Японська газета припустила, що за Україну воюють духи природи

Японська газета припустила, що за Україну воюють духи природи

Японська газета припустила, що за Україну воюють духи природи
. Фото: Вікіпедія

У Японії продовжують висвітлювати події повномасштабного вторгнення Росії до України на перших шпальтах. У матеріалі японського видання Tokyo Sports зʼявилось повідомлення, що за Україну воюють сили природи – саме "водяники" заважають окупаційним військам перетнути річку Сіверський Донець. Про це пишуть у Telegram-каналі Національної спілки журналістів України.

"У разі війни, пов'язаної з виживанням самої країни, духи природи теж можуть стати на її захист. Оскільки Україна знаходиться під загрозою національного виживання, її "водяники" також воювали на боці України", – пише газета.

Японський "водяник", каппа, прикрасив свіжу обкладинку газети.

Tokyo Sports — популярна щоденна спортивна газета, заснована в 1960 році.

Раніше у Японії видали мангуМанга — комікси, що створені в Японії, або японською мовою. про Привида Києва. Автор твору має псевдонім Matsuda Heavy Industries. Він зазначив у своєму Twitter: "Це манга, де будуть російські ВПС. Зенітні ракети, що раптово атакують, "Стінгери" і… чи зможуть ВПС Росії за 48 годин захопити панування в повітрі над Києвом?"

Японська газета припустила, що за Україну воюють духи природи
Японська газета припустила, що за Україну воюють духи природи. Фото: Tokyo Sports

Більше про українське мистецтво почитати тут

Читайте нас у Facebook: головні новини культури України та світу

Читайте нас у Telegram: головні новини України та світу

Станьте частиною Суспільного: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини і ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Ваші історії важливі для нас!

На початок