Російські війська продовжують обстрілювати Миколаївщину

Російські війська продовжують обстрілювати Миколаївщину

Російські війська продовжують обстрілювати Миколаївщину
. Фото: ДСНС в Миколаївській області

Військові Російської Федерації протягом доби 29 червня, а також вночі та вранці 30 червня обстрілювали населені пункти Миколаївщини. Вибухи лунали в Миколаєві, а також в Баштанському та Миколаївському районах області.

Про це повідомляє пресслужба Миколаївської обласної військової адміністрації.

Зранку 29 червня по Миколаєву та передмістю було випущено понад десять ракет. Снаряд влучив у житловий багатоквартирний будинок. Шестеро людей загинули, шестеро отримали поранення. Також ракета влучила в базу відпочинку та гаражний кооператив.

У Баштанському районі тривають обстріли сіл по лінії розмежування у Березнегуватській громаді. За попередніми даними, вдень 29 червня дістали поранення дві людини, подружжя. Інформація щодо пошкоджень уточнюється.

Вночі та зранку 30 червня були обстріли у Широківській громаді. Зруйнований один житловий будинок, пошкоджені — два. Поранених немає.

У Миколаївському районі у другій половині дня 29 червня сталися обстріли Первомайської громади, внаслідок чого пошкоджено житлові будинки. Обстрілювали й Галицинівську громаду, наслідки уточнюються.

У Вознесенському та Первомайському районах день та ніч минули відносно спокійно.

Слідкуйте за новинами Суспільного Миколаїв у Telegram, Viber, YouTube та Instagram.

На початок