за фол Едуарда Соболя у власному штрафному майданчику. Удар з точки реалізував Йозуа Кімміх.

Німеччина – Україна - 3:3

Голи: Вольф, 6, Гаверц, 83, Кімміх, 90+1 – Циганков, 11, Рюдігер (автогол), 23, Циганков, 56

Збірна України з футболу: що відомо

  • Наступний поєдинок збірна України проведе у п'ятницю, 16 червня, коли суперником "синьо-жовтих" на виїзді стане команда Північної Македонії.
  • У червні Україна також зіграє проти Мальта. Ця зустріч стане першим номінально домашнім матчем для "синьо-жовтих" у відборі на Євро-2024. Гра відбудеться у словацькій Трнаві 19 червня – вперше з початку повномасштабного вторгнення Україна проведе домашню гру не в Польщі.
На початок