Гурт Imagine Dragons, амбасадор UNITED24, презентував кліп, знятий на передовій України

Гурт Imagine Dragons, амбасадор UNITED24, презентував кліп, знятий на передовій України

Гурт Imagine Dragons, амбасадор UNITED24, презентував кліп, знятий на передовій України
. Кадр з кліпу "Crushed". Фото: UNITED24

10 травня американський гурт Imagine Dragons презентував кліп на пісню "Crushed", який зняли в Україні. Мета релізу — підтримати напрям "Відбудова України" фандрейзингової платформи UNITED24.

У кліпі показано реальну історію 14-річного Олександра із села Новогригорівка на Миколаївщині. Він прожив в окупації 5 місяців, ховаючись у бомбосховищі. Незважаючи на те, що бойові дії поблизу села припинилися, будинок та школа досі у руїнах. Кліп показує наполегливість підлітка й завершується словами: "Сашко та його родина сподіваються відновити свій дім. Як і багато інших. Вони все ще тут".

Фронтмен гурту Ден Рейнольдс закликав шанувальників робити благодійні внески у фонд United24, щоб допомогти українцям відновити житло, зруйноване російськими окупантами. Режисер кліпу Тай Арнольд розповідає:

"Я провів минулу зиму в Україні, доставляв продукти людям, які цього потребували. Багато з них все ще перебували під артилерійськими обстрілами або були нещодавно звільнені від окупації. Я постійно спілкувався з учасниками гурту на тему побаченого, і вони швидко запропонували зняти відеокліп. Imagine Dragons активно допомагають Україні".

Читайте нас у Facebook і Telegram, дивіться наш YouTube

Станьте частиною Суспільне Культура: напишіть нам про цікаві події культурного життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини і ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Ваші історії важливі для нас!

На початок