На Львівщині врятували 22-річного туриста, який випав з крісельного підйомника

На Львівщині врятували 22-річного туриста, який випав з крісельного підйомника

На Львівщині врятували 22-річного туриста, який випав з крісельного підйомника
. ГУ ДСНС Львівщини

У селі Волосянка Стрийського району, на базі туристичного комплексу, з крісельного підйомника "Захар Беркут" випав 22-річний чоловік. Після падіння з висоти 15 метрів він не міг рухатись. Туриста госпіталізували у Сколівську лікарню. Про це повідомили на Facebook-сторінці ГУ ДСНС Львівщини.

Інцидент трапився 15 вересня, о 15:25. Тоді до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що з крісельного підйомника "Захар Беркут" випав 22-річний турист. Він приїхав у село Волосянка з Володимир-Волинського на відпочинок. Внаслідок падіння з висоти 15 метрів, чоловік отримав травми та не міг рухатись. На місце події вирушила Славська пошуково-рятувальна група.

"На місці події рятувальники наклали потерпілому фіксуючі шини на ліву руку та праву ногу та на ношах транспортували травмованого близько 2 км до спеціального аварійно-рятувального автомобіля. Після чого автомобілем ще транспортували чоловіка до карети швидкої медичної допомоги", — йдеться у повідомленні.

Чоловіка транспортували до машини швидкої допомоги
Чоловіка транспортували до машини швидкої допомоги. ГУ ДСНС Львівщини

Травмованого госпіталізували у Сколівську центральну районну лікарню. За словами медиків, він перебуває у стані середнього ступеня важкості.

Читайте також: Смертельна аварія на Львівщині. Рух на дорозі Київ-Чоп біля міста Броди – ускладнений
На початок