"Штурм" - "Динамо": де дивитись футбол (Ліга чемпіонів, 9 серпня)

"Штурм" - "Динамо": де дивитись футбол (Ліга чемпіонів, 9 серпня)

"Штурм" - "Динамо": де дивитись футбол (Ліга чемпіонів, 9 серпня)
. Артем Бєсєдін , фото: ФК "Динамо"

Де та коли дивитись матч "Штурм" - "Динамо".

Кваліфікація Ліги чемпіонів підходить до закінчення. 9 серпня відбудуться матчі-відповіді третього кваліфікаційного раунду турніру, участь у яких бере і київське "Динамо".

Кияни ведуть боротьбу за вихід у плей-оф раунд кваліфікації турніру. Після перемоги у протистоянні над "Фенербахче" команда Мірча Луческу вже зіграла перший матч у третьому раунді: футбол "Динамо" - "Штурм". Тепер ж на черзі друга гра - матч "Штурм" - "Динамо", який має відбутися в Австрії.

"Штурм" - "Динамо": перший матч у протистоянні між командами закінчився мінімальною перемогою киян з рахунком 1:0. Тепер ж у другому поєдинку між командами "біло-синім" достатньо не програти, щоб вийти у раунд плей-оф.

Читайте також: "Динамо" оголосило склад на матч-відповідь проти "Штурму" в кваліфікації Ліги чемпіонів: хто в заявці

Протистояння "Штурм" - "Динамо" складається у форматі 2-матчевого протистояння. Переможець визначиться за підсумками 90 хвилин - у разі, якщо рахунок за сумою двох ігор рівний, команди гратимуть додатковий час і, за необхідності, битимуть серію пенальті.

"Штурм" - "Динамо": де дивитись футбол

Пряма трансляція "Штурм" - "Динамо", Ліга чемпіонів УЄФА буде доступна на онлайн-сервісі Setanta Sports Ukraine. Дивитися матч "Штурм" - "Динамо" можна на сайті Setanta Sports.

Онлайн "Штурм" - "Динамо" буде доступним також на телеканалі Setanta Sports Ukraine. Пряма трансляція, матч "Штурм" - "Динамо" здійснюватиметься на онлайн-сервісі Setanta Sports Ukraine, а також стримінгових платформах MEGOGO, Sweet TV, Volia TV, які транслюють цей канал.

Дивитись "Штурм" - "Динамо" також можна на телеканалі "2+2". Трансляція на цьому каналі відбуватиметься із затримкою у 15 хвилин від прямого ефіру.

"Штурм" - "Динамо": коли дивитись матч

Початок матчу "Штурм" - "Динамо" о 21:30 за київським часом. Поєдинок відбудеться в австрійському місті Грац - на домашній арені "Штурма" UPC Arena.

Трансляція "Штурм" - "Динамо" розпочнеться о 21:30. Саме з цього часу можна буде дивитись матч австрійської та української команд.

Читайте також: "Це неправильно". Тренер "Динамо" вважає несправедливим розклад матчів у кваліфікації Ліги чемпіонів
На початок